Oblast CAGLIARI - FORTE VILLAGE RESORT - PINETA


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Hotel s okouzlující atmosférou v jednom z nejluxusnějších resortů s kvalitní a širokou nabídkou služeb a zábavy, který uspokojí i nejnáročnější klienty.

Sports Academy (EU, W), Sports Resort (W), Luxury Beach Resort (EU), Family Resort (IT), Resort (IT)

Poloha: Resort Forte Village se nachází v jižní části Sardinie cca 45 km od hlavního města Cagliari. Nejbližším městem, kam je možno vyrazit za nákupy a restauracemi, je městečko Pula vzdálené 10 km.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 49 km (cca 50 min).

Pláž: Písečná pláž s bílým pískem, vhodná pro všechny věkové kategorie, se rozprostírá přímo u resortu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou klientům k dispozici zdarma. U pláže jsou k dispozici sprchy, bar a restaurace.

Sport a zábava: Široká nabídka sportů a aktivit - zdarma: stolní tenis, basketbal, volejbal, aerobic, hřiště na fotbal, různé kolektivní sportovní aktivity a programy, fitness.
Za poplatek - vodní sporty na pláži - windsurfing, vodní lyže, potápění, plachtění, půjčovna kol, jízda na koních, 13 tenisových kurtů (různých povrchů), sportovní lekce s instruktorem. 27jamkové golfové hřiště Is Molas je vzdáleno 13 km.
V centru zábavy Leisureland jsou pro teenagery i dospělé k dispozici bowling (8 drah), motokáry a večerní diskotéky. Každý večer je na centrálním náměstí velkolepý zábavný program, je zde otevřeno více než 40 butiků světových módních značek a výrobců šperků.
V rámci koncertních vystoupení ve Forte Arena lze vidět světové umělce, v minulosti např. Andrea Bocelli, Sting a Shaggy, baletní soubor Labutího jezera či Mika nebo Eros Ramazzotti. V roce 2023 zde vystupoval také Gigi D'Alessio nebo Checco Zalone.

V nabídce resortu je k dispozici několik akademií - profesionální (nejen) sportovní školy vedené hvězdami světového sportu a top instruktory, nabízející profesionální trénink a zábavu - cyklistika, tenis, basketbal, fotbal ve spolupráci s FC Real Madrid, ragby, šachy, plavání, pozemní hokej, box, stolní tenis, go-kart, tanec, škola kouzel, plachtění, bojová umění, kruhový trénink, hudba, pantomima, art academy metodou H. Tulleta.
Za poplatek.



Marvin's Magic Academy
První kouzelnická škola v prázdninovém resortu na světě. Svá kouzla zde během letní sezóny učí hosty jeden z nejznámějších světových iluzionistů, Brit Marvin Berglas.

Real Madrid Football Academy
Pro děti mezi 6 a 14 lety. Kurz zahrnuje dva tréninky denně (5 dní v týdnu; pondělí-pátek) - trénink taktiky mužstva, individuální techniky i opravdové zápasy. Součástí kurzu je i tréninková sada - personalizovaný dres a lahev vody, šortky, chránič, ponožky, batůžek. V sezóně probíhají specializované kurzy pro brankáře, útočníky, obránce a záložníky. Poplatek za fotbalovou akademii se hradí na místě.
Orientační ceny (údaje r. 2022, změna vyhrazena): Cena € 365/5denní kurz v termínech do 14.6. a od 1.9.; € 475/5denní kurz v termínech od 15.6. do 31.8. (změna vyhrazena). Možné využít i 1-4 denní kurzy, cena kratších kurzů na vyžádání v CK.


Tennis Star Academy
Třináct tenisových kurtů a instruktoři z první světové desítky. Váš styl hry zlepší tenisti světové úrovně, kteří byli v žebříčku ATP. Opravdové legendy tenisu Vám pomohou zdokonalit techniku a taktinu v naší výjimečné akademii Five Star Tennis Academy.

Swimming Academy
Profesionální škola plavání ve Forte Village zaručuje výuku plavání na té nejvyšší úrovni, a to jak pro začátečníky, tak pro atlety, od prvních temp po perfektní vypilování techniky plavání. Nároční pokročilí plavci mají možnost trénovat v bazénech s nejmodernějšími technologiemi, analyzovat svůj styl z videí natočených pod vodou aj. Ojedinělý zážitek získají plavci ve SWIM TREKKING, úchvatné a odvážné plavání s doprovodem na otevřeném moři.

Bike Academy
Nejnovější modely silničních kol, hybridy a horská kola vám zaručí nezapomenutelné chvíle v sedle. Program zahrnuje jízdy pro všechny stupně zdatnosti a zkušenosti, prohlubování techniky jízdy, výuku tréninku a výživy. Naučíte se, jak správně cyklistiku provozovat, aby vám přinášela co největší potěšení. V sezóně 2016 tuto školu opět vede Tinkoff team, nejsilnější světová sestava (Alberto Contador, Ivan Basso and Pavel Brutt).

Rugby Academy
Kurz je strukturován do několika úrovní (pro dívky a chlapce od 5 do 16 let). Začíná přivítáním, kdy účastníci obdrží set rugby akademie a jsou zvěčněny s anglickými šampiony. Týdenní kurz je zakončený společným grilováním a ceremoniálem, kdy účastníci obdrží medaili a Super Skills Star Certificate. Z důvodu omezené kapacity je nutné nahlásit účast ve Forte Village Rugby Academy již při rezervaci.

Konkrétní programy se mohou v průběhu sezóny měnit či upravovat dle momentální situace.
Všechny aktivity a animace probíhají převážně v italském jazyce.

Wellness & beauty: Wellness centrum ACQUAFORTE SPA s certifikátem Leading Spa of the World je jedinečný komplex s bazény s mořskou vodou, každý pro jinou terapii, zasazený do tropické zahrady. Nabízí nepřeberné množství relaxačních a masážních programů, saunu, turecké lázně, tělocvičnu, osobního trenéra, fyzioterapii, poradenství, detoxikační a omlazovací kúry a programy zaměřené na zeštíhlení, centrum krásy (vše za poplatek).

Pro děti: MINI KLUB "Children's Wonderland & Mario's Village" pro děti od 2 do 13 let věku bývá v provozu každý den 9-13 a 14-18h, pro děti do 2 let za hodinový poplatek Nursery.
Mario´s Village - westernové náměstí tvořené 9 zmenšeninami domů kolem fontány.
Všem dětem je k dispozici vodní park a dětský bazén v hotelu Bouganville.
Za poplatek k dispozici Barbie House se speciálními balíčky.

V resortu je speciální DĚTSKÁ RESTAURACE zaměřená na nejmenší děti: otevřena v čase 12-13h a 18-19h, poskytuje široký výběr jídel, aby uspokojila rozmanité dětské chutě. K dipozici sterilizátor lahví. (Oběd za poplatek, večeře zahrnuta v polopenzi.).

V rámci dětského areálu Children’s Wonderland se o děti stará tým kvalifikovaný společností Worldwide Kids.
Všechny aktivity probíhají převážně v italském jazyce.

Udržitelnost a ekologie: "We are green" je dokonalou syntézou duše Forte Village, která se zcela zaměřuje na ochranu životního prostředí.
V posledních letech se pozornost věnovaná životnímu prostředí stala prioritou v mnoha odvětvích, od vědeckého po politické, kulturní, sociální a zábavní, a zejména také pro odvětví cestovního ruchu.
Život v souladu s přírodou, podpora místní ekonomiky a kultury, maximalizace ekonomických a sociálních výhod, to jsou fáze neustálé cesty, která směřuje ke kvalitě života schopné zlepšit současnost bez ohrožení budoucnosti.

