Protaras - PERNERA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Velmi žádaný moderní hotelový areál kousek od pláže
Pestrá nabídka kvalitních služeb
Ochotný a přátelský personál

Poloha: Tento velmi žádaný hotelový areál leží na mořském břehu jedné z nejhezčích oblastí ostrova. Je obklopen krásně upravenou zahradou s palmami, stromy a keři. Hotel je vzdálen cca 2 km od centra Protarasu a cca 5 km od města Paralimni. Nejbližší obchod a restaurace jsou cca 100 m, lékárna a bankomat cca 200 m, další restaurace a bary asi 10 minut chůze. Zastávka městské autobusové linky je cca 5 minut od hotelu.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m
Centrum: cca 2 km
Letiště: cca 66 km

Pláž: Krásná písečná zátoka se světlým jemným pískem a pozvolným vstupem do moře Sandy Bay je pár kroků od hotelu (cca 50 m). Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Přímo před hotelem je též písčito-kamenitá pláž (vstup pouze s botami do moře). Sprchy, toalety a kabinka na převlečení jsou v prostoru zahrady.

Sport a zábava: Velký venkovní bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a v zahradě zdarma, v zahradě u bazénu je několik palem poskytujících přirozený stín, menší vnitřní vyhřívaný bazén s oddělenou částí pro děti (vyhřívaný jen v zimním období dle dispozic hotelu). Dětský koutek, dětský klub pro děti od 6-12 let (obvykle 5x týdně v určitých časových intervalech, během července a srpna). Aura Spa - fitcentrum (zdarma), jacuzzi, masáže a sauna (za poplatek). Dále je k dispozici tenisový kurt (za poplatek; zapůjčení raket a míčků), squash (za poplatek)), volejbalové kurty, malé fotbalové hřiště, boccia, vodní pólo, šipky, plážový volejbal, lukostřelba, stolní tenis (zdarma, jen vratná záloha za zapůjčení pálek a míčků), místnost s kulečníky (za poplatek). Vodní sporty na pláži (za poplatek). Ideální podmínky jsou zde pro potápění a šnorchlování, kurzy potápění lze též objednat v potápěčském centru naproti hotelu. Hotel pro své hosty pořádá animační programy, kyperské a folklórní večírky, soutěže, kabaret, karaoke, bingo, kvízy a další společenské a zábavní akce (obvykle v hlavní sezóně cca 4x týdně, v cizím jazyce).

Poznámka: Pokud byste si během svého pobytu chtěli udělat výlet na severní (tureckou) část Kypru, doporučujeme vzít si s sebou platný cestovní pas. Cestování na občanský průkaz na severní Kypr není možné. Cestovní pas musí být v den výletu platný ještě minimálně následujících 150 dní, tato podmínka platí pro občany ČR i SR.

Stravování: all inclusive

Formou all inclusive plus. All inclusive zahrnuje:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive plus jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (07:00-10:00) a večeře (19:00-21:30) formou bufetu
Pozdní kontinentální snídaně od 10:00-11:00
Večeře bývají též tematické (např. kyperské, řecké, italské, francouzské, středomořské, mexické, mezinárodní). 1x za pobyt po předešlé rezervaci možnost večeřet v a la carte restauraci Thalassa u pláže s krásným výhledem (19:00-21:30, jediná restaurace v oblasti, kde podávají speciality na lávovém grilu) nebo v a la carte Amarante asijské restauraci (19:00-21:30)
Obědy (12:30-14:30) ve formě bufetu nebo servírovaného menu (dle aktuální obsazenosti hotelu)
Během obědů a večeří neomezená konzumace místních rozlévaných nealkoholických nápojů (voda, nealko, ovocné šťávy) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno)
Dětské menu v restauraci
Lehké občerstvení ve formě snacků v hlavním baru a v baru u bazénu od 12:00-17:00
Filtrovanou kávu, čaj se sušenkami nebo koláčky od 15:30-17:00 v taverně
Zmrzlinu (kopečkovou) - obvykle 3 příchutě během celého dne v hlavním baru, baru u bazénu nebo v taverně. Zmrzliny bývají obvykle též během večeří
Neomezenou konzumaci rozlévaných nealkoholických nápojů (voda, ovocné šťávy, limonády, džusy a další nealko, nealkoholické koktejly) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (např. ouzo, whiskey, gin, vodka, rum, různé likéry, míchané nápoje, koktejly, brandy, točené pivo, bílé a červené víno) podávaných v hlavním baru a baru u bazénu od 10:00-24:00 a v taverně během obědů a večeří
Poslední nápoj lze objednat před 24:00 hodin
Hotel nezajišťuje balíčky v případě nečerpání služeb přímo v hotelu

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu je vstupní hala s recepcí, výtah, salónek s TV/SAT, konferenční sál, místnost na zavazadla, kadeřnický salón, salón krásy (manikúra, pedikúra - za poplatek), prádelna (za poplatek), obchod se suvenýry, minimarket, vnitřní a venkovní restaurace, bar, venkovní bar, snackbar, taverna, bar u pláže, velká zahrada, parkoviště. Osušky k bazénu a na pláž zdarma. Wi-Fi připojení v celém hotelu zdarma.

V hotelu jsou k dispozici jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a rodinné pokoje a suity se dvěma přistýlkami. Rodinné pokoje se skládají z jedné místnosti s palandou nebo rozkládací pohovkou pro děti. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a vanou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, chladničkou, rychlovarnou konvicí, trezorem, balkónem s výhledem do vnitrozemí, bočním nebo přímým výhledem na moře. Některé pokoje mohou být propojené - na vyžádání. Žehlička na vyžádání v recepci zdarma. Infant a dětská postýlka je na zpětné potvrzení (celkový počet osob vč. infanta nesmí přesahovat celkovou kapacitu ubytovací jednotky).


nebyly nalezeny žádné termíny