Bávaro - Bahia Principe Grand Punta Cana


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Bahia Principe Grand Punta Cana

Zatímco svěží opálové moře hladí nekonečné pobřeží pláže Bávaro, lehněte si do stínu palem a ponořte se do myšlenek, jak strávit svůj dokonalý den. Na výběr toho máte opravdu hodně.
Své dny v ráji zakončete výhledem do tropické zahrady a užívejte si pohodlí, které vám poskytnou zdejší pokoje umístěné ve vilách rozesetých po rozlehlém areálu.
Resort se nachází 60 km od města Higuey a 25 km od letiště v Punta Cana.

PLÁŽ
Nádherná bělostná pláž lemovaná palmami se nachází přímo u hotelu. K dispozici lehátka, plážové osušky a restaurace na pláži zdarma.

UBYTOVÁNÍ
Pokoje Junior Suite a Junior Suite Superior jsou vybaveny klimatizací, stropním ventilátorem, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi zdarma, žehličkou s žehlicím prknem, minibarem, kávovarem, koupelnou se sprchou a hydromasážní vanou, WC, fénem, trezorem zdarma a balkonem nebo terasou.

STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Na večeře je možné třikrát za pobyt zajít do a la carte restaurací (po předchozí rezervaci). Občerstvení během dne i noci. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných místních nápojů od 10:00 – 24:00, v nočním klubu od 24:00 do 02:00.

VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, snack bar, 2 a la carte restaurace (japonská, steakhouse, nutná rezervace), 8 barů, diskotéka, 2 bazény, 2 dětské bazény, 3 vířivky, aquapark pro děti, dětský klub, klub pro teenagery, směnárna, kasino, kadeřnictví, Spa, obchody, konferenční místnosti, k dispozici hotelový vláček.

AKTIVITY
Animační a večerní programy, posilovna, půjčení kol, katamaránů a kajaků, paddle board, šnorchlování, šipky, lekce tance, aerobik, úvodní lekce potápění v bazénu, fotbal, 3 tenisové kurty, stolní tenis, volejbal, stolní fotbal, minigolf, za poplatek: golf, procedury ve Spa centru, adventure park, 2 sauny, jízda na koni, pronájem segwayů, motorizované vodní sporty.

Jedná se o přímé lety z Prahy bez přestupu! Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Zájezd je možné objednat také ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků na letech s přestupem. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost 20 kg na osobu/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě