Vieste - Apartmány Villaggio Arcobaleno


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Apartmány se nacházejí v letovisku Vieste a jsou vzdáleny cca 250–400 m od pláže , v blízkosti vyhlášené plážé Spiaggia Castello a cca 2 km od historického centra města Vieste.

Pláž: Pláž je vzdálená cca 250–400 m od Villagia. Slunečníky a lehátka za poplatek.


Autobusová doprava-nástupní místa: Praha, Jihlava, Brno, Mikulov.

Vybavení: Restaurace, pizzerie, bar, bazén s hydromasáží (slunečníky a lehátky zdarma), dětské hřiště, animační programy v italském jazyce (od 15. 6. do 7. 9.), minimarket, parkoviště (zdarma).

Sport a zábava: Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, platba na místě): příplatek za přistýlku dle sezóny (50 - 180 EUR/týden), poplatek za druhé auto 35 EUR/týden, ložní prádlo 11 EUR/osoba, ručníky 5 EUR/osoba, dětská postýlka 30 - 50 EUR/týden (v případě, že klienti mají vlastní postýlku, zaplatí poplatek 30 EUR/týden).

Informace pro klienty: Po příjezdu na místě jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: vratná kauce 100 EUR.

Doporučujeme: Velmi pěkně zařízené prostorné apartmány v klidném a příjemném prostředí nedaleko pobřežní promenády a historického města Vieste. Vhodné pro klidnou dovolenou.

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: apartmán

Apartmány s vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou vybaveny TV/SAT. Typ Trilo 4 – obývací místnost s kuchyňským koutem, pokoj s manželskou postelí, pokoj se dvěma lůžky. Apartmány Typ A s verandou jsou umístěny v 1. patře a jsou vzdáleny cca 250–400 m od pláže. Příplatky viz ceník.


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK