Santa Maria Del Cedro - Rezidence Gandhi ****


  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rezidenci tvoří hotel a apartmány ve dvouposchoďových budovách. Apartmány typu Bilo se nachází v hlavní budově a jsou vzdáleny cca 200 m od pláže , apartmány typu Trilo jsou vzdáleny cca 50 m od pláže a nachází se ve vedlejších budovách.

Pláž: Pláž z jemného a hrubého písku je vzdálená cca 50–200 m od rezidence. Slunečníky a lehátka zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, bar, restaurace, TV místnost, plážový volejbal, animační programy (01.06. – 10.09.), soukromé parkoviště.

Sport a zábava: Informace pro klienty: Po příjezdu na místě jsou místními hoteliéry vybírány následující poplatky: závěrečný úklid 25 euro / apartmán.

Doporučujeme: Kompletně zrekonstruovaná Rezidence Gandhi leží přímo v centru letoviska Santa Maria del Cedro, kde se nachází spousta barů, restaurací a obchodů. Vhodné pro všechny věkové kategorie.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Apartmány bez stravy.

Ubytování: rezidence

Apartmány typu Bilo 4 disponují sociálním zařízením,obývací místností s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, ložnicí s manželským lůžkem, jsou klimatizovány a mají balkon nebo terasu. Apartmány typu Trilo 6 disponují obývací místností s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem, pokojem s manželskou postelí a pokojem se dvěma lůžky.Apartmány mají balkon a jsou klimatizovány.


Pořadatelem zájezdu je Alexandria CK