Villasimius - HOTEL STELLA MARIS ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Stella Maris je osobitý hotel s prvotřídními službami a vřelou atmosférou, přímo na nádherné pláži a v blízkosti golfového hřiště i městečka Villasimius, jež si snadno získá srdce všech.

Poloha: Velmi oblíbený hotel leží přímo na pláži v zálivu Baia di Campulongu v chráněné mořské oblasti Capo Carbonara na jihu ostrova. Centrum městečka Villasimius, kam lze vyrazit za nákupy, večerní zábavou, do restaurací a cukráren, se nachází pouhé 3 km od hotelu. Turistický přístav Villasimius cca 1,5 km.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 58 km (cca 1h 10 min).

Pláž: Nádherná soukromá bílá pláž zálivu Baia di Campulongu s jemným bílým pískem, jež se nachází přímo před hotelovou zahradou a je dosažitelná pěšinkami mezi středomořskou vegetací, je pod dohledem plavčíka, plážový servis od 2. řady zdarma (slunečník, 2 lehátka a 2 osušky/pokoj), k dispozici jsou sprchy.
V blízkosti se nachází další široká bílá pláž (cca 1 km).

Sport a zábava: Přímo v hotelu je tenisový kurt, půjčovna jízdních kol, skútrů a aut (vše za poplatek).
V blízkosti do 1,5 km se nachází jízdárna, půjčovna plachetnic, windsurfing, možnosti šnorchlování.
Tanka Golf & Country Club s vyhlášeným hřištěm (par 70) leží ve vzdálenosti pouhého 1 km od hotelu (možnost zakoupení zvýhodněných golfových balíčků).

Wellness & beauty: V hotelové zahradě s výhledem na moře si lze užívat nejrůznější masáže i estetické procedury (v provozu 15.6.-30.9.).
Možnost navštívit wellness centrum blízkého hotelu Tanka Village.
Vše za poplatek.

Pro děti: Část bazénu je vyhrazena dětem, které si mohou volně hrát v pečlivě udržovaném parku hotelové zahrady.
Baby sitting na vyžádání a za poplatek.

Další služby: Bazén je otevřen již od dubna do konce října.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

Sleva 15 % z ceny ubytování při objednání do 31.1.2023 pro pobyty v období 14.4.-27.5.2023.

Sleva 10 % z ceny ubytování při objednání do 31.3.2023.

Sleva 10 % z ceny ubytování při objednání od 1.7.-15.8.2023 pro pobyty v období 16.9.-6.10.2023.

Stravování: polopenze

Ubytování se snídaní.
Bohatá snídaně bufetovým způsobem je podávaná mezi 8:00 a 10:30 hod.

Za příplatek možná polopenze. Večeře jsou servírované formou výběru z 2chodového menu, předkrmy, saláty a dezerty bufetem.

PANORAMATICKÁ RESTAURACE disponující rozlehlou terasou s výhledem na moře a dvěma prostornými salonky nabízí masové a rybí speciality, které lze vychutnávat pod širým nebem. Restaurace se vyznačuje výbornou italskou a mezinárodní kuchyní a širokým výběrem místních vín.
AMERICKÝ BAR v zahradě nabízí velký výběr nápojů a občerstvení od 10 hodin do půlnoci, i lehká jídla mezi 12:30 a 14:30 hod.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Pozorný personál, klidná a relaxační atmosféra je vhodná jak pro páry, tak pro rodiny. Dvoupatrová budova v zahradě, jejíž všechny vnitřní prostory jsou plně klimatizované, disponuje non-stop recepcí, TV salonkem, restaurací s panoramatickou terasou s výhledem na moře a americkým lounge barem. V zahradě před hotelem se nachází bazén s mělčí částí pro děti, lehátky a slunečníky. Hotel nabízí i kongresové služby (dva plně vybavené sály - pro 80 osob s možností tlumočnických kabinek a pro 60 osob), Za poplatek baby sitting, pokojovou službu (7:30-24h), prádelnu, tenis. V areálu hotelu je i hlídané kryté parkoviště (zdarma).
3 výtahy a služby pro hendikepované.
Wi-Fi širokopásmové připojení ve všech prostorách hotelu, v zahradě i na pláži zdarma, vč. hotspotů v každém pokoji.
Malí psi akceptováni (na vyžádání).

Všech 57 nedávno zrenovovaných pokojů (vč. 4 pro hendikepované) je zařízeno ve středomořském stylu s typicky sardinskými prvky a výrobky místních umělců a řemeslníků, celá atmosféra hotelu je prodchnuta klidem a relaxací. Pokoje disponují regulovatelnou klimatizací, TV/Sat, telefonem, minibarem a trezorem, v koupelně se sprchou je fén a toaletní potřeby. Každý pokoj má balkon či terasu se stolkem a ratanovými křesílky. Nekuřácké pokoje na vyžádání. Přistýlka, dítě do 12 let a dětská postýlka na vyžádání (za poplatek).

Hotel nabízí tyto typy pokojů:
CLASSIC - (23-28 m2) dvoulůžkový pokoj, střízlivě a elegantně zařízený pokoj s balkonem (2 samostatná lůžka) a s výhledem do zahrady. Možnost až 2 přistýlek na vyžádání, max. obsazenost 4 osoby.
CLASSIC S VÝHLEDEM NA MOŘE - (23-28 m2) střízlivě a elegantně zařízený pokoj s balkonem (2 samostatná lůžka) s výhledem na moře, některé i na bazén. Možnost 1 přistýlky na vyžádání, max. obsazenost 3 osoby.
DELUXE S VÝHLEDEM NA MOŘE - (32 m2) prostorný a nákladněji zařízený pokoj (2 samostatná lůžka) s větším balkonem či terasou (na terase 2 opalovací lehátka) a s nádherným výhledem na zahradu nebo na chráněnou mořskou oblast Capo Carbonara. Možnost až 2 přistýlek na vyžádání.

Na vyžádání hotel nabízí také:
JUNIOR SUITE - (40-50 m2) dvě oddělené místnosti, ložnice s manželským lůžkem a obývací část s rozkládací pohovkou. Výhled do zahrady.
PRESIDENTIAL SUITE - (80 m2) krásný a prostorný suite dekorovaný ve středomořských barvách se skládá ze dvou ložnice, obývací části, dvou koupelen a prostorné terasy s čelním výhledem na moře.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání, pouze pokoje typu Classic.

Check-in 15:00; check-out 10:00 (late check-out možný, na vyžádání a za poplatek na místě).


Pořadatelem zájezdu je SARDEGNA TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta (od 1. 6. do 1. 10. 2023)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta (od 1. 6. do 1. 10. 2023)

Cena nezahrnuje

  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Pobytová taxa cca € 1-3,5/osoba/den
  • FAKULTATIVNÍ (na vyžádání, k úhradě na místě):
  • Plážový servis 1. řada na pláži cca € 20/den, do vyčerpání kapacity
  • Dětská postýlka € 15/den
  • Pronájem tenisového kurtu cca € 20/h (jen přes den)