Novigrad - Sirena Animess kemp holiday homes ****


  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Sirena Aminess kemp mobil home

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, café bar, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf.

Dětská postýlka pro dítě do 4 let (na vyžádání) - ZDARMA.


SLEVA 10% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 10% v termínech 27.8.-1.10.2022. Slevy se nesčítají.

SLEVA 15% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 15% v termínu 14.5.- 21.5.2022. Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.12.2021 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně. Slevy se nesčítají.

Destinace: Sirena Animess kemp holiday homes

Kemp Aminess Sirena se nachází 10 minut pěšky od města Novigrad u borového lesa na atraktivním místě přímo u moře na 13 ha plochy. 

MOBILNÍ DOMY CLASSIC 24 m2 pro 5 osob mají 2 ložnice, 1. s manželskou postelí (200x140), 2. s oddělenými postelemi (190x70), obývací místnost  s rozkládací pohovkou a plně vybaveným kuchyňským koutem s rychlovarnou konvicí a kávovarem, koupelna se sprchou a WC, terasu (10 m2) se stolem a židlemi, SAT/TV, bezplatné Wi-Fi připojení, trezor a klimatizaci, 1 parkovací místo na parcele, ta má velikost 170 m2. 

MOBILNÍ DOMY PREMIUM VILLAGE 32 m2 pro 6 osob mají dvě oddělené ložnice, 1. s manželskou postelí (200x160), 2. se dvěma oddělenými postelemi (200x80), obývací místnost  s rozkládací pohovkou a plně vybaveným kuchyňským koutem s myčkou, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí, 2 koupelny se sprchou a WC, fén, terasu (5x2,4 m) se stolem a židlemi, SAT/TV, bezplatné Wi-Fi připojení, trezor a klimatizaci, 1 parkovací místo na parcele, ta má velikost 110 m2. Hosté PV mají k dispozici gril v zóně Sirena Village, dále 4 bazény 24 m2, z toho dva s dohřívanou vodou, u bazénů jsou lehátka a slunečníky.

Hostům je k dispozici plážový bar, grill bar, restaurace á la carte, 8 bazénů v Sirena Village i atraktivní  mořský bazén Punto Mare na pláži, který slouží také jako centrum denní i noční zábavy a akcí, je zde bohatá nabídka jídel a pití, večer zde hraje živá hudba,  dále trezor na recepci, směnárna, bankomat, výlety, pekárna, trafika, grill restaurant s velkým výběrem grilovaných jídel a občerstvením, pračky a sušičky za žetony, dětské hřiště, v hotelu Aminess Maestral zábavní místnost pro teenagery, ve vybraném termínu animace pro děti i dospělé (sportovní turnaje, cyklo-toulky, aerobik, kreativní činnosti, show program, v blízkosti též minigolf, fotbal, vodní pólo, plážový volejbal, tenis, stolní tenis, fitness, pronájem kol, vodní sporty, nafukovací aquapark na moři, v hotelu Aminess Maestral  wellness, v blízkosti kempu supermarket. V celém kempu je dostupná Wi-Fi.

Pláže jsou oblázkové i zpevněné, oceněné Modrou vlajkou, vybavené sprchami. Je zde i pláž vyhrazená pro psy (mohou být umístěni v MH Classic za příplatek). 

Centrum Novigradu je přístupné přes osvětlenou přímořskou promenádu, jezdí zde také turistický vláček. Přibližně 5 km daleko je velký vnitrozemský aquapark Istralandia (park patří mezi 5 největších v Evropě), vstupenky lze zakoupit na recepci.  

Starobylé městečko a letovisko v zátoce Mirna s 2000 obyvateli leží na malém poloostrově 16 km jižně od Umagu a 15 km severně od Poreče. Dnešní název je odvozen od byzantského názvu Neapolis, první zmínky o této osadě jsou jize 7. stol. př. n. l. Za zmínku stojí, že oblast dnešního Novigradu zásobovala dřevem Benátky, které je používaly na výztuhu staveb v bahnité půdě a ke stavbě lodí. Dosud však je oblast bohatá na zeleň a lesnaté porosty. Novigrad, jak už jeho jméno napovídá, je jedno z novějších městeček a dávno obývaném isterském pobřeží, je staré pouhých 1500 let! Ke krásné dominantě města samozřejmě patří úzké uličky mezi starobylými kamennými domy a mnoho dalších památkových míst. Nedaleko Novigradu se do moře vlévá isterská řeka Mirna a její ústí je bohaté na ryby. Je to vidět hlavně na jídelníčcích početných restaurací v okolí.

Pouhých 5 km od pobřeží na výjezdu z Istarskeho Ypsilonu směr Nova Ves, mezi  městy Novigrad – Brtonigla, byl  v roce 2014 otevřen aquapark ISTRALANDIA o celkové rozloze přes 80.000 m2, z toho plných 4.500 m2  je věnováno vodní ploše a vodním atrakcím. Kromě vodní zábavy jsou k dispozici i další činnosti, například fitness, tanec, kurzy latinsko-amerického tance, jízda na rotopedu, plavecká a potápěčská škola, synchronizované plavání, pěnová párty,bowling, plážový volejbal, pískoviště, kouzelnické show, koncerty s barevnými efekty a další.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celé mobilní chaty s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • lůžkoviny (výměna 1x týdně)
  • ručníky (výměna každý 4. den)
  • klimatizace
  • Wi-Fi
  • parkování (nehlídané)
  • vstup do venkovních bazénů, 1.7.-31.8
  • animace pro děti i dospělé
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • domácí zvíře (na vyžádání) - 15 EUR/den/pes - platí se v recepci (max. 2, klidní, starší 6 měsíců, jsou povoleni pouze v mobilní chatě CLASSIC) - pes obdrží misku na vodu, přivítací pamlsek a přívěsek