Silné stránky, které dělají z resortu Forte Village model udržitelného ubytování schopného chránit místní zdroje a komunikaci s místními lidmi jsou:
Recyklace - v areálu jsou přistaveny speciální kontejnery na tříděný odpad. Plastové talíře, příbory, lahve a kelímky byly odstraněny a nahrazeny papírovými a kovovými příbory.
Úspora energie - osvětlení v zahradách a veřejných prostorách je řízeno časovými mechanismy, které snižují spotřebu energie. Všechny žárovky v zahradách a na pokojích jsou LED. Od roku 2019 jsou instalovány také solární, tepelné a fotovoltaické panely.
Spotřeba vody - resort má vlastní nádrž, která umožňuje využívat filtrovanou pitnou vodu. Každý rok je resort osázen původními rostlinami a k zavlažování zahrady a veškeré půdy recykluje Forte Village "šedou" odpadní vodu. Hosté jsou vyzývání k menší frekvenci výměny prádla, aby nedocházelo k plýtvání vodou a nadměrnému používání pracích prostředků.
Ekologická stopa - vozidla uvnitř resortu jsou pouze elektrické golfové vozíky s řidičem, které hostům umožňují přesun mezi budovami a dále kola pro děti a dospělé.
Jídlo a nápoje - většina potravin v kuchyních Forte Village Resort pochází z místních farem a rybářských podniků. Přímo v resortu je zeleninová zahrada, která hostům zajišťuje vždy čerstvé a kvalitní produkty.
Biodiverzita - uvnitř resortu jsou tři tisíce druhů rostlin a pět tisíc se každoročně nově vypěstuje. Tým zahradníků tvoří osmdesát lidí, kteří úzce spolupracují s místními úřady na ochranářských projektech financovaných resortem. Jejich cílem je chránit jednu z nejchoulostivějších oblastí sardinského pobřeží.

Důležité: U tohoto hotelu platí odlišné storno podmínky než jsou uvedeny ve VSP CK:
Při stornování v období od 60 do 46 dnů před začátkem zájezdu: storno poplatek 10 % z konečné ceny,
v období od 14 do 10 dnů před začátkem zájezdu: storno poplatek 90 % z konečné ceny.
Ostatní dle CK.

DRESS CODE: do restaurace vyžadován formálnější oděv (pánové dlouhé kalhoty).

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

15 % z ceny ubytování při objednání do 30. 4. 2024 pro pobyty od 28.3.-29.6. a 6.7.-26.7. a 17.8.-2.11.2024


+ speciální nabídka "FREE SPA"
1x za pobyt pro každou dospělou osobu volný vstup do wellness centra ACQUAFORTE SPA, platí pro pobyty v květnu, září a říjnu.



NA VYŽÁDÁNÍ:

"SVATEBNÍ CESTA" - 1 láhev šumivého vína a košík ovoce při příjezdu; 1 jídlo zdarma á la carte, 1 jídlo zdarma v některé z Gourmet restaurací/os./pobyt; neomezený vstup do Acquaforte Spa. Tuto nabídku lze kombinovat s FM slevou.

Akce "REPEAT GUEST" - stálí klienti Forte Village (v posledních 4 letech, platí pro pobyty od roku 2020 při minimálním pobytu na 7 nocí, obdrží na hotelovou kartu kredit €200 (na pokoj/pobyt) pro využití na stravování nebo nápoje v restauracích a barech, nebo v rámci volnočasových aktivit. Nutno uvést v okamžiku rezervace.

Stravování: polopenze

Polopenze:
snídaně jsou podávány v restauraci BELLAVISTA u promenády nebo v restauraci CAVALIERI. Večeře jsou pro hosty hotelu Pineta podávány bez rezervace a příplatku v restauraci BELLAVISTA, LA PINETA a FORTE GRILL, s rezervací také v SARDINIAN a BRASILIAN.
Možnost pokojové služby (za poplatek).

