Novigrad - Maestral Aminess hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén vnitřní, bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, terasa, dětské hřiště, bar u bazénu, dětská herna, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty.

Dítě do 7 let přistýlka se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Dětská postýlka (dítě do 4 let, na vyžádání) - ZDARMA.

1/4 rodinný pokoj jsou dva dvoulůžkové pokoje spojené vnitřními dveřmi, jako první se počítá starší dítě.

Domácí zvířata nejsou povolena.


SLEVA 10 % - uvedená cena je již vypočtena se slevou 10 % v termínu 7.5.-21.5. ! Sleva se nesčítá s ostatními slevami.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2022 SLEVA 10% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

!!! SLEVA 10% PRO SENIORY 65+ V TERMÍNECH POBYTU DO 11.6. A OD 10.9. !!! Slevy se nesčítají. Tato sleva není zahrnuta v uvedené ceně.

Destinace: Maestral Aminess hotel

Tento „Bike friendly“ hotel Aminess Maestral se nachází cca 1 km od centra města Novigrad. Hotel je plně klimatizován, má dvě čtyřpatrová křídla, v každém dva výtahy. 

Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (21-23,5 m2), jednolůžkové (10-12,5 m2), suite (38,5 m2) a rodinné (24 m2), mají LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, Wi-Fi. Rodinné pokoje jsou dva pokoje propojené vnitřními dveřmi. Pokoje Suite mají ložnici a denní místnost s rozkládacím gaučem. Většina pokojů má balkon na mořskou stranu nebo do parku.

V hotelu je restaurace s venkovní terasou, hotelová terasa s večerní hudbou, lobby bar, bar a restaurace u bazénu, restaurant grill, herna, mini club pro děti, směnárna, kadeřnický salon, krytý bazén s vyhřívanou mořskou vodou (v ceně), wellness centrum (sauna, fitness, masáže a vířivky, aromaterapie - za poplatek).

U hotelu je venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé a děti. Pro děti je zde k dispozici dětské travnaté hřiště, prolézačky. Hosté mohou využít mořský bazén ve Fun&Beach zóně Punto Mare, což je zároveň centrum špičkové letní zábavy pro děti i dospělé s širokou nabídkou nápojů, koktejlů a občerstvení, denně a večer animační programy (mini klub, sportovní turnaj,  naučně-kreativní činnosti, show program atd.), večerní živá hudba a zábavní programy.

V sousedním hotelu Aminess Laguna se nachází místnost pro teenagery, kde je kulečník, stolní fotbal a play station. K dispozici je 17 tenisových dvorců, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, košíková, házená, vodní sporty (windsurfing, parasailing, jet ski, paddleboard a další), 3 fotbalová hřiště: velké hřiště s umělým povrchem a certifikátem FIFA Quality Pro, velké travnaté hřiště, malé hřiště s umělým povrchem, prostor pro uchování, mytí a servis kol, půjčovna kol.  

Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře oceněné Modrou vlajkou, vzdálené cca 50 m od hotelu. Zde jsou dva bary, moderní dětské hřiště, na moři nafukovací aquapark. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Možnost slunění je i v upravovaném velkém parku před hotelem.

Hotel je vhodný pro trénování celých sportovních družstev v rozličných sportech i jako kongresové centrum. 4 km od hotelu se nachází veliký vnitrozemní aquapark Istralandia, vstupenky možno zakoupit na recepci hotelu. Před hotelem je umístěna dobíjecí stanice pro elektromobily. 

Starobylé městečko a letovisko v zátoce Mirna s 2000 obyvateli leží na malém poloostrově 16 km jižně od Umagu a 15 km severně od Poreče. Dnešní název je odvozen od byzantského názvu Neapolis, první zmínky o této osadě jsou jize 7. stol. př. n. l. Za zmínku stojí, že oblast dnešního Novigradu zásobovala dřevem Benátky, které je používaly na výztuhu staveb v bahnité půdě a ke stavbě lodí. Dosud však je oblast bohatá na zeleň a lesnaté porosty. Novigrad, jak už jeho jméno napovídá, je jedno z novějších městeček a dávno obývaném isterském pobřeží, je staré pouhých 1500 let! Ke krásné dominantě města samozřejmě patří úzké uličky mezi starobylými kamennými domy a mnoho dalších památkových míst. Nedaleko Novigradu se do moře vlévá isterská řeka Mirna a její ústí je bohaté na ryby. Je to vidět hlavně na jídelníčcích početných restaurací v okolí.

Pouhých 5 km od pobřeží na výjezdu z Istarskeho Ypsilonu směr Nova Ves, mezi  městy Novigrad – Brtonigla, byl  v roce 2014 otevřen aquapark ISTRALANDIA o celkové rozloze přes 80.000 m2, z toho plných 4.500 m2  je věnováno vodní ploše a vodním atrakcím. Kromě vodní zábavy jsou k dispozici i další činnosti, například fitness, tanec, kurzy latinsko-amerického tance, jízda na rotopedu, plavecká a potápěčská škola, synchronizované plavání, pěnová párty,bowling, plážový volejbal, pískoviště, kouzelnické show, koncerty s barevnými efekty a další.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • každodenní úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • klimatizace
  • WI-FI v hotelu
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • využívání venkovního bazénu se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu (omezené množství), ručníky u bazénu
  • využívání vnitřního bazénu s vyhřívanou mořskou vodou a whirlpoolem
  • využívání Fun&Beach zóny Punto Mare s mořským bazénem
  • zábavní a sportovní animace (mimo hlavní sezónu v menším rozsahu)
  • hudební večery v hotelu denně (hlavní sezóna)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • parkovné - 3 EUR/noc/auto - platí se na místě v recepci