Kehidakustány - Apartmány Kehida


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Apartmánové domky se nachází ve vesnici Kehidakustány, v klidnější části lázeňského areálu Kehida, jen cca 100-200 metrů od vchodu do lázní. Lázně Kehida se nachází cca 13 km od Hevízu a 23 km od Balatonu.

Vybavení: Vybavení: V ceně vstup do lázní, na koupaliště, do saunového světa, do "Dětského doupěte" a do cardio-fitness. V areálu lázní je k dispozici kadeřnictví, kosmetický salon, lázeňské procedury, wellness služb, půjčovna kol zdarma, stolní tenis, parkoviště uzavřené závorou atd. Restaurace DEÁK v hotelu Termál - nabízí polopenzi (bufet) a jídla a la cart (tradiční maďarská kuchyně, regionální speciality, mezinárodní kuchyně, vegetariánská a wellness jídla), vybraná maďarská vína a večery s živou hudbou. Snack bar v areálu krytých lázní nabízí polévky, maďarské speciality, denní menu, saláty a deserty. V kavárně a cukrárně (se zahrádkou) dostanete v elegantním prostředí kvalitní kávu a čaje, případně zákusky a zmrzlinu z vlastní cukrářské dílny.

Pro děti: V lázních a na koupališti zážitkové bazény a další aktivity pro děti, brouzdaliště a tobogán pro miminka, vybavená odpočívárna pro maminky, v areálu koupaliště dětské hřiště CHICCO, služby "Dětského doupěte"- hlídání, animace, hračky. Na vyžádání nabídka vybavení pro děti (dětská postýlka, vanička, přebalovací pult, nočník, dětské sedátko na WC, stolička, elektronická chůvička, ohřívač kojeneckých lahví a dětské výživy, kočárek a dětská židlička – vše podle aktuálních možností /omezené množství). V Jídelně Deák jsou připravené dětské židličky a jídelní lístek v podobě omalovánek.

Stravování: vlastní

Vlastní vaření, možnost dokoupení stravy předem (snídaně a večeře - bohatý bufet v restauraci Deák v blízkém hotelu Termál, 150 m).

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Praha, Kolín, Pardubice, Hradec Králové, Vysoké Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Břeclav



Doprava autobusem nebo minibusem. Organizátor zájezdu si vyhrazuje právo změnit pořadí nástupních míst podle počtu klientů a časového limitu.

Ubytování: apartmán

Patrové apartmánové domky pro 4-6 osob nabízí kvalitní služby a soukromí pro rodiny či přátele. Domky patří k areálu léčebných a zážitkových lázní Kehida a stojí v klidnější části komplexu vedle domu Hertelendy, nedaleko hlavní budovy lázní a hotelu Termál.

Popis pokojů: V přízemí každého domku je obývací pokoj (s rozkládací pohovkou), dobře vybavená kuchyň (varná deska, konvice, mikrovlnka, toustovač, minibar/lednice, základní vybavení), jídelní kout, koupelna, WC a terasa. V prvním patře se nachází 2 dvoulůžkové ložnice a koupelna. Parkoviště za závorou je hostům k dispozici zdarma, stejně jako základní služby léčebných a zážitkových lázní, koupaliště, saunového světa, fitness a "dětského doupěte". V ceně je také SAT-TV, telefon, wifi, fén, župany a ručníky.


Cena zahrnuje

  • Dopravu autobusem, ubytovaní, permanentku do lázní, saunového světa a fitness, služby průvodce, pojištěni CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu 30 Kč os./den a pobytovou taxu 1,7 EUR/os./den (od 15 let věku, platí se v místě ubytování)