Le Saint Bernard


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Objevte rezidenci Le Saint Bernard, nacházející se 30 metrů od klidné pláže s bělostně jemným pískem a průzračně tyrkysovou vodou, která Vás zláká svou teplotou ke koupání a relaxaci ve dne i za romantické noci. Tato pláž pod kokosovými palmami je vybavena sladkovodními sprchami, restaurací a zmrzlinovým stánkem. Je vhodná jak k celodennímu odpočinku s knihou, tak k provozování vodních sportů a šnorchlování. Vlny na korálových útesech v dohledu jsou ideální k surfování. Pokud si nejste jisti svou zdatností v surfování či potápění, můžeme Vám zajistit hodiny s instruktorem, který sídlí přímo u Vaší rezidence.
Zastávka autobusu je pouhých 400 metrů od ubytování. Budete-li si chtít užít pohodlí, můžeme pro Vás zajistit přibližně 20ti kilometrový transfer z letiště i zpět. V místě je možnost zapůjčit si automobil na projížďky po tomto nádherném tropickém ostrově. Zajeďte prozkoumat pole s cukrovou třtinou, na rumový koktejl do některého z barů s panorama výhledem, na výšlap k vulkánu Soufriére, do koloniálně půvabného přístavu Pointe-à-Pitre, na golfové hřiště v Saint-François, k tropickým vodopádům Carbet, či si odvezte čerstvě zpracovanou čokoládu z interaktivní plantáže Maison du Cacao.
Rezidence nabízí celkem 10 studiových apartmánů s kapacitou 2 až 4 osoby (+ 1 malé dítě) a rozlohou od 22 do 44 metrů čtverečních. Všechny mají prostornou terasu a jsou velmi pohodlně zařízené. Naleznete zde vybavenou kuchyni, koupelnu a podle Vaší preference klimatizaci nebo větrák. V pokojích jsou televizní přístroje s plochou obrazovkou a wifi. K dispozici je pračka, zahradní lehátka a barbecue gril.
Rezidence se nachází přibližně 10 minut jízdy od center přímořských městeček Gosier a Saint Anne. V obou naleznete drobné obchody, zábavu a v plážových barech pod palmami nepřeberný výběr místních mořských specialit kreolské/francouzské kuchyně. Saint Anne je navíc významným kulturním centrem, kde můžete obdivovat a případně zakoupit typické výrobky místních prodavačů a umělců. Pokud se rozhodnete pro návštěvu tohoto krásného ostrova v měsíci únoru/březnu, budete mít možnost zúčastnit se každoročního karnevalu a s ním souvisejících aktivit. Celoročně stabilní teplota se na Guadeloupe pohybuje kolem příjemných 26 stupňů Celsia.

Pořadatelem zájezdu je AMERICA TOURS, v.o.s.

Cena nezahrnuje

  • Leteckou přepravu