Bibione - Apartmány Pineta, venkovní posezení - bungalovy


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobyty u moře

Řadové vilky - bungalovy na klidném místě, posezení na zahradě nebo balkon, klimatizace, Wi-Fi, společný venkovní krb.
Vzdálenost od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře = cca 850 m.
V ceně plážový servis (slunečník + plážové křeslo a plážové lehátko).
NEMO tour TIP.

Poloha a vybavení apartmánů typu bungalovu PINETA (Bibione/Lido dei Pini, ulice Nettuno č.20): apartmány bungalového typu, v přízemí s terasou a posezením, v patře s balkonem (levnější). Cca 850 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře, na klidném místě centrální části Bibione, velmi dobře vybavené, typologie Trilo pro 5 resp. 6 osob. Parkování před bungalovy. Oplocená zahrádka s příjemným posezením (pro apartmány v přízemí pouze), TV+SAT v každém apartmánu. Společný venkovní krb a klimatizace v každém apartmánu k dispozici (v ceně pobytu). Nejbližší restaurace a obchody cca 300 m. Doporučujeme menším skupinám osob, rodinám s dětmi.

BIBIONE - Lido dei Pini je východní částí oblíbeného Bibione. Poblíž ústí řeky Tagliamento, která pramení v Dolomitech, se nachází maják - jeden ze symbolů této části letoviska, jako oblíbený cíl procházek. Zde, na okraji letoviska se nachází také již několik sezón vyhledávaná psí pláž Spiaggia di Pluto. Lido dei Pini je klidnější část Bibione především ve srovnání s centrální částí Spiaggia. Možnosti ubytování nejen v této části jsou téměř neomezené. V bezprostřední blízkosti písčité pláže je řada několika podlažních rezidenčních apartmánových domů, které o pár desítek metrů dále přecházejí ve vilové čtvrti a rozsáhlé komplexy řadových vilek s bazény pro dospělé i děti, dětská hřiště a sportovní komplexy (tenis, minigolf).

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - POBYTOVÁ TAXA 2022.
Pobytová taxa se vybírá již ve všech letoviscích severní Itálie včetně Bibione. Na základě skutečností z minulé sezóny uvádíme výši pobytové taxy právě z předchozího roku. Místní vyhláškou příslušného úřadu se výše pobytové (turistické) taxy upřesňuje ještě před začátkem aktuální letní sezóny. V době uzávěrky této nabídky na rok 2022 (27.12.2021) nebyla konkrétní výše poplatku na novou sezónu v Bibione známa. Přesně informace budou uvedeny v odbavovacích pokynech a také aktuálně zveřejněny na www.nemotour.cz.
Výše taxy v roce 2021: pro apartmány 0,75 €/os. starší 4 let/den, děti zdarma ve věku do 4 let, taxa vyžadována v období od května do září. Úhrada maximálně 10 dní pobytu.

Stravování: vlastní

Všechny apartmány jsou plně vybaveny a zařízeny. V každém z nich je vlastní koupelna (umyvadlo, sprcha, WC, příp. bidet), vybavená kuchyňská linka se sporákem (nejčastěji plynovým), lednička a nádobí na vlastní vaření i stolování.

Doprava: vlastní

Nástupní den SOBOTA / Odjezdový den SOBOTA
pobyty minimálně na 7 nocí
příjezd - ubytování v sobotu (Check-In) od 16:00 do 20:00 hod
odjezd - uvolnění a předání apartmánu (odevzdání klíčů) v sobotu ráno (Check-Out) od 08:00 do 09:00 hod

Ubytování: apartmán

Apartmány typu TRILO - typ C 4/5 (pro 4-5 osob): jedna ložnice s manželským lůžkem, jedna ložnice menší, s palandou pro 2 osoby, TV, obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňský kout, koupelna se sprchou a WC, terasa. Klimatizace v ceně pobytu.
Apartmány typu TRILO - typ C1 5/6 - přízemí (pro maximálně 6 osob): jedna ložnice s manželským lůžkem, jedna ložnice s 3 lůžky, obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňský kout, který je součástí obývacího prostoru, TV, koupelna se sprchou a WC, terasa s příjemným posezením. Klimatizace v ceně pobytu.
TRILO - typ C2 5/6 v 1.patře, s balkonem (pro maximálně 6 osob): jedna ložnice s manželským lůžkem, jedna ložnice s 3 lůžky, obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňský kout, který je součástí obývacího prostoru, TV, koupelna se sprchou a WC, balkon. Klimatizace v ceně pobytu.


nebyly nalezeny žádné termíny
Pořadatelem zájezdu je NEMO tour

Cena zahrnuje

  • týdenní pronájem apartmánu (od soboty do soboty)
  • všechny spotřeby (voda, el. energie, plyn)
  • 1x plážový servis od 14.05.-24.09.2022 (1x slunečník, lehátko + plážové křeslo)
  • služby místní italské agentury.

Cena nezahrnuje

  • povinný poplatek za pobytovou taxu placený na místě, bez garance výše poplatku, taxa 2021 osoba starší 4 let/den (příplatek: 0,75 Eur)
  • nepovinné - fakultativní poplatky: cestovní pojištění Union typ B/den/dospělý (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ B/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dospělý (příplatek: 45 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30/den/dítě do 15 let (příplatek: 30 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30 PANDEMIC/den/dospělý (příplatek: 70 Kč)
  • cestovní pojištění Union typ A 30 PANDEMIC/den/dítě do 15 let (příplatek: 50 Kč)
  • ložní prádlo/osoba/set/pobyt (příplatek: 200 Kč)
  • závěrečný úklid, pokud si klienti neuklidí sami, apartmán/TRILO-VILA/týden (příplatek: 60 Eur)
  • dětská postýlka, na vyžádání, pronájem/týden (příplatek: 12 Eur)
  • domácí zvíře, pouze na vyžádání, částka minim.50 Eur, vratná kauce (příplatek: 100 Eur)
  • navíc (další) plážový servis, na apartmán/týden v období: 14.05.-24.09.2022 (příplatek: 61 Eur)
  • vratná kauce ve výši 50-100 Eur/pobyt/apartmán