Palau / Cala Capra - IL MIRTO RESIDENCE ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Rezidence v zeleni olivovníků a jalovců bujného parku Cala Capra, s apartmány kolem velkého bazénu s mořskou vodou, je ideální pro rodiny s dětmi.

Poloha: Residence s příjemným ubytováním se nachází v nádherné zátoce s omezeným přístupem, nedaleko proslulé skály Roccia dell´Orso ve tvaru medvěda, pouhé 4 km od Palau a 40 km od Olbie naproti souostroví La Maddalena a Costa Smeralda, a přesto na velmi klidném a neobyčejně relaxačním místě. Tato lokalita je velmi vhodná pro rodiny s dětmi, ale také pro páry, skupiny přátel či jako výchozí bod pro poznávání krás vyhlášeného Smaragdového pobřeží.
Vzdálenost od letiště v Olbii? 40 km (cca 55 min.).

Pláž: V dosahu 200 m od bazénu a 250-400 m od apartmánů se nacházejí dvě pláže s jemným pískem – na jedné je plážový servis za poplatek, druhá pláž je volná. Okolní pláže a krásu moře si lze vychutnat také výletem motorovými čluny "Delphina Express," která vozí hosty na pláže souostroví La Maddalena (půldenní výlety; za poplatek; od 3 let věku).

Sport a zábava: Hostům je po celou sezónu k dispozici velký bazén s mořskou vodou a lehátky zdarma (omezená kapacita) a asistencí plavčíka.
Za poplatek: centrum potápění a jachtingu v blízkosti pláže, půjčovna lodí, 9jamkové hřiště Pitch&Put u nedalekého hotelu Capo D’Orso, projížďky na koních se zastávkou na koupání (1,5 km daleko), sportovní rybolov (i noční).
Za poplatek €28/os./týden možno využívat sportovní a rekreační aktivity 1 km vzdáleného hotelu Park Hotel & SPA Cala di Lepre (v ceně není transfer).
Další aktivity za poplatek: lodní výlety: Půldenní výlet Delphina Expressem; půldenní či celodenní výlet do NP Souostroví La Maddalena či na Korsiku; výlety do vnitrozemí, historických městeček oblasti Gallura, do muzeí či archeologických lokalit. Z bezpečnostních důvodů nejsou lodní výlety povoleny dětem do 3 let.

Wellness & beauty: Možnost využití wellness centra Thalasso & SPA v blízkém hotelu Capo d´Orso za poplatek.

Další služby: Hotel akceptuje běžné mezinárodní platební karty.

Důležité: V případě pobytu s dětmi je nutné na recepci předložit doklad prokazující věk dětí.

Stravování: vlastní

Vlastní.
SNACK BAR jen pár kroků od pláže nabízí čerstvé sendviče, saláty, středomořskou kuchyni, zmrzlinu.
IL PAGURO - restaurace á la carte nabízí obědy i večeře při svíčkách, speciality grilované před hosty, čerstvé kraby z mořského akvária.
L´APPRODO - večerní pizzerie vedle terasy s výhledem na moře nabízí pizzu a dezerty; donáška pizzy do apartmánů.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Oficiální přívlastek residence je "Il Lussureggiante" = dovolená v bujné vegetaci panenské přírody. Celý areál je protkán cestičkami a schůdky schovanými v zeleni. Centrum areálu tvoří velký bazén s mořskou vodou, lehátky a dohledem plavčíka.
Klientům je k dispozici recepce (10-13 a 17-20 h), restaurace, snack bar, pizzerie, převlékárna se sprchou u bazénu (k dispozici také v den odjezdu/příjezdu klientů), nehlídané nekryté parkoviště. Hosté mohou využívat za poplatek: večerní piano bar, wellness centrum a golf v blízkém hotelu Capo d´Orso a sportovní a animační programy hotelu Park Hotel & SPA Cala di Lepre (1 km).
Další služby za poplatek: sportovní rybolov, tenis, pronájem motorových člunů a aut, gumových člunů (sleva 10%), místo pro kotvení vlastní lodi, lodní a jiné výlety, vyjížďky na koních (1,5 km od hotelu se zastávkou na koupání), škola potápění nedaleko hotelu.
Wi-Fi připojení v prostorách baru a pizzerie "L'Approdo" zdarma.
Zvířata nejsou povolena.

Rezidence je tvořena z 60 apartmánů, každý s vlastním vchodem, verandou s posezením, koupelnou se sprchou a fénem, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí, topinkovačem, TV, trezorem a klimatizací v ložnici. Dětská postýlka na vyžádání, bez poplatku.

