Val Senales - Hotel Blu Hotels Senales ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Club hotel Zirm se nachází ve vesničce Maso Cortopřímo, pouhých cca 100 m od lanovky na sjzezdovky a 200 m od běžeckých tratí.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, společenská místnost, dětský klub (pro děti od 4 do 12 let), dětský koutek, animace, výtah
Zdarma: trezor v recepci, vnitřní vyhřívaný bazén, parkoviště
Za poplatek: wellness centrum (masáže, sauna, viřivka, solárium, posilovna), kulečník a stolní tenis, garážové stání 35 EUR/týden.

Sport a zábava: Informace pro klienty: Po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: místní poplatek cca 2,50 EUR/den/osoba.
Klubová karta 30 EUR/dospělá osoba, děti do 12 let zdarma; zahrnuje vstup do finské sauny, infrasauny a tureckých lázní.

Doporučujeme: Výborně situovaný hotelový komplex nacházející se přímo na sjezdovce, je tvořen Club Hotelem Zirm a Sport Hotelem Cristal. Hotely mají výborné sportovní zázemí i pro mimolyžařské aktivity a jsou vhodné jak pro rodinnou dovolenou, tak pro klienty všech věkových kategorií.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Standartní pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT a trezorem. Možnost až dvou přistýlek formou palandy. Rodinné pokoje, které mají ložnici částečně oddělenou od obývací místnosti, kde se nachází palanda, s vlastním sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou vybaveny TV/SAT a trezorem.


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK