Villapiana - Rezidence Torre Saracena ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turistický komplex Torre Saracena leží přímo u moře na jónském pobřeží severní části Kalábrie pouhých 20 m od pláže, poblíž městečka Villapiana (1,2 km). V blízkosti se nachází významná archeologická oblast Sibari. Areál je situován v klidném prostředí se širokými možnostmi sportovního vyžití. Představuje oázu klidu ideální pro rodiny s dětmi stejně jako pro kolektivy.

Vzdálenost od moře: přímo u moře

Pantano, asi 850

Pláž: Písečná s oblázky: přímo u střediska, soukromá se slunečníky a lehátky (1 slunečník + 2 lehátka/ apartmán).

Vybavení: Recepce (i v českém jazyce), plážový servis, snack-bar, Wi-Fi zóna (20 EUR/pobyt, každé další zařízení +5 EUR), tenisový kurt, hřiště na fotbal, stolní tenis, dětský koutek, jízdní kola, klimatizace (za poplatek), pračka, 2x až 6x týdně animační programy (živá hudba, karaoke, latinsko-americké tance,...), krytá parkovací stání.

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty, tenis, animační programy. Ve městečku bohatý společenský a kulturní život. Pro děti: animační programy, dětský koutek.

Doporučujeme: VESUV + POMPEJE, SIBARI - vykopávky a archeologické muzeum starověkého Řecka,
ROSSANO - aquapark Odissea 2000, CORIGLIANO - hrad vévodů a staré město,
CIVITA - soutězka řeky Raganello a muzeum a mnoho dalších.

Informace: check-in: 15.00 - 19.00 hod. / check-out: 9.00 - 9.30 hod.

Klubová karta Silver - (25.5. - 13.7. a od 31.8., povinný příplatek 20 EUR/os./týden) zahrnuje plážový servis, využívání sportovišť, zábavné programy, barbecue (na vyžádání na místě). Dítě ve věku 4 - 10 let 10 EUR, dítě do 4 let ZDARMA.
Klubová karta Gold - (13.7. - 31.8., povinný příplatek 35 EUR/os./týden) zahrnuje všechny služby jako karta Silver, navíc celodenní animace pro děti/mládež/seniory. Dítě ve věku 4 - 10 let 20 EUR, dítě do 4 let ZDARMA.
Prodloužený 14-ti denní pobyt: 2. týden klubová karta ZDARMA.

Stravování: vlastní

Vlastní.

Ubytování: apartmán

Apartmány se nachází ve zděných přízemních domcích uspořádaných vedle sebe s terasou nebo verandou, dále mají vlastní soc. zařízení a plně vybavený kuchyňský kout (lednice s mrazákem, sporák, rychlovarná konvice). V některých apartmánech je možnost umístění pomocného lůžka (za popatek, děti do 3 let zdarma). Bližší informace naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

BILO 2+1

obsazenost 2-3 osoby: ložnice s manželským lůžkem a možností 1 pomocného lůžka (rozkládací gauč nebo pevné lůžko - na vyžádání, za poplatek), obývací pokoj s vybaveným kuch. koutem, koupelna, zastíněná terasa.

BILO 3+2

obsazenost 3-5 osoby: ložnice s manželským lůžkem a jedním samostatným lůžkem (rozkládací gauč nebo pevné lůžko) a možnost 2 pomocných lůžek (rozkládací gauč nebo pevné lůžko - na vyžádání, z poplatek), obývací pokoj s vybaveným kuch. koutem, koupelna, zastíněná terasa.

TRILO 4+1

obsazenost 4-5 osob: ložnice s manželským lůžkem, ložnice se dvěma samostatnými lůžky a možností 1 pomocného lůžka (pevné lůžko - na vyžádání, za poplatek), vybavená kuchyně, koupelna, zastíněná terasa.

TRILO 5+2

obsazenost 5-7osob: ložnice s manželským lůžkem a jedním pevným lůžkem, ložnice se dvěma samostatnými lůžky a možností 2 pomocných lůžek (palanda nebo pevná lůžka - na vyžádání, za poplatek), vybavená kuchyně, koupelna a krytá veranda/zastíněná terasa.

QUADRI 8

obsazenost 6-8 osob: 1 x ložnice s manželským lůžkem (možnost samostatného lůžka), 1 x ložnice s manželským lůžkem a až dvěma samostatnými lůžky, obývací místnost se dvěma vyklápěcími lůžky, vybavená kuchyně, koupelna, terasa.


Pořadatelem zájezdu je ADRIALAND s.r.o.