San Teodoro - APARTMÁNY SOLE


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Prázdninové byty jsou ideálním ubytováním pro rodiny s dětmi - blízko přírodě a zároveň v dosahu centra San Teodoro.

Poloha: Apartmány v oblasti San Teodoro na severovýchodě Sardinie - jedná se o ubytování v soukromí, jednotlivé ubytovací kapacity leží v blízkém okolí městečka San Teodoro, v pěší vzdálenosti 300 až 1200 m od centra městečka a 50 až 1700 m od moře.
Vzdálenost od letiště v Olbii 27 km (cca 40 min).

Pláž: Pláž se nachází 50 až 1 700m od apartmánů (dle konkrétní polohy, nelze garantovat; apt typu MARE jsou blíže k pláži, 50-500 m). La Cinta je slavná, několik kilometrů dlouhá pláž s jemným bílým pískem, plážovým servisem a širokou nabídkou vodních sportů a aktivit (vše za poplatek). V okolí San Teodora najdete nespočet dalších krásných pláží s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře, vhodných i pro rodiny s malými dětmi.

Sport a zábava: Krásné písečné pláže v okolí přímo vybízejí k praktikování vodních sportů jako windsurfing a kanoistika, potápění, výlety na lodích, půjčovna lodí. V těsném sousedství pláže se nachází jezdecká škola - kromě projížděk i možnost výuky jízdy na koních. San Teodoro také nabízí široké sportovní vyžití - tenis, minifotbal, volejbal, bowling, jízdní kola, půjčovny aut a skútrů. Vše za poplatek.

Důležité: Check-in 17:00-20:00; check-out 10:00. Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat den předem a je zde účtován poplatek € 25/apt. Pokud není pozdní příjezd nahlášen 24 hod předem, ubytování je možné až následující den.

Stravování: vlastní

Ubytování je bez stravy, možnost vaření ve vlastní kuchyňce. Široké spektrum možností stravování ve městečku San Teodoro - restaurace, bary, kavárny, cukrárny a pizzerie, obchody.

Ubytování: apartmán

Vybavení: V městečku San Teodoro je dostatek nákupních a restauračních možností, supermarkety, bary, cukrárny, trafiky, prodejny tabáku, obchůdky i možností večerního vyžití (např. diskotéky), jsou zde lékárny a lékařské ordinace, půjčovna lodí. Možnost půjčení koloběžek, kol, automobilů (včetně elektrických). Bankomat.
WIFI připojení zdarma na recepci.
Malí psi na vyžádání a za poplatek.

Apartmány "Sole" se nacházejí v malých, zpravidla jednopatrových domech či vilkách a jsou zařízené v jednoduchém, ale pohodlném stylu. Mají k dispozici televizor a pračku, v přízemí zahrádku s posezením, v prvním patře vybavenou terasu či balkon. Jelikož se jedná o jednotlivé soukromé apartmány různých majitelů, garantujeme pouze běžné standardy. Styl, vybavení i zahrady jednotlivých apartmánů se liší - fotografie jsou ilustrativní.

Apartmány typologie MARE jsou umístěny od 50 do 500 metrů od moře.

BILO 4: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, dvoulůžková ložnice (manželská postel) a koupelna.
TRILO 4: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí a ložnice se dvěma lůžky, koupelna.
TRILO 6: obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovka, ložnice s manželskou postelí a ložnice se dvěma lůžky, koupelna.
QUADRI 6: obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí a 2 další ložnice se samostatnými lůžky (jedna může mít palandu), koupelna.

Check-in 17:00-20:00; check-out 10:00. Příjezd v době mimo uvedený čas nutno avizovat den předem a je zde účtován poplatek € 25/apt. Pokud není pozdní příjezd nahlášen 24 hod předem, ubytování je možné až následující den.


Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku vč. tax, ubytování bez stravy, služby delegáta (od 29.5. do 3.10.2021)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, služby delegáta (od 29.5. do 3.10.2021)

Cena nezahrnuje

  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Vratná kauce € 200/apt. - kauce bude klientovi vrácena převodem na účet do 48 hodin (po kontrole apartmánu)
  • Poplatek za služby: € 9/aoartmán/den BILO, € 14/apartmán/den TRILO, €19/apartmán/den QUADRILO - zahrnuje spotřeby energií, ložní a koupelnové prádlo - výměna po týdnu
  • Neuklizený kuchyňský kout € 25/apt
  • Závěrečný úklid: €60/BILO, €70/TRILO, €80/ QUADRILO - kromě kuchyňského koutu, ten uklízí klient, v případě že nebude uklizeno účtuje se poplatek €25/apt
  • FAKULTATIVNÍ (NA VYŽÁDÁNÍ):
  • Ložní a koupelnové prádlo € 12/osoba/výměna;
  • Dětská postýlka € 5/noc - pouze 1/apartmán;
  • Dětská židlička € 3/os./noc;
  • Malé zvíře € 50/pobyt