Umag - Camping park Umag - 3 noci


  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: 100 až 300 m od pláže

Vybavení: recepce, lékař, dětský klub, restaurace, bazén, bazén pro děti, masáže, hřiště na košíkovou, možnost zapůjčení kol, parkoviště, obchod, internet (WIFI).

Camping park Umag: SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP PŘI REZERVACI:

-20 % při nákupu do 31. 01. 2021 a 100% platbě do 15.2.2021

-15 % při nákupu od 1.2. do 15. 03. 2021 a 100% platbě do 1.4.2021

Camping park Umag se nachází 9 km od centra Umagu. Svou polohou v blízkosti moře je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Ubytování je možné v mobilních domcích Classic a Superior (na vyžádnání). Samotný kemp vám nabízí množství služeb a zábavy pro prožití klidné a příjemné dovolené s dětmi nebo i v partě s přáteli.

Nově od sezony 2020 - Canova pool - velký komplex bazénů s restaurací a prostorem pro opalování. Sladkovodní komplex má aktivní bazén o ploš 1163 m 2 , dětský bazén o ploše 508 m 2 s vodními hračkami a tobogánem a dále Baby bazén o ploše 55 m 2 .

Ubytování:

Mobilní domky Classic směr směr moře, plocha 24 m 2 , dřevěná venkovní terasa se zahradním nábytkem, kompletně vybavená kuchyň, velká lednice s mrazákem, velké vstupní dveře, klimatizace, TV, celkem 6 lůžek (4 dosp. osoby +2 děti do 12 let): jedna ložnice s manželskou postelí, ložnice s 2 lůžky, 2 přístýlky v denní části, koupelna s WC. Ručníky a povlečení jsou v ceně. WiFi v ceně.

Na vyžádání: Mobilní domky Superior, plocha 32 m 2 , kapacita je celkem 6 osob (4 dosp. osoby +2 děti do 12 let), 2x ložnice, dětský pokoj pro 2 osoby, denní místnost, velká lednice s mrazákem, kompletně vybavená kuchyň, 2x koupelna se sprchou a WC, venkovní terasa s nabytkem, mikrovlnka, zdarma WiFi, SAT TV, parkování, v blízkosti je i venkovní bazén o ploše 24 m2 vždy pro 6 až 8 mobilních domků Superior.

Vybavení kempu: supermarket, pekařství, ambulance, upravená pláž s vlajkou Plava zastava, podmínky pro osoby tělesně postižené, možnost praní prádla (za příplatek).

Bazeny, pláž: Betonová pláž a přírodní pláž s přírodním stínem, venkovní komplex bazénů pro dospělé (629+177 m 2 ) a dětským bazénem (698 m 2 ), nově i Canova pool. Bazény jsou otevřeny v závislosti na počasí (cca od poloviny května do poloviny září)

Animace a zábava: komplex venkovních bazénů, dětská hřiště, denní i večerní animace pro děti i dospělé, zábavno-naučný eko park, 3 km dlouhá promenáda. Animační programy jsou k dispozici od 23.5. do 10.9., Mini cluby pro děti do 14.6. do 3.9.

Sport: tenisové kurty, půjčovna kol, zábavný sportovní program, hřiště pro volejbal, víceúčelové hřiště (házená, basket...), vodní sporty (přesné informace co je v ceně a co za poplatek dostanete na recepci kempu)

Povinné platby na místě: Závěrečný úklid - 35 Eur/MBH, parkování 1 Eur/den - 1. osobní auto, další auto se platí podle ceníku na recepci

Příjezd a odjezd: check in od 15.00 do 23.00 a odjezd od 7.00 do 10.00. Za předčasný check i nebo pozdní odjezd se platí poplatek 20-30 Eur podle sezony, splatné na místě!

Pláž a vstup do moře jsou přístupné i pro osoby tělesně postižené.

Domácí mazlíček (na vyžádání) - 13,- EUR/den

Destinace: Umag je centrem asi dvacetikilometrového pobřežního pásu, který je zaměřen výhradně na turistiku a letní rekreaci. Stará část města s půvabnými uličkami a s domy z různých historických epoch stejně jako pobřežní pás mezi mysem Savudrije až po Dalju, který je protkán překrásnými lázeňskými zátokami, vynesly Umag na turistické výsluní.

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 5 x nájem mobilního domku pro příslušný počet osob, spotřebu vody, energií, 1x týdně čisté povlečení a ručníky
  • 5 x nájem mobilního domku pro příslušný počet osob, spotřebu vody, energií, 1x týdně čisté povlečení a ručníky

Cena nezahrnuje

  • Na místě se platí závěrečný úklid ve výši 35 Eur - platba na recepci, parkování: 1. auto 1 Eur/auto/noc, (další auto podle aktuálního ceníku v kempu) Pes - 13 Eur/den - platba na místě. Cena dále neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, stravování, služby delegáta
  • Na místě se platí závěrečný úklid ve výši 35 Eur - platba na recepci, parkování: 1. auto 1 Eur/auto/noc, (další auto podle aktuálního ceníku v kempu) Pes - 13 Eur/den - platba na místě. Cena dále neobsahuje dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, stravování, služby delegáta