Hurghada - Hotel Pharaoh Azur Resort *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Pharaoh Azur Resort (Ex. Sonesta Pharaoh Beach) je 5* hotel, který se nachází na pobřeží Rudého moře v oblasti Hurghada. Hotel poskytuje prvotřídní služby uspokojující i náročnější klientelu. Resort se nachází přímo na písečné pláži jen 15 min a od mezinárodního letiště Hurghada. Středisko má vlastní potápěčské centrum.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písečné pláže, kde jsou lehátka a slunečníky k dispozici zdarma.

Sport a zábava: V areálu hotelu působí mezinárodní animační tým, který nabízí řadu denních i večerních aktivit. Mezi oblíbené animační aktivity: volejbal, mini fotbal, tenis, stolní tenis, vodní gymnastika, aerobik, kulečník, půjčovna kol, střelba, strečink/taneční lekce, šipky a hry v bazénu, potápěčské centrum, mini hokej. Hotel je vybaven tenisovými kurty, bazény, 2 dětské bazény, fitness centrum, lekce aerobiku, jacuzzi, 2 skluzavky pro děti.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.

Stravování: all inclusive

ll inclusive • Snídaně: formou bufetu v hlavní restauraci ( 07:00 – 10:00) • Pozdní snídaně: V lobby baru, baru u bazénu nebo v baru na pláži ( 10:30 – 12:00 ) • Oběd: formou bufetu v hlavní restauraci ( 12:30 - 14:30 ) • Večeře: formou bufetu v hlavní restauraci ( 18:30 – 21:30 ) Víno je k dispozici pouze během obědů a večeří v hlavní restauraci. A la carte restaurace: Jídelna Karnak - Hlavní jídelna Valentino Italská - restaurace s nádherným výhledem na Rudé moře a hotelový bazén. Valentino podává A la carte italské speciality s širokou nabídkou nápojů v komorním prostředí. Asijská Restaurace - Nabízí čerstvě připravené čínské a asijské pokrmy s použitím originálních čínských surovin. BARY : - lobby bar-10:00 hod - 24:00 hod - bar u bazénu od 10:00 do 17:00 Složení programu all inclusive je orientační. Změna složení i časů all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hotel disponuje vstupní halou s recepcí, výtahy, hlavní restaurací a šesti A la carte restauracemi, mini klub, bazény pro dospělé a krytý vyhřívaný bazén, 2 bazény pro děti, skluzavka pro děti, osvětlené tenisové kurty, aktivity v rámci mezinárodního animačního programu, golf a fotbalové hřiště, sauna, pára, masáže, SPA procedury, fitness centrum, prádelnou, obchody, 24-hodinový pokojový jídelní servis, kadeřník, bankomaty, doktorem na zavolání. Wi-Fi k dispozici na recepci zdarma.

Vybavení pokojů: Ubytování v dvoulůžkových pokoji standard s výhledem do zahrady nebo na moře, Pokoje standard jsou vybaveny koupelnou se sociálním zařízením, vysoušečem vlasů, telefonem, individuální ovládání klimatizace, rádiem, SAT/TV. Pokoje mají 2 pevná lůžka a 1 přistýlku. Rodinné pokoje a bungalovy jsou na vyžádání a zpětné potvrzení z destinace.


Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět- Veškeréré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace