Kyrenia - Acapulco Beach & Spa


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Luxusní hotelový komplex přímo u jedné z nejkrásnějších písečných pláží Severního Kypru nabízí ubytování v hotelových pokojích a vilkách. Přístavní město Kyrenia je vzdáleno necelých 10 km. Z resortu do centra je možné využít spojení hotelovým autobusem několikrát denně za poplatek. Hotel uspokojí svými službami i náročnější klientelu a rodiny s dětmi. Letiště se nachází 28 km od resortu.

Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem. Slunečníky, osušky a lehátka zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Hotelové pokoje ve třech hlavních budovách jsou po rekonstrukci a nabízí možnost jedné přistýlky. Pokoje ve vilkách jsou dvoulůžkové, oproti hotelovému pokoji jednodušeji zařízené, s možností až dvou přistýlek. Do vybavení patří koupelna se soc. zařízením, fén, klimatizace, TV/SAT, balkon nebo terasa, trezor, mini-bar i připojení WiFi (zdarma pouze v limitovaném čase) jsou za poplatek. Vilky nemají balkon ani terasu. U hotelových pokojů možnost výhledu na moře za příplatek.

STRAVOVÁNÍ

SOFT ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Mezi hlavními chody se nepodávají snacky / zmrzlina. V programu All inclusive se nabízí rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje v restauraci během jídel, v baru u pláže od10:00 do 24:00 hod. Zpoplatněné jsou nápoje - fresh juice, turecká káva, nápoje v lahvích a plechovkách, všechny nápoje v ostatních barech v areálu.

VYBAVENÍ HOTELU

Prostorná hala s recepcí s možností Wifi ZDARMA v limitovaném časovém úseku, restaurace s terasou, aquaparky, vnitřní bazén s jaccuzi, Spa & beauty centrum (služby za poplatek), posilovna, směnárna, konferenční místnosti, kasino, plážový volejbal, obchod se suvenýry, parkoviště. Odpočinkový bazén s krásným výhledem na moře pouze pro dospělé najdete vedle restaurace.

AKTIVITY

Pestré animační programy pro děti i dospělé, večerní představení, dětské hřistě, lunapark za poplatek, diskotéka, tenis, aquapark, šipky, posilovna, vířivka, stolní tenis, kasíno, masáže za poplatek.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 20 kg, občerstvení na palubě, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta