Val Senales - Hotel Sport Hotel Kurzras ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Hotel se nachází jen kousek od centra Maso Corto a 150 m od sjezdových tratí Val Senales, nedaleko nástupního místa kabinové lanovky a 200 m od běžeckých tratí.

Vybavení: Pro hosty je k dispozici recepce, restaurace, bar, Wi-Fi (zdarma, jen v hale), výtah, lyžárna, fitness. Animace pro děti lze využít za poplatek v hotelu Blu Senales (cca 50 m). Wellness: bazén (povinná koupací čepice), sauna, infra sauna. V hotelu BLU SENALES (cca 50 m, 22.12.-8.4.) za poplatek: sauna, turecké lázně, vířivka, Kneippova terapie, relaxační místnost, vstup je dovolen osobám starším 16 let. Parkování u hotelu (zdarma, do vyčerpání míst), garáž u hotelu BLU SENALES za poplatek 10 €/den, 35 €/týden.

Doporučujeme: Typicky horský hotel se nachází ve středisku Maso Corto poblíž sjezdových a běžeckých tratí Val Senales. Je ideální pro všechny milovníky lyžování, kteří vyhledávají ubytování v docházkové vzdálenosti. Součástí hotelu je pěkný bazén se saunou v ceně. Díky své velikosti je ideální i pro skupiny. Užijte si skvělou dovolenou v letovisku Maso Corto.

Stravování: polopenze

„Soft All Inclusive“ - snídaně formou švédského stolu, odpolední bufet 15:00-16:30 (polévka, slané pečivo, sladké pečivo, káva, čaj), večeře servírované, výběr z menu, salátový bufet, dezert (v ceně stolní víno, pivo, voda a soft nápoje), v ceně vybrané nápoje na baru od 15:00 do 21:00 (stolní víno, pivo, voda, soft nápoje, káva, čaj).

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje standard se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT a trezorem. Možnost dvou přistýlek. Malé zvíře na vyžádání povoleno, poplatek 20 EUR/noc. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 10 EUR/noc.


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK