Murter - Colentum Resort Murter ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, bazén dětský venkovní mořská voda, terasa, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, restaurace, recepce.

Sport a zábava: tenisové dvorce, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, vodní lyžování, škola potápění, škola plachtění.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 7.3. DO 18.5.2023 SLEVA -10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ PRO TERMÍNY 7.4. - 27.5.2023 (SPRING SALE - 10 %)

Destinace: Správním střediskem ostrova je město Murter, nejstarší místo na ostrově s bohatou historií. V létě poskytuje spoustu možností zábavy. Chloubou ostrova je známá krásná písečná zátoka Slanica blízko obce Murter. Na ostrově Murter nabízíme hotel Colentum a privátní apartmány.

Ubytování: hotel ***

Typy pokojů: Colentum Resort Murter

V roce 2022 kompletně rekonstruovaný Colentum Resort Murter je 3hvězdičkový areál ležící téměř na pláži, proto jeho název „beach hotel“ - plážový hotel. Byl vždy oblíbeným cílem milovníků kvalitního, rušného i pohodlného odpočinku v nedotknutelné přírodě, daleko od městského chaosu. Nachází se na ostrově Murter ve střední Dalmácii, pár kroků od známé pláže Slanica, s krásným výhledem na souostroví Kornati. 

Tento kouzelný klenot chorvatského Jadranu je známý svou výjimečnou atmosférou ovlivněnou křišťálově čistým mořem s písečným dnem. Disponuje venkovním bazénem se slanou vodou (otevírá se v květnu dle počasí) a okolní terasou s výhledem na moře. K dispozici jsou také slunečníky a lehátka u bazénu.

Založení letoviska se datuje do roku 1930, kdy bylo v zátoce Slanica postaveno první zařízení pro komerční turistiku. 

Bohatá snídaně formou bufetu se připravuje a podává v restauraci s nádherným výhledem na moře, hostům je k dispozici i hotelový bar.

Tento resort má 78 pohodlných moderních pokojů (20 m2) s balkonem nebo terasou, většina z nich má výhled na moře. Přistýlka je rozkládací pohovka k dispozici na základě předchozího vyžádání. Pokoje mají LCD TV, klimatizaci, WI-FI internet zdarma, koupelnu se sprchovým koutem. 

1/2 double/twin pokoji s balkonem: dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a balkonem. Tento dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi je vhodný pro maximálně 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, telefonem, LCD plochou obrazovkou, satelitní TV, Wi-Fi internetem zdarma, koupelnou se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami + venkovní nábytek. Velikost pokoje: 20 metrů čtverečních

Rozměr postele: dvě samostatné postele (80 x 200 cm), které lze spojit + 1 rozkládací pohovka (90 × 200 cm).

1/2 double/twin pokoji s terasou: dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, výhledem na moře a balkonem. Tento dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi je vhodný pro maximálně 3 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, telefonem, LCD plochou obrazovkou, satelitní TV, Wi-Fi internetem zdarma, koupelnou se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami + venkovní nábytek. Velikost pokoje: 20 metrů čtverečních

Rozměr postele: dvě samostatné postele (80 × 200 cm), které lze spojit + 1 rozkládací pohovka (90 × 200 cm)

1/2 double/twin pokoji, balkon pohled moře: Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a terasou (vhodný pro domácí mazlíčky). Tento dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi je vhodný pro maximálně 2 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, telefonem, LCD plochou obrazovkou, satelitní TV, Wi-Fi internetem zdarma, koupelnou se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami + venkovní nábytek. Velikost pokoje: 20 m2.

Rozměr postele: dvě samostatné postele (80 × 200 cm), které lze spojit.

1/2 double/twin pokoji, terasa, pohled moře: dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi, výhledem na moře a terasou (vhodný pro domácí mazlíčky) Tento dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi je vhodný pro maximálně 2 osoby. Pokoj je vybaven klimatizací, telefonem, LCD plochou obrazovkou, satelitní TV, Wi-Fi internetem zdarma, koupelnou se sprchovým koutem, fénem a toaletními potřebami + venkovní nábytek.

Velikost pokoje: 20 m2. Rozměr postele: dvě samostatné postele (80 × 200 cm), které lze spojit.

Hosté si mohou užívat slunce a moře na písečné pláži Slanica nedaleko hotelu stejně jako na skrytých kamenných blocích intimních pláží nebo u bazénu.

V blízkosti jsou tenisové kurty, na pláži si můžete pronajmout šlapadlo, vodní skútr nebo vyzkoušet vodní lyžování. Pokud se chcete naučit něco nového, na ostrově jsou školy plachtění a potápění. V okolí hotelu je také několik cyklistických a pěších tras. Nadchnou vás okolní národní parky - národní park Kornati je vzdálen pouze...


Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - švédský stůl (07.00 - 10:00)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • venkovní bazén - otevírá se v květnu dle počasí
  • lehátka a slunečníky u bazénu (omezený počet) - v květnu dle počasí
  • parkování

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - platí se v CK/u prodejce
  • domácí zvířata za poplatek 20 EUR/den - platí se na místě v recepci (zvíře je možné pouze do pokojů s terasou)
  • dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - 12 EUR/ den - platí se na místě v recepci
  • Možnost příplatku polopenze (na předchozí vyžádání) - dospělá osoba - 18 EUR/den; dítě 6-12 let - 9 EUR/den; děti do 6 let ZDARMA bez stravy i nápojů!!! Platí se na místě v recepci