Malinska - Malin hotel ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenze s nápojistrava: polopenze s nápoji
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hostům je k dispozici recepce, hotelová restaurace, aperitiv bar s terasou, plážový bar, nově otevřený noční bar Muileann, internetový koutek na recepci, Wellnes & Spa-centrum (za poplatek), venkovní bazén pro dospělé a děti, obchod se suvenýry, parkoviště (za poplatek), restaurace à la carte Royal a dále Mulino na pláži, kde se každý rok od června do září odehrávají after beach party a vystoupení DJs, kapel a konají se tematické večery s akčními cenami nápojů. Ke sportovnímu vyžití se zde nabízí minigolf, vodní sporty, potápění a další. V hlavní sezoně hotel zajišťuje animaci pro dospělé a děti, MINI club pro děti 4-12 let, TEEN club pro děti 12-17 let (v hlavní sezóně). Pro děti je zde také dětské hřiště. 

Pláží je zde hned několik, oblázkové, písčité, přírodní kamenité, betonové pláže s pozvolným přístupem do moře.

MULINO BEACH - hotelová pláž je jen pár kroků od hotelu Malin. Na plně vybavené hotelové pláži si můžete zcela odpočinout na vlastním lehátku, osvěžit se drinkem nebo zmrzlinou v Mul Beach Baru nebo si užít vodní sporty. Na pláži Mulino se můžete pobavit i na jedné z mnoha party, které se v letních měsících pořádají.

PLAŽA HALUDOVO - plážový komplex Haludovo je ideální volbou pro rodiny s malými dětmi. Pláž je částečně písčitá, s pozvolným vstupem do moře. Před starým hotelovým komplexem Haludovo, který již není v provozu, jsou menší pláže, většinou betonové a kamenité. Díky blízkosti borového lesa si užijete nádherné vůně a zvuk cvrčků a procházka v této oblasti vás jistě připraví na úplnou relaxaci. Malin Hotel leží 1,5 km od pláže Haludovo.

PLAŽA ROVA - se nachází v zátoce Rova. Tato přírodní oblázková pláž je ideální volbou pro rodiny s malými dětmi. Lehátka a slunečníky si lze pronajmout na pláži, která se nachází v blízkosti hotelového baru. Pláž Rova a hotel Malin spojuje 1,5 km dlouhá promenáda.

PLAŽA RUPA - je městská pláž s modrou vlajkou. Rupa je poměrně malá pláž, částečně pokrytá pískem a částečně betonová. Je obklopena bohatým zeleným parkem, který se stal nedílnou součástí pláže. Pláž se nachází v blízkosti apartmánů, obchodů, restaurací a barů. Na pláži jsou sprchy a převlékací kabinky, přístup na pláž je uzpůsoben pro osoby na invalidním vozíku. Pláž Rupa a hotel Malin spojuje 600 m dlouhá promenáda.

RAJSKA PLAŽA - Paradise Beach nabízí vše, co potřebujete pro pravou letní dovolenou – relaxaci a klid. Jedná se o zcela přírodní pláž, na kterou vede známá promenáda – Paradise Road. Přestože pláž není oficiálně prohlášena za nudapláž, navštěvuje ji mnoho nudistů. Pláž se nedoporučuje rodinám s malými dětmi, protože sestup do vody je v některých místech strmý. Malin Hotel stojí 2 km od Paradise Beach.

Hotel Malin, obklopený mořem a hustou zelení, kotví na krásné pláži v objetí zlatého ostrova Krk plné zážitků. Malinska, která se nachází nedaleko Rijeky, nedaleko letiště, jen hodinu a půl jízdy od Záhřebu, je skutečně „na dosah“. Jen minutu chůze k moři a pět minut do centra města dělá z hotelu Malin perfektní volbu.  Hotel Malin je také výbornou volbou pro ty, kteří chtějí probudit svého sportovního a dobrodružného ducha četnými aktivitami nebo jen nerušeně snít v intimním koutě nově otevřeného Wellness a Spa centra. Ať už přijedete sami, ve společnosti nebo s celou rodinou, užívat si elegance a pohodlí hotelu Malin se může stát skutečně jedinečným a nezapomenutelným zážitkem.

Malin hotel - polopenze s nápoji

Nově adaptovaný hotel Malin je vzdálen jen několik minut od centra Malinske.

Hotel nabízí pokoje dvoulůžkové s možností přistýlky, jednolůžkové, suity. Pokoje jsou renovované včetně nové koupelny, mají SAT/TV, TEL; balkon mají jen některé pokoje – viz. ceníková tabulka. Minibar mají jen pokoje na mořskou stranu (pokoje zvané Exclusive).

Pokoje suite 1/2+1 jsou na mořskou stranu s balkonem, SAT/TV, TEL, minibarem a jsou pouze na vyžádání. Skladba pokoje suite: dvoulůžková ložnice, denní místnost s gaučem (možné pro 1 osobu).

Hotel má také rodinné pokoje pro 4 osoby (spojené 2 dvoulůžkové ložnice, veliký balkon a mořskou stranu), informace v CK.

Pláže jsou přímo pod hotelem, a to oblázkové, písčité, přírodní kamenité, betonová plata. Vhodné pro děti, protože mají pozvolný vstup do moře. Na pláži je aquapark. Po cca 200m chůze směrem do města začíná dlouhá městská pláž, velmi udržovaná a vybavená WC a sprchami. Pláž také s pozvolným vstupem je písčitá, přírodní kamenitá, betonová plata. Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, terasa, TV místnost, velký konferenční sál pro 350

osob a 3 malé sály pro 20-50 osob, trezor na recepci, restaurant klub Royal v 3. patře hotelu, noční bar, vinárna, restaurace á la carte na pláži hotelu. Dále hotel nabízí saunu, posilovnu, masáže, vířivku, solárium, minigolf, vodní sporty a další. Pro děti je zde dětské hřiště a zajištěna animace. Přímo v hotelu je od r. 2009 potápěčské centrum.

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, restaurace à la carte, terasa, dětské hřiště, parkování, bar na pláži, taneční večery, Spa, restaurace, recepce.

Sport a zábava: minigolf, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty.

DÍTĚ DO 7 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI S2S, S2B a S2BM SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI S2E SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !

DVĚ DĚTI DO 12 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI HS2 SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !

DVĚ DĚTI DO 7 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI HS2A SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !


SLEVA 5 % (SPO MIN STAY 7 N) - sleva platí pro rezervace pouze do 1.5.2023!!! A platí v termínech 17.6.-8.7. a 26.8.-9.9. !!! Slevu je možné sčítat se slevou za včasný nákup.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 28.2.2023 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 1.3. DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.



SLEVA 5 % PRO SENIORY 60+ - sleva platí pro rezervace po celou sezonu !!! Slevu je možné sčítat POUZE se slevou za včasný nákup 10% od 1.3. do 31.3. 2023. Tato sleva není zahrnuta v ceně.

Malin hotel: Hotel Malin se nachází v zeleni, jen několik minut pěší chůze od centra města Malinska. Jedná se o elegantní a pohodlný hotel, vhodný pro všechny věkové generace. Hotel nabízí ubytování buď jen se snídaní nebo s polopenzí s neomezenými nápoji u večeře.

Hotel je plně klimatizovaný a nabízí tyto typy pokojů:

S1S – Jednolůžkový pokoj (18 m2) : Jednolůžkový pokoj s francouzským oknem. Vybavení: koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Dekorace: kvalitní, příjemný interiér. Plocha místnosti: 15-18 m2. Pohled: park anebo atrium.

LC – dvoulůžkový pokoj (18 m2): Dvoulůžkový pokoj s francouzským oknem. Vybavení: koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Dekorace: kvalitní, příjemný interiér. Plocha místnosti: 18 m2. Pohled: park anebo atrium.

S2S – dvoulůžkový pokoj (20 m2): Dvoulůžkový pokoj s francouzským oknem. Vybavení: přistýlka (90 x 200 cm), koupelna se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Dekorace: kvalitní, příjemný interiér. Plocha místnosti: 20 m2. Pohled: park anebo atrium.

