Poreč - Zelena Laguna - Zorna Plava Laguna hotel - all inclusive ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní sladká voda , bazén dětský, terasa, internetový kout, bar all inclusive.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, kulečník, fitness studio, půjčovna skútrů, squash, půjčovna šlapadel, jízdy na banánu, vodní lyžování, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, petanque, půjčovna jachet a plachetnic, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Dítě do 14 let na přistýlce (na vyžádání) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

dětská postýlka (pro dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA.

Přistýlky v pokojích C2N a E2 jsou rozkládací křeslo o rozměru180x68 cm, na vyžádání. Dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány reklamace z důvodu omezeného místa.

U pokoje EF2 francouzské lůžko měří 200x160 cm.

U pokoje F3N musí být obsazena všechna lůžka, přistýlka je rozkládací gauč 110x190 cm

Domácí zvířata nejsou povolena.


PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 MÁ KAŽDÝ ÚČASTNÍK PLATÍCÍ PLNOU CENU (DOSPĚLÁ OSOBA NA ŘÁDNÉM LŮŽKU) SLEVU Z UBYTOVÁNÍ 1 200 KČ ZA 7 NOCÍ POBYTU (VP 33/2023) !!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Zorna Plava Laguna hotel - all inclusive

Hotel Zorna Plava Laguna je situován v srdci střediska Zelena Laguna, obklopen středozemní vegetací, cca 5 km od centra města Poreč. Tento čtyřpatrový hotel poskytuje službu all inclusive (vše v ceně) - klienti na místě obdrží náramek pro čerpání služeb, který musí mít stále na ruce. Hotel je plně klimatizován, má 211 pokojů s Wi-Fi připojením k internetu, SAT/TV, TEL, vysoušečem vlasů, bez balkonu, lednice možná na vyžádání za poplatek, sejf je k dispozici v recepci za poplatek. Economy pokoje 12-16 m2, Classic pokoje 12-16 m2, Classic Family 16-19 m2.

U hotelu je krásná, uzavřená zahrada se vzrostlými piniemi, kde mohou hosté na lehátkách nerušeně relaxovat. Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, TV prostor u aperitiv baru, terasa, směnárna v hotelu Parentium nebo v recepci apartmánů Astra, je zde konferenční sál (až pro 200 osob), venkovní bazén se sladkou vodou (17x8 m, hloubka 1,2-1,68m) a malý dětský bazén (hloubka 45 cm), lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství),  dětské hřiště, prostor pro uložení kol v blízkosti. Zajišťuje také animaci pro děti a dospělé (kromě soboty).

Pláže jsou kamenité, oblázkové, betonová plata, vzdálené cca 50 m, jsou zde slunečníky a lehátka za poplatek, sprchy, pláž oceněna Modrou vlajkou. Sportovní možnosti - kromě služeb zahrnutých v ceně se na místě klientům nabízí bohatá nabídka vodních sportů (vodní skútr, loďky, jízdy na banánu, vodní lyžování, plachetnice a další), sportovní centrum a hala, tenisové centrum a další. Turistický vláček jezdí do města každých 30 min., loď každou hodinu – za poplatek.

Čerpání služeb all inclusive začíná v den příjezdu buď obědem nebo večeří dle domluvy.

V návaznosti na starobylé městečko Poreč bylo vybudováno 5 km jižněji jedno z nejznámějších a nejlépe vybavených turistických středisek – Zelena Laguna. Hosté zde najdou skutečně vše, na co jen vzpomenou. Na poloostrově Zelena Laguna se nachází 8 hotelů, 2 kempy a apartmány Astra. Je tu řada různých restaurací, kaváren, cukráren, puby, terasy s hudbou, rychlé občerstvení, hudební klub BIBLOS, vlastní kostel s vyhlídkovou věží. V Zelene Laguně je možno provozovat téměř všechny sporty. Jsou zde 3 fotbalová hřiště mezinárodních měřítek, 19 antukových kurtů, 2 kurty s umělým povrchem, hřiště na košíkovou, 2 hřiště na plážový volejbal, venkovní i halové stoly pro stolní tenis, asfaltové dráhy pro kolečkové brusle, golfové tréninkové odpaliště, minigolf, 4 dráhy na petanque a další. Centrální sportovní hala poskytuje možnosti všem halovým sportům. Pláže se střídají a jsou všeho druhu. Přírodní, kamenité, oblázkové, travnaté, betonová plata a dnes i upravené písčité s postupným vstupem do moře. K dopravnímu spojení s historickým centrem Poreče je možné využít turistický vláček nebo lodní transfer.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x plná penze - švédský stůl,1x týdně tématická nebo gala večeře (v termínech 23.5.-2.9.)
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • klimatizace
  • WI-FI připojení k internetu na pokoji
  • doprava
  • V CENĚ JE TÉŽ: drobné občerstvení 16:30-17:30 hod. a 22:00-23:00 hod., při hlavních chodech domácí točené nápoje: točené stolní víno bílé a červené, pivo, nealkoholické nápoje, teplé nápoje, u baru od 8:00 do 23:00 hodin: točené domácí alkoholické a nealkoholické nápoje, káva. Za poplatek jsou u baru dovážené nápoje, lahvová vína, lahvová piva atd
  • Sport: přes rezervaci na recepci: tenis (2 dvorce), stolní tenis, minigolf, jízdní kola, squash, pétanque, vodní šlapadlo, kánoe. V hotelu kulečník, různé stolní hry - např. šachy, domino, karty. Organizované turnaje: stolní tenis, pétanque, plážový volejbal, fotbal a další. Lehátka a slunečníky u bazénu (ohraničené množství)
  • Zábava a animace (20.5.-8.9) denně kromě sobot: Mini club 4-12 let + dětský večerní program ve 20:30, pro dospělé ranní gymnastika, sportovní turnaje, večerní organizovaná zábava v centru rezortu

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • dovážená vína, lahvová vína, lahvové pivo
  • lednice (na vyžádání) - 5 EUR/den - platí se na místě v recepci