Severní Dalmácie - Petrčane - Hotel DONAT


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Donat je starší rodinný hotel, skládá se z hlavní budovy a vedlejší budovy, ve které je restaurace. Oba pavilony jsou od sebe jen přes silnici. Hotel je situován v uzavřené oblasti Borik, která je vedena hotelovou síťí Falkensteiner. Stravování je formou All Inclusive. Komplex je vybaven venkovním bazénem s lehátky.
Hotel Donat je starší rodinný hotel, skládá se z hlavní budovy a vedlejší budovy, ve které je restaurace. Oba pavilony jsou od sebe jen přes silnici. Hotel je situován v uzavřené oblasti Borik, která je vedena hotelovou síťí Falkensteiner. Stravování je formou All Inclusive. Komplex je vybaven venkovním bazénem s lehátky. Hotel se nachází přímo u pláže. V letních měsících jsou pořádány animační programy pro děti a ve večerních hodinách společenské programy pro dospělé. Za příplatek je možné využít služby vedlejšího hotelů Falkensteiner Club Funimation Borik ****, k dispozici je sauna, pára, Kneippův chodník, venkovní vířivka, dětské aqua centrum anebo potápěčské centrum. Přibližně 3km od Petrčane je velké přístavní město Zadar, kde jsou široké nákupní možnosti a malebné historické centrum.
Vybavení celku: recepce, restaurace, bar, směnárna, trezor, plážový bar, obchody se suvenýry, parkoviště a dětský koutek
Vzdálenosti: od pláže - od oblázkové pláže Borik Beach 100.00 m, od centra - centrum města Zadar 3.50 km, od centra - Letiště Zadar 12.00 km

Stravování: all inclusive

štědré snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů vč. nápojů - pivo, víno, perlivé/neperlivé limo

Doprava: vlastní

vlastní nebo za příplatek autobusem

Ubytování: hotel

Vybavení pokojů: příslušenství, TV/SAT, telefon, klimatizace/topení, integrované radio, Wi-Fi internet
Pokoj Economy - pro 1-2 osoby, bez balkónu
Pokoj Comfort - pro 2-3 osoby, s balkónem a výhledem na moře
Pokoj Family - pro 4 osoby, téměř všechny pokoje s balkónem,. All Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů. Celý den mezi 10-22 hod. jsou otevřeny nápojové bary, kde jsou podávány nealkoholické a alkoholické nápoje (víno, pivo, limonády, káva, čaj) domácí výroby. V odpoledních hodinách je podávána zmrzlina u bazénu..


Pořadatelem zájezdu je CK FEDE, s.r.o.