Saint Angelo - Hotel Vittorio ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází přímo u písčité pláže Maronti , cca 1,5 km od centra městečka Sant Angelo a cca 15 km od přístavu. Nedaleko se nachází antické římské lázně. Autobusová zastávka vzdálená cca 500 m a je dostupná po dřevěném mole přímo po pláži. Hotel nedoporučujeme klientům se sníženou pohyblivostí.

Pláž: Krásná písčitá pláž je přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA .

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace s venkovní terasou, restaurace á la carte, snack bar, venkovní bazén, sluneční terasa, vnitřní termální bazén, sauna.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky a lehátka na terase.
Za poplatek: menší termální centrum.

Doporučujeme: Unikátní hotel leží přímo uprostřed největší pláže "Maronti" na ostrově Ischia a nabízí klidnou dovolenou pro ty, kteří chtějí vnímat barvy moře, chuť středomořské kuchyně a užívat si termální vodu. Jedinečnost tohoto hotelu je v jeho poloze přímo u pláže a tedy daleko od ruchu civilizace.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Informace pro zákazníky:
Po příjezdu na místo je hoteliérem vybírána pobytová taxa ve výši 2 EUR na osobu na noc.

Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří (servírované).

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a výhledem na moře a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén). Pokoje jsou vybaveny TV/SAT a ventilátorem. Možnost jedné přistýlky. Jednolůžkové pokoje na vyžádání. Dětská postýlka za poplatek (nutno předem objednat).