Starigrad-Paklenica - Kemp Paklenica - LUX


  • ubytování: zařízené stanyubytování: zařízené stany
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Kemp se nachází v borovicovém lesoparku přímo na pobřeží na kraji letoviska, cca 10 minut od centra a malého přístavu a cca 1,5 km od vstupu do národního parku.

Pláž: Pláž přímo před kempem je rozmanitá (oblázky – hrubý písek – betonové plotny), za sousedním hotelem Alan pokračuje nejkrásnější část místní pláže. Vstup do vody je pozvolný.

Vybavení: Vybavení: Pěkný bazén s oddělenou dětskou částí, animační programy pro děti, miniklub, večerní minidisko, soutěže, dětské hřiště, cvičení ve vodě, plážový volejbal, stolní tenis, půjčování aut, skútrů, jízdních kol atd. Přímo v areálu kempu najdete restauraci, supermarket, bankomat a gril zdarma. V kempu je k dispozici WiFi zdarma. Parkování na vyhrazeném parkovišti v areálu je zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Zelené borovicové pobřeží u Národního parku Paklenica nabízí řadu skvělých doplňkových aktivit. Jedinečná příroda národního parku zve k turistickým procházkám do soutěsek Malé a Velké Paklenice, ke sledování horolezeckých výstupů na 400 m vysokých skalních stěnách, k vysokohorské turistice např. k nejvyššímu vrcholku Velebitu (Vaganski Vrch, 1750 m. n. m.), méně náročnou procházkou je sledování naučné stezky pod horami kolem historických kamenných stavení či výstup k jeskyni Manita Peč, zajímavé jsou též Mirily - místa, kde se horalé naposledy loučili se sluncem. Delegát Vám nabídne výlet lodí kaňonem řeky Zrmanja, výlety do dalších národních parků (např. Plitvice, Krka, Kornati) a nebo výlet jeepem přírodou Velebitu se zastávkami na místech natáčení filmů o Vinnetouovi. Přímo v kempu u hotelu Alan můžete navštívit muzeum natáčení 11 dílů série o Vinnetouovi, a to v původních prostorách hotelu, kde byl ubytován filmový štáb. Přímo na pláži najdete zříceninu strážní věže Večka kula.

Pro děti: Výborné podmínky pro děti - oplocený areál v zeleni na pobřeží, dětská umývárna, bazén, bohaté dětské animační programy, miniklub, dětské hřiště, pozvolný vstup do vody.

Stravování: vlastní

Vlastní vaření nebo možnost do­koupení polopenze v restauraci Konoba Batela - snídaně částečný bufet, večeře servírovaná - polévka, hlavní chod (výběr ze dvou menu), salát, dezert a voda.

Doprava: autokarem

Nástupní místa do autobusu: Praha, Kolín, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim, V. Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno, Břeclav. Doprava klimatizovaným autokarem přes Maďarsko. Vlastní doprava odpočet 800 Kč.

Ubytování: zařízené stany

Čtyřhvězdičkový kemp leží ve voňavém borovicovém háji přímo na břehu moře u Národního parku Paklenica, hosté kempu mají k dispozici bohatou škálu doplňkových služeb.

Popis stanu: Prostorné dvou až šestilůžkové stany CK stojí ve stínu stromů v rozsáhlém oploceném areálu přímo na pobřeží. Čtyř až šestilůžkové stany mají dvě samostatné ložnice. Všechny stany mají předsíňku, sluneční střechu nebo slunečník, stolek a židličky, elektrické osvětlení a jsou vybaveny dvouvařičem, základním nádobím, poličkou, kapsářem, spí se na rovných amerických nafukovacích matracích, k dispozici jsou deky a malé polštářky (povlečení a příbory je nutné vzít s sebou vlastní). Každý stan má samostatnou přihrádku ve společných lednicích. Sociální zařízení kempu má vysokou úroveň (sprchy, toalety, dětská umývárna, kabinky pro dámy, umývárna nádobí, prací kout, žehlení).


Cena zahrnuje

  • Ubytování na 7 nocí, dopravu autobusem, poplatky za služby v kempu, vstup do bazénu, služby delegáta, pojištění CK pro případ úpadku a pobytovou taxu. Cena na osobu se počítá dle skutečné obsazenosti, nikoli dle velikosti stanu

Cena nezahrnuje

  • Služby za příplatek: Při zakoupení dvou po sobě následujících pobytů odpočet 1 000 Kč
  • Příplatek za cestovní pojištění včetně storna zájezdu 30 Kč os./ den. Příplatek za rozšířené covidové cestovní pojištění PANDEMIC (včetně storna) dospělá osoba 70 Kč os./ den, dítě do 15 let 50 Kč/os./den