BELLAVISTA - á la carte restaurace s výhledem na moře
LA PINETA - bohatý bufet pod vzrostlými piniemi, pořádají se zde tematické večery zaměřené na jednotlivé regiony Itálie (1 minerálka a 1/2 lahve místního vína v ceně).
COLOSSEO - restaurace sloužící v případě špatného počasí alternativa k restauraci La Pineta (1 minerálka a 1/2 lahve místního vína v ceně).
FORTE GRILL - Steakhouse, výjimečný výběr masa z Itálie, Irska a Argentiny doplněný o široký výběr předkrmů a dezertů.
SARDINIAN - restaurace na terase s výhledem na moře nabízí to nejlepší z regionálních těstovin, masa, zeleniny, sýrů, dezertů a vína.
BRASILIAN - chutné maso na dlouhé jehle je grilované na dřevěném uhlí nebo na roštu, jedná se o restauraci s osvěžující a uvolněnou atmosférou nacházející se v části Oasis.

Ostatní restaurace mohou klienti využít k večeři v rámci polopenze za příplatek (nutná rezervace). V resortu je v hlavní sezóně celkem 21 restaurací, které nabízejí speciality kuchyní z celého světa včetně 4 restaurací s možností á la carte, 14 barů a nový Wine Bar/Wine Shop s výběrem špičkových italských a francouzských vín.
Kuchaři ocenění Michelinskou hvězdou zde připravují italské a typicky sardinské speciality, světově proslavení kuchaři se pravidelně účastní gourmet večerů během "Celebrity Chef Nights". Resort každé léto vítá nejslavnější kuchaře Evropy jako např. Heinz Beck, Carlo Cracco, Massimiliano Mascia a mnoho dalších.
Snack-bary otevřené přes poledne nabízejí lehké obědy (za poplatek).

Dress code: přes den se doporučuje casual, na večeři chodí hosté oblečení formálněji (krátké kalhoty nejsou dovoleny vůbec).

Provoz restaurací a barů v průběhu sezóny závisí na rozhodnutí managementu a může se měnit.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Tento luxusní resort se rozkládá přímo u moře, na 47 hektarech dokonale udržovaných zahrad a pozemků.
Nabízí výběr z 4 pětihvězdičkových a 3 čtyřhvězdičkových hotelů (4*: Bouganville, Le Palme, Il Borgo; 5*: Pineta, Il Castello, Villa del Parco & Spa, Le Dune), suity (Il Castello Suites, Waterfront Suites) a 13 luxusních privátních vil s bazénem (Ambra, Aurora, Azzurra, Beatrice, Chiara, Elina, Isabella, Lavinia, Lidia, Margherita, Mariam, Sofia, Yasmine).

Resort získal řadu prestižních ocenění - každoročně již od r. 1998 World Travel Award - World's Leading Resort a World's Leading Villa a nejnověji je také světovými experty vyhlášen Nejlepším rodinným a sportovním resortem na světě.

Pro rok 2024 se klienti mohou těšit na tyto novinky:
- kulinářské umění v restauraci Belvedere pod vedením michelinského šéfkuchaře Giuseppe Molara
- tradiční Celebrity Chef Nights letos představí kulinářské hvězdy jako Teodor Falser, Alessandro Breda,Andera Berton a Giuseppe Mancino
- nový Mordi Health Bar, se širokým výběrem za studena lisovaných šťáv bohatých na živiny, barevných ovocných mís a lahodných smoothies, nebo Obica Mozzarella Bar s nejtypičtějšími a nejčerstvějšími sezónními produkty jižní Itálie
- nová aréna pro virtuální realitu Metaverse Experience Forte Village
- nová hřiště na pickleball
- rozšířenou nabídku akademií - nově také bojová umění, kruhový trénink, plachtění, hudební, pantomimická nebo art academy metodou H. Tulleta
- ještě více zábavy pro děti - programy cirkusu Pistillo & Friends, zábavná laboratoř či úniková místnost
- velkolepé koncerty ve Forte Arena - 3.8. Sting, 10.8. Pooh



Luxusní hotel PINETA nabízí díky své architektuře, poloze a krásné zahradě okouzlující a klidnou atmosféru. Nachází se v blízkosti moře a wellness centra Acquaforte SPA.
Mezi hlavní novinky pro letní sezónu patří: kompletní renovace všech bungalovů a hotelových pokojů, nové bungalovy Castello Garden, restrukturalizace hotelu Pineta, renovace Villa del Parco a nové luxusní vily se soukromými bazény; nové brouzdaliště ve stylu laguny, upravený bazén Oasis, nový střešní "infinity" bazén pro hotel Le Dune; nová restaurace Cavalieri, nový komplex restaurací Forte Bay; rozšířený sportovní areál, nové sportovní a rekreační akademie, více sportovních akademií; kompletně zrekonstruované lázně Acquaforte SPA; více butiků na rozšířeném náměstí Piazza Luisa; novinky v dětském světě "Children’s Wonderland" a aquaparku.

