Kyrenia Region - Hotel Le Chateau Lambousa ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pro seniory

Poloha: komfortní hotelový rezort Le Chateau Lambousa je situován v lokalitě Lapta/Kyrenia, která se právem řadí k perlám Středozemního moře. Od letiště Ercan je rezort vzdálen 45 km.

Pláž: veřejná písečná pláž 200 m, plážový servis (za poplatek).

Vybavení: vstupní hala s recepcí a směnárnou, výtah, hlavní hotelová restaurace, lobby s WiFi připojením (zdarma), konferenční místnost, dětský koutek, posilovna, wellness, 3 venkovní bazény, lehátka a slunečníky u bazénů (zdarma).

Sport a zábava: sportovní atrakce na pláži - jízda na banánu, vodní lyžování a další (vše za poplatek). Součástí hotelu je rovněž dětský koutek, stolní tenis, mini klub pro děti ve věku 5-12 let.

Náš názor: vysoká úroveň ubytování a služeb. Doporučujeme pro náročnou klientelu i rodiny s dětmi.

Poznámka: příplatek za neobsazené lůžko / pokoj 1/1 +5 990 Kč/týden. Příplatek za ubytování v hotelové budově +1 500 Kč/osoba/týden. Ceny jsou konečné - již nelze uplatnit žádné slevy.

Na Severní Kypr je možno vycestovat výhradně na platný cestovní pas (cestovní pas musí být v den příletu do Severního Kypru platný minimálně následujících 150 dní; platí pro občany ČR i SR). Cestování na občanský průkaz není možné.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně i večeře formou švédských stolů. Za příplatek LIGHT ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy večeře formou švédských stolů.

Ubytování: hotel ****

komfortně vybavené klimatizované dvoulůžkové bungalovy (BGW) s možností až jedné přistýlky, vlastní soc. zařízení, fén, TV, minibar, trezor (za poplatek). Bungalovy nabízí výhled do zahrady nebo k bazénu. Za příplatek ubytování v hotelové budově (SWC).