Costa Smeralda - Residence Pineta Uno ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Apartmány s unikátní polohou v blízkosti pláže a živého náměstí Baia Sardinia nabízejí příjemnou a nezapomenutelnou dovolenou.

Poloha: Residence Pineta Uno je situována na Smaragdovém pobřeží v severní části ostrova, ve vzrostlém piniovém háji na kraji živého městečka Baia Sardinia. Unikátní poloha nedaleko pouhých 250 m krásné pláže a 300 m od centra městečka zaručuje klientům strávit komfortní dovolenou. V blízkosti se nachází vyhlášené letovisko Porto Cervo (6 km) s bohatým společenským životem a množstvím restaurací, barů a butiků světových značek.
Vzdálenost od letiště v Olbii je 35 km (cca 60 min).

Pláž: Krásná písečná pláž Cala Battistoni se nachází 250 m od rezidence a je oblíbená pro svůj jemný písek a pozvolný vstup do moře. Lehátka a slunečníky za poplatek.
Z okolních pláží jmenujme Liscia di Vacca, Cala Granu, pláže Pevero, Cala Liccia, Romazzino, Spiaggia del Principe, Capriccioli, Liscia Ruja, Porto Piccolo, Tre Monti, Cala Ginepro či Tanca Manna.

Sport a zábava: Na pláži je možno využít pestrou nabídku sportovních aktivit, jako školy windsurfingu nebo zapůjčení motorových člunů - za poplatek. Potápěčské centrum se nachází 300 m od rezidence. Známé golfové hřiště Pevero Golf Club je vzdáleno pouhých 15 km.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

10 % z ceny ubytování při objednání do 15.5.2021

7 = 6 sedm nocí za cenu šesti v období 1. 5. - 12. 6. a 11. 9. - 9. 10. 2021

Stravování: vlastní

Vlastní.
V rámci městečka Baia Sardinia se nabízí bohaté možnosti stravování v místních barech, restauracích, pizzeriích a dalších zařízeních. Jsou zde také rozmanité obchůdky a supermarkety.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Tato elegantní residence je obklopena piniemi a v její blízkosti se nachází obchody, kavárny, restaurace, bar, diskotéka, supermarket, lékař, lékárna, půjčovna aut. 900 m od rezidence je aquapark.
Hostům je k dispozici recepce, u rezidence je parkování zdarma pro všechny apartmány (není ale soukromé).
Veřejná internetová kavárna ve vzdálenosti 300 m (internet za poplatek).
Zvířata malé velikosti na vyžádání a za poplatek.

13 prostorných a světlých apartmánů je situováno v přízemí s posezením vybavenou předzahrádkou nebo v 1. patře s balkonem. Všechny mají k dispozici TV, jsou vybaveny myčkou na nádobí a kromě typu Mono i pračkou. Dětská postýlka na vyžádání, za poplatek (1 vlastní postýlka bez poplatku).
V žadném apartmánu není možnost lůžka navíc.

MONO 2: jsou umístěny v 1. patře (podkroví) - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím dvojlůžkem, koupelna bez pračky a balkon. Max. obsazenost 2 osoby.
TRILO 4: buď v přízemí nebo mezonet s pohodlným schodištěm. Velký obývací pokoj, kuchyň, ložnice s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky - většinou palanda, koupelna, v přízemí terasa / v 1. patře balkon. Max. obsazenost 4 osoby..
QUADRI 5: mezonet s pohodlným zděným schodištěm se skládá se z velkého obývacího pokoje, kuchyně, ložnice s manželskou postelí, ložnice se 2 lůžky a jednolůžkového pokoje. V apartmánu jsou 2 koupelny (jedna se sprchou), terasa.
QUADRI 6: prostorný obývací pokoj, samostatná kuchyň, ložnice s manželskou postelí, 2 ložnice se dvěma oddělenými lůžky (v jedné z nich možná i palanda), 2 koupelny (1 se sprchou) a vybavená terasa. Tyto apartmány mohou být i mezonetové. Max. obsazenost 6 osob.

Check-in 17:00-20:00 h; check-out 10:00 h.
V období 12.6.-11.9. nástup výhradně SO, ÚT na min. 7 nocí. V ostatních obdobích na vyžádání nástup libovolný.


Pořadatelem zájezdu je SARDEGNA TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, ubytování bez stravy, spotřeby energií, povlečení, TV, úklid v výjimkou kuchyňského koutu, služby delegáta (od 29. 5. do 7. 10. 2021)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování bez stravy, spotřeby energií, povlečení, TV, úklid v výjimkou kuchyňského koutu, služby delegáta (od 29. 5. do 7. 10. 2021)

Cena nezahrnuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Transfer z/na letiště - hromadný transfer na vyžádání v CK dle aktuální kapacity
  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Vratná kauce € 150/apartmán;
  • Neuklizený kuchyňský kout € 25/apartmán
  • FAKULTATIVNÍ (na vyžádání):
  • Ložní prádlo a ručníky € 15/os./výměna;
  • Dětská postýlka € 5/den (1 vlastní postýlka bez poplatku, max. 1 na apartmán)
  • Malé zvíře € 50/pobyt (nutno hlásit předem)