Umag - Umag Garden Suites & Rooms Plava Laguna ****


  • ubytování: pavilónyubytování: pavilóny
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

V termínu 26. - 29.5.2022 probíhá v Umagu ve sportovní dvoraně hudební festival Sea Star Festival 2022 , tedy je předpoklad v přilehlých ubytovacích zařízeních velkého pohybu osob a zvýšeného hluku.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, kadeřnictví, lobby-aperitiv bar, stánek s novinami, bar u bazénu, internetový kout, bankomat, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: animace pro děti, fitness studio, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

PRVNÍ I DRUHÉ DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE (3., 4. LŮŽKO) SE 2 DOSPĚLÍMI V POKOJI - ZDARMA!

Dětská postýlka (pro děti do 3 let, na vyžádání) - zdarma.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Umag Garden Suites & Rooms Plava Laguna

Umag Garden Suites & Rooms Plava Laguna se nacházejí cca 2 km od centra města Umag, ve středisku Punta, u hotelu Umag Plava Laguna, jehož jsou depandancemi a jehož služby hosté plně čerpají.

Suite (32 m2) se nacházejí v přízemí (terasa) nebo 1. patře (balkon),  mají dvoulůžkovou ložnici (lůžko 180x200 cm) a denní místnost s rozkládacím gaučem (140x200 cm), propojené vnitřními dveřmi, z denní místnosti je vstup do koupelny. Každý suite má klimatizaci/topení, LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu s vysoušečem vlasů, balkon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Hosté využívají všech služeb hotelu Umag Plava Laguna, kam docházejí i na stravování (švédské stoly; show cooking a tematické večeře jednou týdně v určených termínech).

Kromě restaurace je hostům k dispozici lobby bar, restaurace á la carte, snack bar u bazénu, plážový bar, recepce, směnárna, bankomat, kadeřnický salón, obchod se suvenýry a tiskem, také je zde kongresové centrum. Bezplatně hosté mohou využívat fitness studio a bazény, vnitřní bazén (80m2) se sladkou vodou (uzavřen od června do poloviny září), u venkovního bazénu (120 m2) s mořskou vodou jsou zdarma k dispozici lehátka (omezený počet) a ručníky (za kauci), pro děti je tu dětský bazén (10 m2) se sladkou vodou.

V roce 2022 byl v blízkosti vybudován nový bazénový komplex Punta s vodní plochou přes 600 m2 - bazén pro plavce s hloubkou 150 cm s hydromasážní částí, plocha cca 187 m2; dětský bazén 357 m2 se skluzavkami a vodními atrakcemi, hloubka 50 cm; krytý dětský bazének pro nejmenší s plochou 30 m2, spray park s vodotrysky a vodními hračkami, celá zóna je doplněna prostorou sluneční terasou s lehátky, slunečníky, závěsnými lehátky a baldachýny, jsou zde secializované kluby pod vedením animátorů a to Baby koutek  od 8 měsíců do 4 let,  Pepi klub pro děti od 4 do 12 let  (kreativní práce, sportovní hry a soutěže, kulečník, taneční worshopy, výzkumné aktivity a další), Teens club pro mladé od 13 do 17 let s množstvím sportovních aktivit a turnajů, Game room s hrami jako Play station, air hokej, stolní fotbal atp. Zábava u bazénu není jen pro děti, i dospělí si mohou užívat aktivity jako je ranní jóga, pilates, hry, aqua aerobic, animační týmy organizují i různá představení nebo letní kino pro celou rodinu. Občerstvení lze zakoupit a k posezení využít terasu a bufet Mare.

Nádherné wellness centrum Istrian Relax Village o výměře 1600 m2 se rozkládá na 3 poschodích - vířivky, sauny, relaxační místnost s pohledem na moře, solárium, masáže - je zpoplatněné. Hotel zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti 22.5.-9.9. Pro děti ve věku 5-12 let je zde mini klub, tématické zábavy, minidisco; pro dospělé sportovní aktivity (např. jóga, pilates, aquaerobik), různé prezentace, zábavní večery (živá hudba, různé zábavní programy).

Profesionální úschovna kol Bike Pointu slouží k nejen k uskladnění kol (zdarma, omezené množství). Kolo si lze omýt ve dvou mycích boxech, provést drobné opravy i větší opravy za úhradu. Tenisové dvorce, škola tenisu, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, vodní sporty (např. windsurfing, parasailing, jízda na banánu, půjčovna šlapadel, kánoí, motorových člunů apod.), stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol – vše k dispozici za úhradu.

Pláž je vzdálená 50 m, pláže jsou kamenité, upravené s pozvolným vstupem do moře, přímo před hotelem betonová terasa s lehátky a slunečníky (bezplatné, omezený počet). Směrem k hotelu Sipar je část pláže písek.

Do města Umag jezdí turistický vláček každých 30 min.

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, neomezeně místní točené nápoje u večeří: bílé a červené víno, pivo, voda, nealkoholické nápoje (21.4.-23.9.); tematická večeře 1x týdně (22.5.-8.9.), uvítací přípitek (23.5.-2.9.)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • Wi-Fi připojení k internetu
  • animace (22.5.-8.9.) šest dní v týdnu pro dospělé (jóga, pilates, aerobic, večer živá hudba, zábavní program) i pro děti (Mini klub pro děti 4-12 let, herna, večerní program)

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění