Soma Bay - HOTEL MOVENPICK WATER PARK RESORT & SPA


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Luxusní hotelový resort nabízí svým hostům vysoký standard služeb a ideální podmínky pro strávení relaxační dovolené. Rozléhá se přímo u krásné písečné pláže a díky bohaté nabídce poskytovaných služeb nabízí zázemí jak pro aktivní, tak i pasivní dovolenou. Nachází se v klidné části na pobřeží Rudého moře a nabízí krásný panoramatický výhled na záliv. Mezinárodní letiště v Hurghadě je vzdáleno cca 45 km, nejbližší nákupní možnosti cca 8 km a centrum Hurghady je pak vzdáleno cca 50 km.

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Na pláži je rovněž v rámci programu all inclusive k dispozici bar.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 890 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Stravování: all inclusive

All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v časech a místech určených hotelem (10:00–23:00).

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, směnárenský bankomat, hlavní restaurace, 3 ala carte restaurace (orientální, rybí a italská), několik barů, 2 venkovní bazény (1 v zimě vyhřívaný), dětský bazén (lehátka a slunečníky u bazénů zdarma), dětské hřiště, animační a večerní programy, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, aerobik. Za poplatek Spa centrum, masáže, šnorchlování, potápění, tenis, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardně zařízené pokoje s označením klasik a výhledem na hory/do zahrady jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, minibarem (doplnění za poplatek) a trezorem. Většina pokojů pak disponuje balkonem nebo terasou - naše CK nemá vliv na rozdělování jednotlivých pokojů. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledy na bazén, moře či pokoje s označením deluxe. Třílůžkové pokoje nebo pokoje s přistýlkami pro děti jsou k dispozici na vyžádání. K dispozici je vždy jen možnost jedné přistýlky.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět - Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva - Transfer letiště – hotel - letiště - Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou - Služby česky hovořícího delegáta - Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu - Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace