Omiš Duče - Apartmány Margarita ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Poloha: rodinná vilka situována v nejoblíbenější části Omišské riviéry, na předměstí Omiše v části zvané Duče, pouhých 100 m od písečné pláže (cesta na pláž bezpečným podchodem). V blízkosti řada obchůdků (od 150 m), supermarketů (400 m), restaurací a barů. Tenisové kurty a další sportoviště 300 m od vily. Procházkou podél moře se dostanou klienti do historického centra Omiše, k řece Cetině a k pirátské pevnosti nabízející úchvatné výhledy na historické město a celé pobřeží riviéry. Apartmány Margarita se nachází jen cca 50 m od vily Babaja.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře (100 m) je ideální pro všechny milovníky koupání včetně nejmenších dětí. Jemný čistý písek, nabídka rychlého občerstvení, restaurací, vzrostlé pinie, které nabízí stín i nabídka vodních sportů.

písečná pláž s pozvolným vstupem do moře (100 m) je ideální pro všechny milovníky koupání včetně nejmenších dětí. Jemný čistý písek, nabídka rychlého občerstvení, restaurací, vzrostlé pinie, které nabízí stín i nabídka vodních sportů.

Vybavení: přímo u vily jsou zajištěna parkovací místa zdarma.

Náš názor: písečné pláže, blízkost historického centra

fakultativni_vylety: Fakultativní výlety lze objednat u delegáta v místě pobytu.

Stravování: polopenze

vlastní, možnost zajištění polopenzí v místní restauraci - cca 600 m od vily (snídaně formou švédského stolu, večeře s výběrem z několika menu), individuálně je možné se stravovat také v pizzerii, která se nachází pouhých 200m od vily

Ubytování: hotel ***

je zajištěno ve dvou velmi prostorných apartmánech pro 4-5 osob s kuchyňkou, vlastní soc. zařízení (SWC nebo vana+WC), balkónem a terasou (balkóny jsou situovány směrem k moři), SAT-TV, Wi-Fi (zdarma) a klimatizací (za poplatek 5,- Euro/den)


Pořadatelem zájezdu je BON TON, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • dopravu autokarem, ubytování a případně přiobjednanou stravu, služby delegáta, pojištění CK ve smyslu zákona č. 159/99 Sb
  • ubytování, služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, 1,8 Eur/dosp.os./noc, 0,9 EUR/noc, děti do 12-ti let neplatí, pobytová taxa (platí se na místě)
  • komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna a připojištění COVID 50,- Kč/os./den, 1,8 Eur/dosp.os./noc, 0,9 EUR/noc, děti do 12-ti let neplatí, pobytová taxa (platí se na místě)