Hurghada - Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Luxusně a vkusně zařízený hotel se nachází přímo na dlouhé písečné pláži v jižní části Hurghady. Z pláže u hotelu je velmi pozvolný vstup do moře s občasným výskytem korálů, pro vstup do větší hloubky je nutné využít molo. Mezinárodní letiště je vzdáleno 17 km, centrum Hurghady leží ve vzdálenosti 22 km, nejbližší nákupní možnosti jsou v dosahu 3,5 km.

Pláž: Písečná pláž s velmi pozvolným vstup do moře a s občasným výskytem korálů se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu, pro vstup do větší hloubky je nutné využít molo. Lehátka, slunečníky a osušky se poskytují bezplatně. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů.

Sport a zábava: Dětem je určen mini klub (pro děti 4–12 let), dětské hřiště, kino a dětský bazén. Přímo v areálu se nachází rozsáhlý aquapark s dvanácti různými skluzavkami a tobogány, umělou řekou a bazény (jeden z nich je v zimě vyhřívaný). Animátoři zajišťují pravidelné denní a večerní animační programy. Ke sportovnímu vyžití se nabízí tenisový kurt, minigolf, fitness, fotbalové hřiště a hřiště na plážový fotbal, boccia nebo aerobic. Za poplatek lze využít kulečník nebo bowling. Relaxaci nabízí hotelové Spa centrum (různé druhy masáží, relaxační procedury, sauna, pára, turecké lázně, vířivka). Na pláži se nachází potápěčské centrum a centrum vodních sportů.

Poznámka: HOTEL I LETENKY JSOU NA ZPĚTNÉ POTVRZENÍ!!

Stravování: all inclusive

All inclusive program lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, kávu, čaj, zákusky a zmrzlinu. Po celý den je k dispozici neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů, včetně nealko nápojů v denně doplňovaném minibaru. Program zahrnuje jednou za týden možnost povečeřet v některé z á la carte restaurací. V restauraci je pro děti nabídka speciálního dětského bufetu a možnost zapůjčení dětských židliček.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hostům se nabízí vstupní hala s recepcí a směnárnou, hlavní restaurace, 4x á la carte restaurace (egyptská, italská, orientální a rybí), několik barů, diskotéka, konferenční centrum, lobby bar, internetová kavárna (za poplatek), obchodní arkáda, kadeřnictví, čistírna nebo lékařská služba na telefonu. Dětem je určen mini klub (pro děti 4–12 let), dětské hřiště, kino a dětský bazén. Bezbariérové přístupy jsou ve všech ve společných prostorách hotelu. Přímo v areálu se nachází rozsáhlý aquapark s dvanácti různými skluzavkami a tobogány, umělou řekou a bazény (jeden z nich je v zimě vyhřívaný), barem u bazénu a terasou na slunění. Lehátka, matrace, slunečníky a osušky (s denní výměnou) se poskytují zdarma. Animátoři zajišťují pravidelné denní a večerní animační programy. Ke sportovnímu vyžití se nabízí tenisový kurt, minigolf, fitness, fotbalové hřiště a hřiště na plážový fotbal, boccia nebo aerobic. Za poplatek lze využít kulečník nebo bowling. Relaxaci nabízí hotelové Spa centrum (různé druhy masáží, relaxační procedury, sauna, pára, turecké lázně, vířivka). Na pláži se nachází potápěčské centrum a centrum vodních sportů.

Vybavení pokojů: Hotelový komplex poskytuje ubytování v 600 standardních pokojích, které mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, WC, fén) a jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT/TV, minibarem, trezorem, Wi-Fi připojení (za poplatek), k pokoji náleží balkon nebo terasa (většina pokojů). Na vyžádání lze zajistit dětskou postýlku zdarma.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace