Pissouri - Columbia Beach Resort *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotelový komplex Columbia Beach Resort postavený v kyperském stylu z tradičních materiálů se nachází u písčito-oblázkové pláže romantického zálivu Pissouri. Dvě 18jamková golfová hřiště Secret Valley a Aphrodite Hills jsou odtud vzdálena jen 15 minut jízdy autem. Město Paphos je vzdáleno 30 kilometrů.

Relaxace & Wellness : Hotelové lázně Columbia Spa nabízejí pod dohledem kvalifikovaného personálu řadu revitalizačních a relaxačních terapií, různé druhy masáží, detoxikační programy, čistící a tonizační péči o pleť. Součástí centra je sauna a jacuzzi.

Popisy pokojů :
Junior suita výhled do zahrady
Interiér 37 m², klimatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled do zahrady, možnost propojených pokojů, max. obsazenost 3 osoby.

Junior suita výhled na bazén
Interiér 37 m², klimatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled na bazén, možnost propojených pokojů, max. obsazenost 3 osoby.

Junior suita výhled na moře
Interiér 37 m², klimatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled na moře, možnost propojených pokojů, max. obsazenost 3 osoby.

Executive suita výhled do zahrady
Interiér 46 m², kliamatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled do zahrady, max. obsazenost 4 osoby, třetí osoba na pohovce, čtvrtá na rozkládacím lehátku.

Executive suita výhled na moře
Interiér 46 m², klimatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled na moře, max. obsazenost 4 osoby, třetí osoba na pohovce, čtvrtá na rozkládacím lehátku.

Executive suita výhled bazén
Interiér 46 m², klimatizované pokoje, ložnice s obývací částí, balkón, výhled na bazén, max. obsazenost 4 osoby, třetí osoba na pohovce, čtvrtá na rozkládacím lehátku

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení obědů a večeří.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : V upravené zahradě je zasazený 80 metrů dlouhý sladkovodní bazén tvaru laguny, spojený s dětským bazénem, doplněný pool barem a lehátky se slunečníky, které jsou klientům k dispozici bez poplatku stejně jako na pláži. K vybavení patří i vnitřní vyhřívaný bazén, fitness centrum, sál na aerobik a cvičení jógy, dva squashové a dva tenisové kurty s osvětlením. Prádelna, směnárna.
Dětský klub nabízí každodenní zábavu pro své malé hosty od 3 do 12 let. Kromě luxusní restaurace typu "fine dining", kde se podávají vybrané delikatesy za příjemných tónů živé hudby, zde samozřejmě najdete typickou kyperskou tavernu, která nabízí to nejlepší z místní kuchyně. Na její terase si můžete pochutnat na čerstvě ulovených rybách či tradičním kyperském meze. K taverně patří také Ouzeri bar, kde si vyzkoušíte, jak chutná místní anýzová pálenka. Eros koktejl bar má atmosféru námořní lodě a při posezení na jeho venkovní dřevěné palubě si kromě nádherného výhledu na celé okolí můžete pomocí hvězdářského dalekohledu přiblížit hvězdnou oblohu. K hotelu Columbia Beach Resort patří také kadeřnický salón, butiky, konferenční a kongresové centrum. Na pláži široká nabídka vodních sportů včetně školy windsurfingu a kurzů potápění.

Luxusní klimatizované dvoulůžkové junior suity s king size bed a s možností přistýlky, koupelna se dvěma umyvadly, sprchovým koutem, vanou, WC a bidetem, vysoušeč vlasů, koupací pláště, osušky, minibar, servis na přípravu kávy a čaje, SAT/TV, telefon, internetové připojení, trezor, prostorný balkón nebo terasa. Na vyžádání nabízí hotel bezbariérové apartmány.


nebyly nalezeny žádné termíny