Starigrad-Paklenica - Penzion Tinka


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Pěkný penzion s rodinnou atmosférou stojí poblíž studií Boja Milovac a apartmánů Brasilia cca 300 m od moře, 500 m od centra letoviska a 1,5 km od vstupu do národního parku.

Pláž: Dům stojí cca 300 m od pěkné oblázkové pláže. Několik kilometrů dlouhá hlavní pláž je vzdálena cca 500 m (oblázky – hrubý písek), místy je rušnější, jinde liduprázdná. Vstup do vody je pozvolný.

Vybavení: Vybavení: Možnost grilování a praní, parkování před domem zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Zelené borovicové pobřeží u Národního parku Paklenica nabízí řadu skvělých doplňkových aktivit. Jedinečná příroda národního parku zve k turistickým procházkám do soutěsek Malé a Velké Paklenice, ke sledování horolezeckých výstupů na 400 m vysokých skalních stěnách, k vysokohorské turistice např. k nejvyššímu vrcholku Velebitu (Vaganski Vrch, 1750 m. n. m.), méně náročnou procházkou je sledování naučné stezky pod horami kolem historických kamenných stavení či výstup k jeskyni Manita Peč, zajímavé jsou též Mirily - místa, kde se horalé naposledy loučili se sluncem. Delegát Vám nabídne výlet lodí kaňonem řeky Zrmanja, výlety do dalších národních parků (např. Plitvice, Krka, Kornati) a nebo výlet jeepem přírodou Velebitu se zastávkami na místech natáčení filmů o Vinnetouovi. V areálu hotelu Alan můžete navštívit muzeum natáčení 11 dílů série o Vinnetouovi, a to v původních prostorách hotelu, kde byl ubytován filmový štáb. Přímo na pláži najdete zříceninu strážní věže Večka kula.

Poznámky a slevy: Toto ubytování je na vyžádání, dostupnost můžete ověřit v CK.

Stravování: polopenze

Formou servírované polopenze.

Doprava: autokarem

Nástupní místa do autobusu: Praha, Kolín, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim, V. Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Břeclav. Doprava klimatizovaným autokarem přes Maďarsko. Vlastní doprava odpočet 800 Kč.

Ubytování: pension

Příjemný rodinný penzion s kvalitními službami za dobrou cenu najdete v klidnější části letoviska. V ceně je klimatizace, lednička, Wifi, konvice, TV a polopenze.

Popis pokojů: Dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje jsou vybaveny ledničkou, konvicí, TV, Wifi zdarma, klimatizací (v ceně) a mají vlastní sprchu a WC. Některé pokoje nemají balkon (na vyžádání za příplatek).


Cena zahrnuje

  • Ubytování s polopenzí na 7 nebo 2 noci, dopravu autokarem nebo vlastní, lůžkoviny, spotřeba elektřiny a vody, úklid, služby delegáta (jen autobusové zájezdy), pojištění CK pro případ úpadku a pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Služby za příplatek: Při zakoupení dvou po sobě následujících pobytů odpočet 1 000 Kč. Balkon za příplatek 300 Kč/osoba/pobyt
  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu 30 Kč os./ den. Příplatek za rozšířené covidové cestovní pojištění PANDEMIC (včetně storna) dospělá osoba 70 Kč os./ den, dítě do 15 let 50 Kč/os./den