S2B - dvoulůžkový pokoj, balkon (23-25 m2): Dvoulůžkový pokoj s balkonem. Vybavení: přistýlka (90 x 200 cm), koupelna se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Dekorace: kvalitní, příjemný interiér. Plocha místnosti: 23-25 m2. Pohled: park anebo atrium.

S2BM - dvoulůžkový pokoj, balkon moře (25-27 m2): Dvoulůžkový pokoj s balkonem s výhledem na moře. Vybavení: přistýlka (90 x 130 x 200 cm), koupelna se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Vybavení: kvalitní a pohodlné, příjemný interiér. Plocha místnosti: 25-27 m2. Pohled: mořská strana.

S2E - dvoulůžkový pokoj Comfort balkon mořská strana (30 m2): Pokoj typu Comfort s balkonem s výhledem na moře. Vybavení: koupelna s hydromasážní sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Vybavení: elegantní a luxusní, vybavení vysoké kvality a designu. Plocha místnosti: 30 m2. Pohled: mořská strana.

HS2A – Suite s balkonem (35-37 m2): Rodinný pokoj vhodný pro 2+2 (12), ložnice s odděleným obývacím pokojem (přistýlka: 160 x 200 cm). Vybavení: dvě koupelny se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Vybavení: standardní, příjemný interiér. Plocha místnosti: 30 m2.

HS2 – Family rodinný pokoj (30 m2): Apartmá s balkonem. Vybavení: ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s přistýlkou (160 x 200 cm), koupelna s hydromasážní sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, minibar, trezor, fén. Vybavení: elegantní a luxusní, vybavení vysoké kvality a designu. Plocha místnosti: 35-40 m2. Pohled: park a/nebo atrium.

HAFS – Family rodinný suit se zahradní terasou (44 m2): Rodinné apartmá se zahradní terasou. Vybavení: ložnice s manželskou postelí, oddělený obývací pokoj s přistýlkou (160 x 200 cm) a vstupem na terasu (zahradní sestava: 2 lehátka, stůl a 4 židle), koupelna se sprchou, klimatizace, Wi-Fi, SAT TV, telefon, psací stůl, varná konvice, vinotéka, trezor, fén. Vybavení: elegantní a luxusní, vybavení vysoké kvality a designu. Plocha místnosti: 44 m2. Výhled: zahrada, mořská strana.

Destinace: Turistické městečko Malinska se nachází na západním břehu ostrova Krk, 15 km od mostu na ostrov. Je to malebné turistické místo, známé v Evropě více než 100 let. Má bujnou mediteránskou vegetaci, čisté moře i vzduch. Jsou zde vlahá léta a mírná zima. Pláže jsou kulturně upravené, různorodého složení. Od betonových přes travnaté, až po mírně písčité. Časté zátoky jsou zde stvořené pro potápění.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - švédský stůl se zdravým koutkem
  • 7x večeře - švédský stůl + točené místní nápoje: pivo, víno, minerální voda
  • výměna ručníků
  • úklid pokoje
  • klimatizace
  • WI-FI
  • závěrečný úklid
  • animace pro děti i dospělé (01.06.-01.09.): animace pro děti - bohatý animační program: MINI KLUB (4-12), TEEN CLUB (12-17)
  • animace pro dospělé (živá hudba každý den na pláži Mulino)
  • wellness centrum (vnitřní část: 420 m², venkovní část: 1050 m²) s vnitřním (32 m²), venkovním vyhřívaným bazénem (119 m²) a dětským venkovním bazénem (20 m²)
  • ručníkový servis
  • plážová taška s ručníky (není součástí pokoje typu: S1S, LC, S2S, S2B)

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK - cca 1,50 EUR/den/osoba - platí se na místě v recepci (dle aktuálně platné místní Vyhlášky)
  • parkovné v zóně I. - 10 EUR/den; v zóně II. - 7 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • parkování v garáží - 15 EUR/den - platí se na místě
  • Spa & Beauty center cca 15 EUR/3 hodiny (finská sauna, bio sauna, masáže) - platí se na místě v recepci
  • dětská postýlka (na vyžádání) 7 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (na vyžádání) 15 EUR/den, je možné ubytování v určitých typech pokojů (v přízemí) - platí se na místě v recepci. Domácí zvířata nesmějí do společných prostor hotelu