Klientům je k dispozici hlavní recepce, v hlavní sezóně 21 otevřených restaurací a 14 barů, 10 bazénů, okouzlující náměstí s luxusními butiky, wellness centrum, lékař, směnárna. Pro děti do 12 let mini klub, bohaté sportovní zázemí a výběr profesionálních sportovních klubů pro mládež i dospělé. Konferenční centrum umožňuje pořádání akcí pro až 2.500 účastníků či konference až pro tisíc osob.

Zvířata nejsou v resortu akceptována.

Hotel obklopený vzrostlým borovicemi prošel komplexní proměnou a skládá ze tří jednopatrových budov ve tvaru U s nádvořím. Nabízí prostorné dvoulůžkové a třílůžkové pokoje v přízemí a prvním patře a díky možnosti propojených pokojů je ideální variantou pro větší rodiny.
Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a vanou, fénem, klimatizací, telefonem, TV/Sat, minibarem, trezorem a terasou nebo balkonem.

Pokoj SUPERIOR TERRACE: (37 m2) dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky nebo dětské postýlky se nacházejí v 1. patře s balkonem a mají výhled do zahrady. Max. obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě do 13 let nebo 2 dospělí + INF.

Pokoj DELUXE FAMILY: (37 m2) elegantní pokoje se nacházejí v přízemí s terasou a mají menší zahrádku. Jedná se o dvoulůžkové pokoje s rozkládací pohovkou v opticky oddělené obývací části. Max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 18 let nebo 2 dospělí + 2 děti do 13 let. Dětská postýlka na vyžádání.

Na vyžádání možnost propojených pokojů Deluxe Family nebo Superior Terrace (vnitřně nebo přes terasu)
Jednolůžkové pokoje jsou vždy...


duben 2024

28.04. - 05.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 79 390 Kč 63 290 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

květen 2024

05.05. - 12.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 90 490 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
12.05. - 19.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 90 490 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
19.05. - 26.05.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 20% 90 490 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
26.05. - 02.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 19% 90 890 Kč 73 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červen 2024

02.06. - 09.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 93 490 Kč 80 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
09.06. - 16.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 93 490 Kč 80 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
16.06. - 23.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 93 490 Kč 80 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
23.06. - 30.06.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
74 790 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
30.06. - 07.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
101 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

červenec 2024

07.07. - 14.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 14% 135 390 Kč 116 790 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
14.07. - 21.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 14% 135 390 Kč 116 790 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
21.07. - 28.07.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 12% 143 990 Kč 126 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
28.07. - 04.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
135 690 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

srpen 2024

04.08. - 11.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
133 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
11.08. - 18.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
128 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
18.08. - 25.08.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 14% 119 190 Kč 102 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
25.08. - 01.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 14% 121 990 Kč 105 490 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

září 2024

01.09. - 08.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 82 790 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.09. - 15.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 82 790 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
15.09. - 22.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 82 790 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
22.09. - 29.09.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 82 790 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
29.09. - 06.10.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
Sleva 13% 82 790 Kč 71 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

říjen 2024

06.10. - 13.10.24 neděle - neděle
polopenze letecky (Praha)
65 990 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí a služby delegáta (od 30.5. do 6.10.2024)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s polopenzí a služby delegáta (od 30.5. do 6.10.2024)

Cena nezahrnuje

  • Pobyt s dítětem do 2 let pouze na vyžádání
  • Poplatky na místě: Povinné:
  • Pobytová taxa € 3/os./den. Taxu neplatí děti do 12 let. (údaj r. 2023, změna vyhrazena)