Briatico - Rezidence Green Garden Club ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Villaggio Green Garden Club se nachází u Tyrhénského pobřeží, v překrásném zálivu v blízkosti městečka Briatico, kde se každý týden konají trhy. Leží asi 100 m od soukromé pláže s jemným štěrkem, která je vybavena slunečníky, lehátkami, převlékacími kabinkami, soc. zařízením a barem. Komplex je obkopen tropickými rostlinami a různými druhy palem.

Vzdálenost od moře: asi 100 m od rezidence.

asi 2 000

Pláž: Hrubý štěrk a bílý písek: asi 100 m od ubytování je soukromá pláž se slunečníky a lehátky, převlékacími kabinkami, WC a barem. Pozvolný vstup do moře ideální pro děti. Plážový servis v ceně (1 slunečník, 1 lehátko, 1 křesílko/apartmán).

Vybavení: Bazén, bar, restaurace s terasou s výhledem na moře, recepce, parkoviště, tenisový kurt, amfiteátr s animačním programem. K dispozici je Wi-Fi připojení (za poplatek).

Sport a zábava: Bazén, tenisový kurt, amfiteátr, animační program.

Doporučujeme: Lodní výlet: kolem nejkrásnější části rozmanitého pobřeží. Nádherně azurově zbarvená hladina moře, ve které se odráží stále modré nebe. Maratea: antické městečko, proslulé vysokou sochou Krista. Socha se nachází na vysoké hoře San Biagio, odkud je nádherný výhled na okolní krajinu.

Informace: check-in: 16.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Klubová karta (povinný poplatek pro osoby nad 4 roky): zahrnuje vstup do bazénu (otevřen přibližně od začátku června do poloviny září), animační program a miniklub pro děti (cca 15.6. - 14.9.), tenisový kurt.

Stravování: vlastní

Vlastní, možnost návštěvy místních restaurací s širokým výběrem jídel.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 3-4-lůžkový apartmán: 20
Celkem osob: 80

Standardně vybavené apartmány v přízemních vilkách, s vlastním vchodem a terasou. Bližší informace naleznete níže.

BILO 3

obsazenost 2-3 osoby: obývací pokoj s kuch. koutem a s 1 lůžkem, ložnice s manželským lůžkem, soc. zařízení, terasa, klimatizace.

TRILO 4

obsazenost 2-4 osoby: obývací místnost s kuchyňským koutem, ložnice s manželským lůžkem, pokoj se 2 lůžky, sociální zařízení, terasa se zahrádkou, klimatizace.


Pořadatelem zájezdu je ADRIALAND s.r.o.