Malinska - Blue Waves Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén venkovní sladká voda , bazén vnitřní sladká voda, bazén dětský venkovní sladká voda , terasa, jacuzzi společná, dětské hřiště, sauna, lobby-aperitiv bar, bar u bazénu, masážní salón, parkování, bar na pláži, garáž, restaurace.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, cyklistika.

Pokoj Family Superior Suite: 2 děti na přistýlce ZDARMA se 4 platícími dospělými osobami.


Dětská postýlka na předchozí vyžádání ZDARMA (postýlku není možné umístit do typu pokoje Standard).

Domácí zvířata nejsou povolena.

!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 22.5. DO 8.6.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 8 % pro termíny 3.6.-1.7. a 2.9.-28.10. 2023 BWRSummer -8 % June, September, October)

!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU OD 22.5. DO 8.6.2023 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 5 % pro termíny 1.7.-2.9. 2023 (BWRSummer -5 % June, September, October)

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Blue Waves Resort: Blue Waves Resort je jedinečný rodinný hotel v Malinské na ostrově Krk. Hotelový komplex Blue Waves Resort byl nově postaven v roce 2009 a nachází se 250 m od jedné z nejkrásnějších oblázkových pláží na Malinské.

S centrem Malinské je spojen cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou. Designový hotel s 97 pokoji je zcela klimatizovaný, skládá se ze tří oddělených pavilonů, z nichž ani jeden nemá více než 3 poschodí. Pokoje jsou dvoulůžkové až šestilůžkové. 

V resortu nabízíme tyto typy pokojů:

1/2 Standardní pokoj (cca 18 m2) - max. obsazenost 2 dospělí: 1 ložnice s manželskou postelí, klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, trezor, samostatná koupelna s vanou nebo sprchou a fénem. Pokoje jsou s výhledem na severní stranu letoviska a mají okno bez balkonu.

1/2+2 Family Junior Suite (cca 30 m2) - max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 12 let na rozkládací pohovce nebo 3 dospělé osoby: 1 ložnice s manželskou postelí, klimatizace, trezor a pracovní stůl, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (200 x 140 cm), klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, samostatná koupelna s vanou nebo sprchou a fénem. Pokoje jsou na mořskou stranu bez přímého výhledu na moře, některé pokoje s výhledem na bazén a mají okno, bez balkonu.

2/2+2 Family Superior Suite sea view (cca 50-55 m2) - výhled na moře, balkon nebo terasa – max. obsazenost 4 dospělí + 2 děti do 12 let na rozkládací pohovce nebo 5 dospělých osob: 2x ložnice s manželskou postelí nebo 1x ložnice s manželskou postelí a 1x s oddělenými postelemi, klimatizace, pracovní stůl a pokojový trezor v hlavní ložnici, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (200 x 140 cm), klimatizace, LCD SAT/TV, telefon, minibar, samostatná koupelna s vanou a fénem. Většina pokojů tohoto typu má další samostatné WC. Všechny pokoje jsou s výhledem na moře a mají balkon nebo zahradní terasu

Uvnitř komplexu Blue Waves Resort se nachází jeden větší venkovní bazén a dva menší dětské bazény s dětským koutkem pro hraní. Bazény mají sladkou vodu. Hlavní restaurace se nachází přímo na pláži a je dvoupatrová, s venkovní terasou s pohledem na moře. Komplex má několik barů: na pláži Beach bar, u hlavního venkovního bazénu Pool bar a vedle recepce je Lobby bar s malou terasou. Hotel má Wellness centrum (finská a bio sauna, parní koupel, možnost masáží) a relax zónu (vnitřní bazén, jacuzzi, fitness). Komplex má své ohraničené parkoviště a také podzemní garáže pro 25 aut (za poplatek). 

WI-FI na pokojích i v ostatních prostorách hotelu je zdarma. Pro děti je zde dětské hřiště. Komplex zajišťuje animaci pro děti a dospělé v termínu 01.07.-31.08.2023. Domácí zvířata zde nejsou povolena. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, vzdálené cca 30 m.

Zábava pro děti i dospělé je k dispozici v období od 01.07.-31.08.2023.

Pro ty, kteří hledají aktivnější dovolenou, na vás čekají dlouhé pobřežní promenády a cyklostezky podél ostrova Malinska.

Destinace: Turistické městečko Malinska se nachází na západním břehu ostrova Krk, 15 km od mostu na ostrov. Je to malebné turistické místo, známé v Evropě více než 100 let. Má bujnou mediteránskou vegetaci, čisté moře i vzduch. Jsou zde vlahá léta a mírná zima. Pláže jsou kulturně upravené, různorodého složení. Od betonových přes travnaté, až po mírně písčité. Časté zátoky jsou zde stvořené pro potápění.

Pořadatelem zájezdu je 101 CK ZEMEK, s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • WI-FI
  • využívání venkovního bazénu
  • lehátka a slunečníky u hotelových bazénů
  • využívání krytého bazénu a vířivky
  • animace pro děti i dospělé v období od 01.07.-31.08.2023
  • Health & Relax area (krytý bazén, jacuzzi) bez předchozí rezervace

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK - bude účtována na místě
  • parkování v hotelové garáži nebo venku v rámci hotelového komplexu - platba na místě
  • Lehátka, slunečníky na pláži před hotelem za poplatek v koupací sezóně a dle dostupnosti
  • Wellness & Spa s finskou saunou, bio saunou, parní lázní, laconium (vyhřívané lavice) a fitness místností je k dispozici za příplatek a po předchozí rezervaci