Terme Tuhelj - hotel Well - 2 noci s polopenzí


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V letovisku

hotel Well: Mezi termálními prameny v zagorské zeleni, v duchu moderní architektury, ale vždy v souladu s přírodou, stojí luxusní hotel Well se svými 264 pokoji v nejvyšší kvalitě. Hosté mohou využít mnoha wellness i spa služeb, animační programy pro děti i dospělé a z široké gastronomické nabídky.

Hotel je svou polohou nedaleko chorvatsko-slovinských hranic vhodný pro tranzitní přespání.

Ubytování: hotel má dvě části, ve zcela nové části jsou pokoje Premium, v rekonstruované části se nacházejí pokoje Classic. Všechny pokoje Classic mají mikro klimatizaci, LED TV, minibar, fén, moderní nábytek, inteligentní systém ovládaní, který poskytuje hostům zvýšený pocit soukromí. Pokoje Premium mají navíc sejf, balkon. Všechny pokoje Premium jsou vybaveny uměleckými díly od doktorky umění paní Mirjany Drempetić Hanžić Smolić. Hotel také disponuje 20 propojenými pokoji pro rodiny a apartmány , které jsou za příplatek

Stravování: polopenze (snídaně, večeře) nebo all inclusive light - podle typu zájezdu. All inclusive light zahrnuje snídani, oběd, večeři, včetně nápojů, dále dopolední svačinka, dezerty, saláty.

Všechny hotelové služby (wellness i spa) jsou propojeny vyhřívanými chodníčky a hosté tudíž nemusí vůbec opustit pohodlí hotelu, vše se odehrává uvnitř tohoto moderního hotelu. K dispozici je Saunový svět, SPAeVITA centrum, které je připraveno splnit vaše požadavky pro relaxaci a odpočinek těla i duše (za příplatek). Dále je zde vnitřní a venkovní koupaliště Vodní planeta - ideální místo zábavy a rekreace. Fitness centrum, sportovní hřiště, přírodní park, adrenalinový park. To vše je zde připraveno pro vás, aby vaše dovolená byla nejen zábavou ale i načerpáním energie z okolní přírody, termálních pramenů a třeba i pomocí léčebných bahenních zábalů.

Vybavení hotelu: recepce, v přízemí hotelu je několik hotelových restaurací a barů - hotelová restaurace Lati, a la cart restaurace dvorac Mihanović, restaurace Element bar s nabídkou pizzy i mexické kuchyně, Terra lounge bar s nabídkou koláčů, zmrzliny, nápojů, Infinity bar s atriem a také wellness bar ve Světu saun.

Vodní planeta v Terme Tuhelj s léčivou termální vodou: 2 nové tobogány, jeden je ve venkovní části, má déku 120 m a výška je 12,5 m a je otevřený, druhý uzavřený tobogán je ve vnintřní části bazénů, má 55 m délky a výška je 5 m. Venkovní část nabízí divokou řeku, 5 skluzavek do bazénu, dětské bazény, plochy na opalování. Vnitřní část nabízí několik bazénů včetně plaveckého bazénu olympijské velikosti (25 m), dětský bazén, wellness bazén, podvodní masáže, 2 jaccuzzi...

Internet - WiFi - zdarma v prostorách hotelu.

Destinace: Mezi malebnými zagorskými kopci, vzdálený cca 40 km od Záhřebu směrem na Slovinsko, se nachází Terme Tuhelj, staré záhorské místo, známé svými lázněmi, přímo u pramene termálních vod a léčivého bahna. Terme Tuhelj se nachází na předních místech turistické oblíbenosti Záhoří a Chorvatska.

vstup do fitness: hotel Well - 2 noci s polopenzí

Balíček služeb obsahuje:

1 dítě do 11,99 let na přístýlce a 2. dítě do 4,99 let bez nároku na lůžko v pokoji 1/2+1 zdarma

ubytování ve vybraném typu pokoje Classic nebo Premium

Bohatou WELL snídaní formou bufetu

Večeře s širokým výběrem lokálních i národních specialit formou bufetu

neomezené koupání v bazénech Vodní planety

koupání ve Wellness centru Termalija v Terme Olimia (a v červenci a srpnu i v Termálním parku Aqualuna v Terme Olimia)

animační program: noční koupání (v sobotu)

WiFi zdarma v prostorách hotelu

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 2 x ubytování s polopenzí za osobu, služby dle balíčku, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, poj. léčebných výloh a storna, služby delegáta (pouze telefonicky)