Pula - Zlatne Stijene - Splendid Resort apartmány ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Splendid Resort apartmány

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, WI-FI k dispozici dle popisu, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, kavárna, terasa, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, supermarket, parkování, recepce centrální, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

Dětská postýlka (na vyžádání) - ZDARMA - počet osob v apartmánu nesmí překročit uvedený možný počet (včetně dětské postýlky) !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.3.2023 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Splendid Resort apartmány

Apartmány Splendid Resort se nacházejí v lokalitě zvané Zlatne Stijene, která je vzdálena cca 2 km od centra města Pula. Splendid Resort se nachází v oblasti známé jako Zlaté skály (Zlatne Stijene / Golden Rocks).

Všech 218 apartmánů je klimatizovaných s balkonem, pěkně zařízených s plně vybavenou kuchyní s kávovarem, bojlerem, satelitní TV s plochou obrazovkou, lednicí a mrazákem, apartmány jsou se sprchovým koutem.

TYP A patro-1, 2-4 - Dvoupokojový apartmán, 40 - 55 m2 + balkon, až pro 4 osoby; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, koupelna s fénem, ​​trezor.

TYP A 2-4 - Dvoupokojový apartmán, 32-40 m2 + balkon, až pro 4 osoby; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, koupelna s fénem, ​​trezor.

TYP AX 3-5 - Dvoupokojový apartmán, cca 40 m2 + 40 m2 terasa, až pro 5 osob, sestával z obývacího pokoje s rozkládacím dvoulůžkem, jednoho dvoulůžkového pokoje s jedním samostatným lůžkem, kuchyňského koutu, kávovaru, lednice a mrazáku, koupelny, prostorné terasy na mořské straně se 2 lehátky.

TYP A 3-5 - Dvoupokojový apartmán, 40-55 m2 + balkon, až pro 5 osob; obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 třílůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, koupelna s fénem, ​​trezor.

TYP A 4-6 - Třípokojový apartmán, 44-50 m2 + balkon, až pro 6 osob; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 2 dvoulůžkové pokoje, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, 1 koupelna s fénem, ​​trezor.

TYP A 5-7 -Třípokojový apartmán, 64-75 m2 + balkon, až pro 7 osob; obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, 1 třílůžkový pokoj, kuchyňský kout s kávovarem, lednicí a mrazákem, 2 koupelny s fénem, ​​trezor.

Resort nabízí bezplatné bezdrátové připojení k internetu na recepci resortu a u bazénu. V resortu je supermarket, café bar, snack bar, restaurace, pizzerie, směnárna, masáže, prodejna suvenýrů a novin a fitness. Splendid Resort nabízí dva venkovní bazény s mořskou vodou (lehátka a slunečníky jsou za příplatek). Domácí mazlíčci jsou povoleni, za poplatek.

Od poloviny května do poloviny září zajišťuje resort animaci pro dospělé a děti celodenně od 10 hodin do 23 hodin. Zahrnuje: aqua aerobic na koupališti Horizont & Splendid (10-11 hod.), miniklub pro děti (11-12 a 17-19 hod.) a taneční večery s hudbou. Součástí komplexu Park Plaza Verudela je velká letní terasa a také nová restaurace & lounge bar Ambrela, jedinečné místo pro denní i noční zábavu.

Hosté Splendid Resortu Zlatne Stijene mají k dispozici fitness, minigolf a 2 tenisové kurty nebo si mohou zapůjčit kolo. Pro sportovně založené hosty je k dispozici sportovně-rekreační centrum v nedalekém Park Plaza Verudela s 18 tenisovými kurty, 2 hřišti pro malou kopanou, sportovištěm pro házenou, basketbal, volejbal, squash, plážový volejbal a stolní tenis. 

Díky blízkosti města je snadno dostupné všemi dopravními prostředky: je jen 7 km od letiště v Pule, 4 km od přístavu a také 4 km od vlakového a autobusového nádraží.

Veřejný autobus jezdí mezi centrem Puly a Horizont & Splendid Resort každých 20 minut. Cena autobusové jízdenky jedním směrem je cca. 1,40 EUR na osobu.

Je zde spousta skalnatých pláží mírně se svažujících ke krásnému modrému moři a oblázkové zátoky.

Komplex Zlatne Stijene se nachází mezi Pulou (3 km) a střediskem  Verudela (1 km), kam vede přjemná promenáda a kde najdete další široké možnosti vyžití, pokud zatoužíte po rušnějším prostředí. Zlatne Stijene jsou klidnější alternativou, vhodnou pro rodinnu dovolenou ve středisku Splendid nebo Horizont. Na nejvyšším místě výběžku se nachází architektonicky zajímavá pevnost Bourgignon  z rakousko-uherského období, ke které vede řada stezek. V širším pásu podél moře jsou mezi mediteránskou zelení  rozmístěny apartmány a další zázemí středisek a to až k převážně kamenitým plážím s místy oblázkovými vstupy a s křišťálově čistým mořem poskytujícím řadu příležitostí ke šnorchlování.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny (výměna 1x týdně)
  • výměna ručníků (jedna velká osuška a jeden ručník - 2x týdně)
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • možnost dokoupení snídaně - děti do 3 let zdarma, 8 EUR/den - platí se na místě
  • domácí zvíře (max. do 10 kg a pouze jedno v apartmánu, na vyžádání) - 10 EUR/den - platí se na místě v recepci