Jesolo - Hotel Oceanic ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v západní části letoviska Lido di Jesolo u pěší zóny mezi náměstím Piazza Marina a Piazza Nember pouhých cca 150 m od písčité pláže. Vyhledávaná a velmi oblíbená atrakce aquapark Aqualandia je vzdálen cca 1 km od hotelu.

Pláž: Soukromá písčitá pláž je vzdálená cca 80 m od hotelu . Pozvolný vstup do moře. SLUNEČNÍK A DVĚ PLÁŽOVÁ KŘESÍLKA NEBO LEHÁTKA ZDARMA.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice,Humpolec, Chrudim, Jihlava, Kladno, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slaný, Svitavy, Tábor, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar, bazén.
Zdarma: Wi-Fi v hale, půjčovna kol, parkování u hotelu (omezený počet míst).

Sport a zábava: Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa cca 9,10 EUR/dospělá osoba/týden, dítě do 10 let neplati.

Doporučujeme: Příjemný tříhvězdičkový hotel, pečlivě vedený přímo svými majiteli, se nachází v oblíbeném přímořském letovisku Lido di Jesolo u pěší zóny nedaleko písčité pláže. Doporučujeme všem, kteří hledají dobrý poměr mezi cenou a kvalitou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře servírované o třech chodech s výběrem ze tří menu a salátovým bufetem jsou podávány v hotelové restauraci. Možnost dokoupení obědů.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny telefon, TV/SAT a trezorem. Možnost jedné přistýlky. Jednolůžkový pokoj na vyžádání za příplatek.