Bávaro - Barceló Bávaro Beach


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Jedná se o přímé lety z Prahy bez přestupu! Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Zájezd je možné objednat také ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků na letech s přestupem. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Barceló Bávaro Beach: Tento snový hotel s karibskými prvky se rozkládá u pláže Bávaro, která je považována za jednu z deseti nejkrásnějších pláží světa. Jedná se o hotel pouze pro dospělé, je tedy ideálním místem pro romantickou dovolenou či dovolenou s přáteli. Fantastická nabídka volnočasových aktivit vám poskytne zábavu na celý den. Klienti ubytovaní v tomto hotelu mohou jako bonus využívat i některých služeb v sesterském hotelu Barceló Bávaro Palace. Oba hotely tvoří součást komplexu Barceló Bávaro Grand Resort. Pro snazší pohyb po resortu je k dispozici hotelový vláček. Letiště v Punta Caně je od hotelu vzdáleno 18 km.
PLÁŽ
Nádherná bělostná pláž lemovaná palmami se nachází přímo u hotelu. K dispozici lehátka, plážové osušky a bar u pláže zdarma.

UBYTOVÁNÍ
Pokoje Superior a Superior s výhledem na moře(47 m2) jsou vybaveny klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi zdarma, žehličkou s žehlicím prknem, minibarem (doplňován nealko nápoji a snacky), kávovarem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem nebo terasou, županem a pantoflemi.

STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Na obědy a večeře je možné zajít také do a la carte restaurace La Brisa. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných místních a importovaných nápojů od 10:00 – 24:00, v nočním klubu od 23:00 do 03:00.

VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace (mezinárodní, středomořská, steak house a americká, nutná rezervace), 3 bary, bazén, směnárna, kasino, noční klub, divadlo, Spa, obchody.

AKTIVITY
Bohaté animační a večerní programy, posilovna, 7 tenisových kurtů a 2 multisportovní hřiště (fotbal, basketbal, volejbal), profesionální fotbalové hřiště, baseball, minigolf, plážový volejbal, vodní polo, aerobik, stolní tenis, vodní sporty (motorizované za poplatek), bowling (za poplatek), herna, úniková místnost (za poplatek).

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost 20 kg na osobu/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě