Giardini Naxos - Hotel Hellenia Yachting ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Stylový hotel se nachází přímo u oblázkové pláže , v části Giardini Naxos zvané Recanati, cca 1 km od centra města a cca 7 km od historického centra města Taormina. V okolí naleznete množství restaurací, barů a obchůdků, autobusové nádraží je cca 100 m od hotelu. Vzdálenost od letiště v Catanii je cca 45 km.

Pláž: Oblázková pláž, místy písčitá, je přímo u hotelu . Slunečník a dvě lehátka za poplatek. Blízko hotelu je také neplacená pláž bez lehátek a slunečníků.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, piano bar, bar u bazénu, venkovní bazén se sluneční terasou, výtahy.
Zdarma: Wi-Fi (v okolí recepce), slunečníky a lehátka u bazénu.
Za poplatek: hlídání dětí, fitness, sauna, vířivka, tenisový kurt cca 100 m od hotelu.

Doporučujeme: Hotel umístěný přímo u pláže Recanati nedaleko centra městečka Giardini Naxos. Svojí architekturou připomíná styl klasické italské vily. Vhodný jak pro náročnější klienty, tak i pro ty, kteří vyhledávají zábavu.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Informace pro zákazníky:
Po příjezdu na místo je hoteliérem vybírána pobytová taxa ve výši 2,00 EUR na osobu na noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu jsou podávány v hotelové restauraci. Za příplatek servírované večeře, předkrm a hlavní jídlo výběrem ze tří menu, dezert nebo ovoce.

Ubytování: hotel ****

Komfortní prostorné dvoulůžkové pokoje (s balkonem za příplatek) s výhledem směrem na Etnu, se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem, Wi-Fi (zdarma) a minibarem. Možnost jedné přistýlky. Na vyžádání pokoj se dvěma přistýlkami. Dětská postýlka a pokoj Deluxe s balkonem a výhledem na moře na vyžádání a za příplatek.