Bávaro - Barceló Bávaro Palace


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Barceló Bávaro Palace

Jeden z nejkvalitnějších resortů v Punta Caně je součástí komplexu Barceló Bávaro Grand Resort. Z 1 402 pokojů obklopených výjimečným kokosovým hájem je 80% z nich orientováno směrem k moři. Hosté, kteří si chtějí užít dovolenou na úrovni, mají k dispozici řadu možností ubytování, prostory a pokoje speciálně navržené pro rodiny a velkolepou část s výhledem na golfové hřiště The Lakes od P. B. Dye. K mnoha kulinářským alternativám patří 11 specializovaných restaurací, z nichž si můžete vybrat (7 vyžaduje rezervaci). Vodní aktivity, nejmodernější U-Spa, vodní parky a nákupní centrum se 40 obchody vám umožní prožít dokonalou dovolenou v Karibiku. Pro snadnější pohyb po resortu je k dispozici vláček. Od letiště v Punta Caně je resort vzdálen 18 km.

PLÁŽ
Nádherná bělostná pláž lemovaná palmami se nachází přímo u hotelu. K dispozici lehátka, plážové osušky a bar u pláže zdarma.

UBYTOVÁNÍ
Pokoje Superior (37 m2) se nacházejí v třípodlažních budovách s výhledem na golfové hřiště. Jsou vybaveny klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi zdarma, žehličkou s žehlicím prknem, minibarem (doplňován nealko nápoji a snacky), kávovarem, koupelnou se sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, županem a pantoflemi, balkonem nebo terasou. Maximální kapacita pokoje jsou 3 dospělé osoby.
Pokoje Junior Suite (47 m2) se nacházejí v čtyřpodlažních budovách s výhledem do zahrady a/nebo na moře. Vybavené stejně jako pokoje Superior, navíc mají sensorické osvětlení a venkovní hydromasážní vanu.
Na vyžádání k dispozici další typy prostornějších pokojů pro větší rodiny.

STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Na obědy a večeře je možné zajít také do a la carte restaurací. Občerstvení během dne i noci. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných místních a importovaných nápojů 24 hodin.

VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, 2 hlavní restaurace, 8 a la carte restaurací (francouzská za poplatek, ostatní zdarma, nutná rezervace), snack bar, 12 barů, coffee lounge, 2 disko kluby (pro dospělé a pro teenagery), 3 bazény, dětský bazén, 2 vodní parky (1 za poplatek), směnárna, kasino, divadlo, Spa, nákupní centrum, konferenční místnosti, miniklub.

AKTIVITY
Bohaté animační a večerní programy, posilovna, 4 tenisové kurty a 2 multisportovní hřiště (fotbal, basketbal, volejbal), profesionální fotbalové hřiště, baseball, minigolf, plážový volejbal, vodní polo, aerobik, stolní tenis, kajak, šlapadla, půjčení šnorchlu, katamaran, za poplatek: motorizované vodní sporty, bowling, herna, úniková místnost, masáže a procedury ve Spa centru, golf (během dne zdarma, večer za poplatek).

Jedná se o přímé lety z Prahy bez přestupu! Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Zájezd je možné objednat také ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků na letech s přestupem. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost 20 kg na osobu/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě