Poreč - Špadići - Materada Plava Laguna hotel ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, směnárna, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, kadeřnictví, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, konferenční místnost, stánek s novinami, bar u bazénu, brouzdaliště pro děti, masážní salón, úschovna jízdních kol.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, půjčovna jízdních kol, aquaaerobic, půjčovna šlapadel, posilovna, sportovní centrum.

NEOMEZENĚ NÁPOJE K VEČEŘI !!!

DÍTĚ DO 12 LET - PŘISTÝLKA (na vyžádání) SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

PRVNÍ DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI SUITE SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Dítě do 5 let bez lůžka zdarma: dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa.

Pokoje 1/2 - přistýlka je rozkládací křeslo o rozměru 180 x 65 cm, na vyžádání.

Pokoje SUITE 1/2+1 - jsou to 2 propojené pokoje (1 ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti - gauč je o velikosti 170x110 cm), 1x sociální zařízení, 2x balkon, cenu za 2. dítě má vždy mladší dítě z obou.

Pokoje Family a Connected mají dvě místnosti, 4 řádná lůžka, minimální obsazenost 2 dosp. os.

Pokoje 1/1 - mají francouzské lůžko.

Domácí zvířata nejsou povolena.


PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.4.2022 MÁ KAŽDÝ ÚČASTNÍK PLATÍCÍ PLNOU CENU (DOSPĚLÁ OSOBA NA ŘÁDNÉM LŮŽKU) SLEVU Z UBYTOVÁNÍ 1 000 KČ ZA 7 DNÍ POBYTU !! (VP 33/2022)

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Materada Plava Laguna hotel

Nachází se na mírném poloostrově, mezi travnatým porostem a stromy s překrásným pohledem na město Poreč a okolí. Hotel je plně klimatizován a má centrální vytápění všech prostor, proto může být otevřen od jara až do podzimu. Pokoje jsou moderní a útulné, vybaveny klimatizací, SAT/TV, telefonem, vysoušečem vlasů, sejfem, koupelnou se sprchou, s možností přiobjednat ledničku za poplatek, s možností dětské postýlky, všechny mají balkon, orientace viz ceník. Classic (11–19 m2) a Superior (15-18 m2) pokoje jsou dvoulůžkové, převážně  s možností přistýlky, Suite pokoje (27 m2) mají dvoulůžkovou ložnici a druhou místnost s rozkládacím gaučem buď pro 1 dospělého nebo 2 děti, Classic Family pokoje (31 m2) mají dvoulůžkovou ložnici a druhou místnost se dvěma oddělenými lůžky, Classic Connected pokoje (31 m2) jsou dva dveřmi spojené Classic pokoje, tedy mají dva balkony, dvě koupelny i samostatné vchody do pokojů z chodby. 

Pláže jsou kamenité s betonovými platy na opalování, vzdálené 50-100 m, oceněné Modrou vlajkou, se sprchami, s lehátky a slunečníky za poplatek, v těsné blízkosti hotelu se nachází kemp, u kterého je pláž oblázková s pozvolným vstupem do moře. Hosté využívají hlavně velkého parku před hotelem jak ke slunění, tak i odpočinku ve stínu vzrostlých stromů. U pláže jsou dětská brouzdaliště a prolézačky.

K občerstvení poslouží bufet s velkou terasou přímo u moře. Hostům je k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace s venkovní terasou s pohledem na moře, aperitiv bar, kavárna, prodejna novin a suvenýrů, směnárna v blízkém Park resortu, konferenční místnost, kadeřnický salón, masážní salón, v hotelu je bezplatné Wi-Fi připojení k internetu. Na terase večer hraje živá hudba. Nově byl vybudován panoramatický výtah.

Před hotelem je v době sezóny a části mimosezóny otevřen venkovní dětský bazén se sladkou vodou (7x7 m o hloubce 0,5 m) a bazén pro dospělé i děti se sladkou vodou (25x12,5 m o hloubce 1,35-1,9 m). Bazén je propojen s parkem velkými dřevěnými platy s dostatečným počtem lehátek. U venkovního bazénu je snack-bar s částečně zastřešenou terasou. 

Hotel zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé (kromě sobot). V areálu hotelu jsou 3 tenisové dvorce antukové a 2 umělé, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, vodní sporty. Od hotelu se můžete vydat po stovkách kilometrů cyklistických a turistických stezek po celé Istrii – hotel má prostor pro uložení kol. Nedaleko je také sportovně-rekreační centrum hotelu Laguna Park. Do centra Poreče, které je vzdálené cca 4 km, jezdí v sezóně turistický vláček, jehož stanice se nachází cca 800 m od hotelu a odjíždí každých 30minut.

Tento hotel nazýváme rodinnou perlou naší CK pro příjemné vystupování celého personálu, výbornou kuchyni (i vegetariáni si vyberou) a celkovou atmosférou hotelu. Má vynikající doporučení CK Zemek.

Příroda byla mimořádně velkorysá v severní části Poreče, kde se nachází oblast známá jako Špadiči. Všechna zařízení v oblasti Špadiči jsou obklopená zelení a jediné, co stojí mezi nimi a nedalekým mořem, jsou dobře udržované pláže a plata na slunění.

Pláž hotelu Laguna Materada se může pochlubit modrou vlajkou, která svědčí o kvalitě pláže a čistotě moře. V dosahu hotelů, vil a apartmánů jsou obchody, restaurace s mořskými plody a istrijskými specialitami, pizzerie i cukrárny. Sportovní centra nabízejí tenisové kurty, minigolf, hřiště pro plážový volejbal, vodní skluzavky, půjčovny jízdních kol, lodičky, šlapadla a vodní skútry. Krásnou promenádou podél moře, která vede také ulicemi Špadići a Šetalište Antona Restovića, dojdete až do centra Poreče, případně dále na jih do středisek Zelena a Plava Laguna.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • lehátka u bazénu (omezené množství)
  • Wi-Fi
  • ručníky u bazénu (na kauci)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • lednice(na vyžádání) - 3 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • parkování - 1 EUR/den - platí se na místě v recepci