Ruskamen - Vila Brami ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Poloha: vila BRAMI se nachází ve svahu cca 60 m od moře (cesta k pláži bez jakéhokoli přecházení komunikace). Studia v 1. a 2. patře mají balkon s výhledem na moře, přízemní studia mají terasu v zahradě plné květin a zeleně se společným posezením a grilem.

Pláž: oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře 60 m od vily

Krásná písčito-oblázková pláž je vzdálena pouhých 120 metrů od vily. V letovisku je většina pláží pokryta hrubším pískem a oblázky. Část pláží je pokryta drobným štěrkem.Všechny pláže mají pozvolný vstup do moře a jsou tedy vhodné i pro malé děti.

Vybavení: parkování 100 m od vily za poplatek 30,- HRK/den, společná terasa s posezením a venkovním grilem v přízemí. Pro klienty v den příjezdu a odjezdu jsou k dispozici prostory pro uložením zavazadel a WC.

Náš názor: příjemné ubytování v malém romantickém klidném letovisku pro pohodovou dovolenou

Poznámka: Cena zahrnuje: dopravu autokarem, 7 x ubytování, stravu (viz tabulka), asistence delegáta, pojištění ve smyslu zákona 159/99 Sb.Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (pokud je sjednáno), pobytové taxy (platí se na místě) + 1,8 Euro/dosp.os./noc, děti 12-18 let 0,9 Euro/noc, děti do 12-ti let neplatí

Stravování: vlastní

vlastní

vlastní nebo polopenze v místní restauraci Sido (cca 400 metrů od vily). K večeři je podávána polévka, hlavní jídlo a voda. Možnost výběru ze dvou menu.

Ubytování: hotel ***

studia pro 3-4 osoby s možností až 2 dalších přistýlek (tedy až pro 6 osob) jsou vybaveny terasou (přízemí) nebo balkonem (1. a 2. patro) s výhledem na moře, vlastním soc. zařízením, kuchyňským koutem, SAT-TV, Wi-Fi (bezplatně) a klimatizací (zdarma).