Oblast SASSARI - RESIDENCE RINA ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Ubytování v historickém městě Alghero je ideální kombinací pro cestovatelé, kteří si chtějí užít dny na krásné pláži a večer rádi vyrazí za zábavou do pulzujícího letoviska.

Poloha: Menší hotel a residence s příjemnou atmosférou je vzhledem k blízkosti centra města Alghero i pláže vhodný jak pro rodiny s dětmi, tak pro klienty, kteří preferují večerní procházky městem. Hotel je situován pouhý 1 km od historického centra Alghera, které je bohaté na historické památky, ale i zábavní a nákupní možnosti. Toto přímořské město s neobvyklou atmosférou je jedno z nejpůsobivějších na Sardinii. Přezdívá se mu také Malá Barcelona – jednak pro katalánský vzhled, ale i proto, že Alghero i Barcelona se na sebe "dívají" pouhých 300 km přes moře. Ubytování se nachází asi 150 m od pláže a ve stejné vzdálenosti od zastávky místního autobusu, kterým lze za mírný poplatek dojet do historické části města.

Vzdálenost od letiště v Algheru 8 km (15 min), v Olbii 132 km (cca 1 h a 45 min).

Pláž: Dlouhá, městská pláž s jemným pískem je od hotelu vzdálená pouhých 100 m. Díky pozvolnému vstupu do moře je vhodná i pro malé děti. Slunečníky a lehátka lze pronajmout za poplatek. Alghero nabízí 7 km městských pláží, ale také menší romantické pláže na okraji města pohodlně dostupné autem - např. Porto Conte, Le Terrazze, Le Bombarde, Capo Caccia.

Sport a zábava: K dispozici v hotelu Rina je bazén se sladkou vodou, se zónou pro děti. Na recepci hotelu, ale i v okolních agenturách je k dispozici široká nabídka vodních sportů, potápění, lodních výletů a výletů po okolních zajímavostech. Oblast Korálové riviéry je vyhledávaná především milovníky potápění pro svůj bohatý podmořský život.

Důležité: Hotel má odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:

Při stornování v období od 44 do 30 dnů před začátkem zájezdu: 20 % z konečné ceny
Ostatní dle CK

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

10 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost individuálního stravování v blízkých barech a restauracích.

Ubytování: apartmán

Vybavení: Hostům ubytovaným v residence je k dispozici recepce, v hotelu Rina (cca 50 m): bazén se zónou pro dospělé i pro děti s hydromasážní zónou, bar v hotelové hale, restaurace s nabídkou pokrmů zejména z místních čerstvých produktů, terasa, kongersový sál, salónek, wi-fi připojení v hotelové hale (za poplatek).

Residenci tvoří 32 zrekonstruovaných apartmánů typu MONO pro 2-3 osoby a BILO pro 4 osoby.
MONO 3: manželské dvoulůžko, rozkládací křeslo, kuchyňský kout s lednicí a sporákem, sociální zařízení se sprchou, tv/sat, telefon, klimatizace, balkón.
BILO 4: Pokoj s manželským dvoulůžkem, pokoj s rozkládacím divanem, kuchyňský kout s lednicí a sporákem, sociální zařízení se sprchou, tv/sat, telefon, klimatizace, trezor, balkón.
Za příplatek varianta apartmánu BILO s částečným výhledem na moře.

Check-in: 17:00 hod.
Check-out: 10:00 hod.


Pořadatelem zájezdu je SARDEGNA TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování v apartmánu bez stravy, spotřebu energií, ložní prádlo a ručníky (s týdenní výměnou), klimatizaci, vstup do bazénu a služby delegáta na telefonu

Cena nezahrnuje

  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • závěrečný úklid včetně kuchyňského koutu € 25
  • NEPOVINNÉ:
  • dětská postýlka: €10/den
  • malé zvíře € 25/den