BILO 4: ložnice s manželskou postelí + oddělený obývací pokoj s kuchyňským koutem a 2 pevnými přistýlkami (nebo 2 rozkládacími křesly). Max. obsazenost 2 dospělí a 2 děti 0-14 let.
BILO 4 SPECIAL: ložnice s manželskou postelí a šatnou, oddělený obývací pokoj s kuchyňským koutem a 2 přistýlkami (nebo 2 rozkládacími křesly). Max. obsazenost 2 + 2 děti 0-14 let (+ dětská postýlka, jen na vyžádání).
TRILO 5 VÝHLED NA MOŘE: ložnice s manželskou postelí, ložnice s 1 lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a 2 pevnými přistýlkami (nebo 2 rozkládacími křesly). Max. obsazenost 3 + 2 děti 0-14 let. Výhled na moře již v ceně apartmánu.
TRILO 6: ložnice s manželským lůžkem, ložnice se 2 oddělenými lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a se dvěma lůžky nebo rozkládacími křesly. Max. obsazenost 4 + 2 děti 0-14 let.
TRILO 6 SPECIAL: ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem a dvěma samostatnými lůžky (nebo 2 rozkládacími křesly), dvě koupelny (z toho jedna se sprchou, druhá bez ní).
TRILO 6 PLUS VÝHLED NA MOŘE: ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 samostatnými lůžky, obývací pokoj s kuch. koutem a dvěma lůžky nebo se 2 rozkládacími křesly, dvě koupelny. Výhled na moře již v ceně apartmánu.
TRILO 7 BEACH: asi 30 m od pláže, pokoj s manželskou postelí + menší ložnice se dvěma samostatnými lůžky, šatna, oddělený obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou, dvě koupelny (jedna se sprchou, druhá bez ní), venkovní sprcha. Možnost dětské postýlky. Max. obsazenost 4 + 2 děti 0-14 let + infant 0-2 roky.

Za příplatek výhled na moře u apartmánů typu BILO 4, BILO 4 SPECIAL, TRILO 6, TRILO 6 SPECIAL.

Na vyžádání cena a dostupnost dalších apartmánů: MONO BEACH ( cca 30 m od moře), BILO BEACH VÝHLED NA MOŘE (cca 80 m od moře), BILO SPECIAL BEACH ( cca 100 m od moře), BILO SPECIAL BEACH VÝHLED NA MOŘE (cca 50 m od moře).

Check in: 17:00 (dle možnosti i dříve, nelze garantovat) - 20:00h, Check out: 10:00h. Pozdní příjezd je nutné nahlásit už při rezervaci. Min. délka pobytu 7 nocí.


Pořadatelem zájezdu je SARDEGNA TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, ubytování bez stravy, využívání bazénu, služby delegáta (od 1 6. do 30. 9. 2019)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, využívání bazénu, služby delegáta (od 1. 6. do 30. 9. 2019)

Cena nezahrnuje

  • Pojištění, doporučujeme sjednat
  • Transfer z/na letiště - hromadný transfer na vyžádání v CK dle aktuální kapacity
  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Pobytová taxa: € 2/os./noc v období od 1.4. do 31.10.2019; Pobytovou taxu neplatí děti do 14 let a osoby starší 70 let
  • Vratná kauce € 150/apartmán
  • Poplatek € 63/osoba od 2 let/ týden - zahrnuje spotřebu energií (voda, plyn, elektřina), ložní a koupelnové prádlo (1 set ložního a 2 sety koupelnového prádla/os./týden; v ceně nejsou kuchyňské utěrky). Plážové osušky součástí
  • Závěrečný úklid € 55/BILO, € 60/TRILO (kuch. kout vč. trouby a lednice uklízí klient)
  • Neuklizený kuch. kout poplatek € 30/apartmán (bude odečteno z vratné kauce)
  • Pobytová taxa
  • NEPOVINNÉ (fakultativní, na vyžádání):
  • Úklid během týdne € 25/BILO, € 30/TRILO
  • Využití sportovišť a rekreačních aktivit hotelu Park Hotel & Spa Cala di Lepre € 28/os./týden (nezahrnuje transfer)
  • Plážový servis € 30/den/1 slunečník a 2 lehátka
  • Matrace na dřevěné sluneční terase € 15/den/osoba/matrace
  • Lodní výlet Delphina Expressem (1/2 dne) € 40/os./červenec a srpen, € 30/os./ostatní měsíce. Na výlet nesmí děti do 3 let