Ostrov Hvar - město Stari Grad - Arkada Sunny hotel by Valamar - 7 nocí


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Arkada Sunny hotel by Valamar

Arkada Sunny hotel by Valamar** leží přímo u pláže, která je z malé části oblázková, jinak přírodní skalnatá s betonovými platy. Centrum města Stari Grad je vzdálené cca 800 metrů.
Vybavení hotelu: recepce, restaurace, směnárna, kavárna, bar, taverna, minimarket, kadeřnictví, fitness, sauna, vnitřní bazén s mořskou vodou (v červenci a srpnu uzavřen) a venkovní bazén s mořskou vodou, terasa a bar u bazénu, parkoviště, zahrada s pávy.
Vybavení pokojů: klimatizované dvoulůžkové pokoje mají koupelnu se sprchou a WC, SAT TV, telefon a balkón. Pokoje jsou orientovány buď na moře nebo do parku. Pouze pokoje směr park mají možnost přistýlky. Možnost dokoupení dětské postýlky pro dítě do 1,99 let za 5,- EUR na den - platba na místě, ale rezervace v CK. Nově rodinné pokoje - 2 x ložnice, 1 x koupelna, WC, klimatizace. Pokoje jsou po renovaci v roce 2020.
Stravování: All Inclusive Light: *prodloužená snídaně a časný oběd (7.00 - 13.00) (nápoje jsou zahrnuty v ceně), tematické bufetové stoly :Istrijský lahůdkový koutek, Zdravý koutek, kávová stanice, minutkové pokrmy z vajec, brunch stanice s různými čerstvě připravenými pokrmy; *večerní brunch (19.00-20.30) (níže uvedené nápoje v ceně) - pizzy, sendviče, polévky, saláty a sladké občerstvení, každý den tematická nabídka, jako je Burger Day, Simple Mediterranean, Fish & Chips, Taste of Italy atd.
Nápoje v rámci All Inclusive Light:
NÁPOJE Z AUTOMATU (jablko, pomeranč, ledový čaj, minerální neperlivá a perlivá voda): 07:00 - 13.00 19:00 - 20:30

DOMÁCÍ TOČENÉ PIVO: 11:00 - 13:00 19:00 - 20:30

DOMÁCÍ TOČENÉ VÍNO (ČERVENÉ A BÍLÉ): 11:00 - 13:00 19:00 - 20:30

Filtrovaná káva: 07:00 - 13:00

Sport a zábava:

V rámci All inclusive Ligjt je v ceně stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, hřiště na basketbal a mni fotbal. ostatní sportoviště jsou za příplatek (beach volejbal, mini golf, tenis, vodní sporty)

vnitřní a venkovní bazén, fitness, sauna, v blízkosti sportovní areál (tenis, basketbal, kopaná, minigolf), půjčovna kol, vodních lyží a motorových člunů, pořádají se zde lodní výlety. V centru letoviska Stari Grad s mnoha historickými památkami, které lákají k procházkám, je také spousta barů, restaurací, kaváren, kino, muzeum.
Pro přepravu osobním autem na ostrov doporučujeme využít trajekt Drvenik - Sučuraj (ostrov Hvar), plavba trvá cca 35 minut a trajekt pluje 10x denně. Více informací na www.jadrolinija.hr nebo v cestovní kanceláři.
Možnost využití místního transferu z přístavu k ubytování - informace v CK.

příjezdy možné každý den s min počtem 4 nocí

check in 14:00 check out 10:00

Domácí mazlíčci nejsou povoleni

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, restaurace, bar, kavárna, sauna, krytý bazén, bazén s mořskou vodou, letní terasa, obchod se suvenýry, parkoviště.

Sport a zábava: fitness, bazén, minigolf, půjčovna loděk, vodní sporty, basketbal, tenis, vodní lyže, šnorchlování, půjčovna kol, půjčovna lyží.

dětská postýlka na vyžádání

Destinace: Stari Grad je nevelké město (1 850 obyv.) v severozápadní části ostrova Hvaru, v závěru největšího zálivu tohoto ostrova, Starigradského zálivu. Patří k největším a nejnavštěvovanějším hvarským letoviskům. Stari Grad je historicky nejvýznamnější město ostrova, mimořádnou hodnotu mají jeho historické památky a starobylý ráz jeho městského jádra.
Slouží jako hlavní trajektový přístav ostrova. Moderní trajektový přístav na západním okraji města spojuje ostrov se Splitem, Korčulou, Lastovem, s italskou Anconou a dalšími místy.

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí, 7 x Light All Inclusive, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění storna a léčebných výloh, služby delegáta