Caorle - Rezidence Cristoforo Colombo - Caorle


  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rezidence se nachází v klidnější části letoviska Caorle a je vzdálená pouhých cca 50 m od písčité pláže Ponente a cca 1 km od historického centra města, kde je množství obchodů, kaváren a restaurací.

Pláž: Písčitá pláž Ponente s pozvolným vstupem do moře ideálním pro rodiny s dětmi je vzdálená jen cca 50 m od rezidence. SLUNEČNÍK A DVĚ KŘESÍLKA ZDARMA.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Brno, České Budějovice, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice,Humpolec, Chrudim, Jihlava, Kladno, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slaný, Svitavy, Tábor, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Veselí nad Moravou, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Výtah, dva venkovní střešní bazény se sluneční terasou a panoramatickým výhledem (v provozu v závislosti na počasí).
Zdarma: jedno parkovací místo k apartmánu.
Za poplatek: Wi-Fi ve společných prostorách.

Sport a zábava: Ke konečné ceně zájezdu lze připlatit (nepovinné příplatky, platba na místě) ložní prádlo vlastní nebo na vyžádání 40 EUR/MONO a 50 EUR/BILO (prostěradlo+povlak na polštář), dětská postýlka 20 EUR/týden.


Informace pro klienty: Po příjezdu na místo jsou hoteliéry vybírány následující poplatky: spotřeba energií 50 EUR/apartmán.

Doporučujeme: Tato příjemná rezidence se dvěma bazény na střeše s fantastickým panoramatickým výhledem na moře a celé Caorle se nachází pouhých cca 50 metrů od pláže. Rezidence je vhodná především pro rodiny s dětmi, ale díky blízkosti centra se spoustou večerní zábavy také pro mladší generaci.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Bez stravy.

Ubytování: rezidence

Vkusně vybavené apartmány s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, mikrovlnou troubou a trezorem.
Typ Mono 4 - 40m 2 – obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem, rozkládacím dvoulůžkem a dvěma rozkládacími křesly.