Paříž - Magická Paříž s návštěvou Eiffelovy věže


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Magická Paříž s návštěvou Eiffelovy věže

Paříž, romantické a naprosto okouzlující město, které nabízí nesmírné množství krásných zákoutí, monumentálních památek i kaváren. Vydejte se do jejích uliček, plavte se po Seině a za soumraku obdivujte rozsvícenou Eiffelovu věž.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 1x ubytování v hotelu** s vlastní koupelnou
  • 1x kontinentální snídaně
  • vjezd do Paříže 300 Kč (12 €)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.
2. den: Magická Paříž: Vjedete do Paříže a zamíříte na okružní jízdu. Uvidíte nejstarší pařížskou univerzitu Sorbonna , kde studovala například Marie Curie, Pantheon, Lucemburské zahrady a boulevard Saint Michel . Nevynecháte ani římské lázně Cluny , Justiční palác nebo Louvre , kde se mezi řadou uměleckých děl nachází i da Vinciho obraz Mona Lisa. Minete Musée d'Orsay , budovu Poslanecké sněmovny a další významná pařížská místa. Přejedete most Alexandra III a dojedete k Invalidovně . Mezi řadou hrobek se nachází i ta Napoleona Bonaparta. Zbude-li čas, zastavíte se tady a v okolí (École Militaire, Champ-de-Mars) na krátkou fotopauzu. Další zastávka spojená nejenom s focením vás čeká u Eiffelovky . Vyjedete si výtahem nebo vyjdete pěšky. Následně podniknete procházku s průvodcem, která začne na nábřeží Seiny. Dle zájmu si můžete zakoupit plavbu na lodičce. Projdete se po Champs Élysées až k Vítěznému oblouku . Tady dostanete prostor k nákupům v pařížských buticích, ochutnání kávy s pařížskou šlehačkou nebo procházce. Metrem se pak přesunete do čtvrti Montmartre , kterou proslavil film Amélie z Montmartru. Podíváte se na kavárnu U dvou mlýnů , kde Amélie pracovala. Nevynecháte ani kabaret Moulin Rouge . Kolem Náměstí malířů dojdete až k samotné bazilice Sacré Coeur , kde využijete volnou chvilku k zakoupení suvenýrů nebo se necháte namalovat od místních umělců. Ve večerních hodinách přejezd na ubytování na okraji Paříže.
3. den: Pokračování v prohlídce Paříže: Přejedete autobusem k Louvre , který je proslaven obrazem italského mistra Leonarda da Vinci. V muzeu najdete celou řadu dalších umělecky hodnotných sbírek. Po prohlídce se projdete kolem paláce Royal a pařížské Burzy až k monumentální budově Opéry Garnier . Následně dostanete osobní volno na bulvárech s možností nákupů suvenýrů a ochutnávání francouzské kuchyně. Navštívit lze také muzeum voskových figurín Musée Grévin, kde se můžete vyfotit se všemi exponáty. Po večeři nebo osobním volnu následuje Noční Paříž , kdy podniknete okružní projížďku autobusem osvětlenou metropolí. Zahlédnete všechny významné monumenty z obou dnů - například kabaret Moulin Rouge a Invalidovnu. Zajedete se podívat až do čtvrti Montparnasse . Tady si vystoupáte na mrakodrap Tour Montparnasse s vyhlídkovou terasou ve výšce 210 metrů. Před vašimi zraky se rozprostře krásná noční Paříž včetně blikající rozsvícené Eiffelovky. Poté odjezd do ČR.
4. den: Příjezd do ČR: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.