Castiadas / Sant Elmo, Santa Giusta, San Pietro - SEA CLUB SPIAGGE SAN PIETRO ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

Velmi elegantní a moderní hotel s rozlehlou zahradou vedoucí na krásnou hotelovou pláž.

Poloha: Komplex se nachází na jihovýchodním pobřeží Sardinie, v oblasti s okouzlující krajinou, křišťálově čistým mořem a dlouhými písečnými plážemi, s pískem přecházejícím od bílé přes zlatou až po narůžovělou barvu. Vnitrozemí nabízí nádherné lesy plné dubů, stoletých jalovců, oleandrů a myrty. Nejbližšími městy jsou 7 km vzdálené letovisko Costa Rei a 11 km vzdálené městečko Villasimius s množstvím restaurací, kaváren, cukráren, obchodů a společenským životem.

Pláž: Písečná pláž se nachází 300 m od centrální budovy a maximálně 500 m od pokojů, jedná se o dlouhou pláž s jemným pískem chráněnou eukalypty a kaktusy. Lehátka a slunečníky jsou od 3. řady zdarma (vždy 1 slunečník a 2 lehátka na pokoj), 1. a 2. řada za poplatek, na pláži je také beachvolejbalové hřiště. Plážové osušky k dispozici (výměna 1x za týden).

Sport a zábava: Hotel disponuje bazénem se soláriem, dvěma tenisovými kurty a fotbalovým hřištěm s možností nočního osvětlení (za příplatek). Animace v italském jazyce zahrnují bohatý denní a noční program, sportovní aktivity. Pro večerní zábavu je zde kabaret, piano bar a divadlo (všechny programy pouze v italštině). Na vyžádání a za poplatek lze zajistit pronájem kol, nafukovacích člunů, windsurfing, kánoí, vodních šlapadel, vodních lyží, potápění. Možnost projížďky na koních v centru cca 3 km od hotelu.

Pro děti: Dětem je k dispozici dětský bazén vybavený lehátky a slunečníky, mini klub (3 - 12 let) a junior klub (12 - 18 let), včetně zábavy a sportovních aktivit.

Stravování: plná penze

Formou plné penze s nápoji.

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů u jídla: balená minerální a perlivá voda, domácí červené a bílé víno, pivo a nealko nápoje podávané ve skle.

2 tématické večeře týdně: typické Sardinské pokrmy a speciality na bázi ryb.

V restauraci je vyhrazena zóna pro matky s dětmi s mikrovlnnou troubou, ohřívačem kojeneckých lahví a sterilizátorem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Moderní hotelový komplex, postavený v typickém středomořském stylu, který se vyznačuje pastelovými barvami a harmonickými oblouky. Hotel disponuje halou s recepcí, barem a restaurací, dvěma bazény (jeden je dětský) vybavenými lehátky a slunečníky, butikem s trafikou, divadlem a venkovním nehlídaným parkovištěm. Za poplatek možnost masáží. Hotel poskytuje širokou nabídku sportovního vyžití (za poplatek), dětské kluby.
Wi-Fi zdarma ve společných prostorách.
Zvířata nejsou v hotelu akceptována.

Hostům je k dispozici 114 elegantně a prakticky zařízených pokojů, které jsou umístěny v přízemí a disponují teráskou s přístupem na nádvoří nebo v prvním patře s balkónem. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, TV/Sat, telefonem, minibarem, trezorem, koupelnou se sprchovým koutem a fénem. Žádný z pokojů nemá výhled na moře. Dítě do 2 let na lůžku s rodiči zdarma (postýlka za poplatek a k úhradě na místě €15/noc).

CLASSIC: dvoulůžkové pokoje v přízemí nebo v 1. patře s možností 1 přistýlky pro dítě do 14 let nebo dětské postýlky.
FAMILY ROOM pro 4 osoby sestává ze dvou průchozích pokojů a 1 koupelny. Tyto pokoje jsou pouze na vyžádání. Max obsazenost 4 dospělí.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in: 16:00 h, check-out: 10:00 h.


Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s plnou penzí s vybranými nápoji u jídla, služby delegáta
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s plnou penzí s vybranými nápoji u jídla, služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Poplatky na místě: Dětská postýlka (na vyžádání při rezervaci) € 15/noc
  • Plážový servis:
  • 1. řada na pláži: €30/den (1 slunečník a 2 lehátka)
  • 2. řada na pláži: €20/den (1 slunečník a 2 lehátka)