Kaštela - Turistické středisko Resnik - 5 nocÍ, ALL INCLUSIVE


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel Resnik* * se nachází v části Kaštela (přesněji Kaštel Štafilić) mezi Trogirem a Splitem. Jedná se o prázdninový resort složený z bungalovů a šesti pavilonů. Ubytování je v jednoduchých pokojích nebo bungalovech. K dispozici jsou tenisové kurty, sportoviště na fotbal, basketbal, badminton, pláže. Klimatizovaná restaurace ve střední části objektu slouží pro podávání ALL INCLUSIVE, dále je zde caffee bar na pláži, restaurace s terasou, parkoviště. Komplex se nachází cca 1 km od letiště Split (zvýšený hluk od letadel) s dobrým přístupem od hlavní silnice. WiFi zdarma na recepci a v blízkosti restaurace.

Ubytování: pokoje 1/2 s možností 1 přistýlky pro dítě do 15 let věku, pokoje 1/1, bungalovy. Novější pokoje mají klimatizaci. Bungalovy jsou orientované směrem k oblázkové pláži.

Pokoj 1/1 - plocha cca 14 m2, sprcha, WC, SAT TV, balkon • Pokoj 1/2 - plocha cca 19 m2, sprcha, WC, balkon, SAT TV, telefon, novější pokoje mají klimatizaci. • Bungalovy - 2 x 2 lůžka, denní místnost, sprcha, WC, SAT TV,

Stravování: All inclusive (snídaně, oběd, večeře), nápoje podle nabídky (nealko, alko, víno, pivo); od 10.00 do 22.00 ve střední restauraci nápoje (alko, nealko, voda, víno, pivo), pro děti každý den kromě soboty zmrzlina od 16.00 do 17.00 hod. Služba ALL INCLUSIVE se čerpá pouze ve vybraných prostorách (přesnou informaci dostanete při příjezdu), ostatní restaurace, kavárny, bary v rámci resortu jsou placené.

Dále v balíčku All inclusive: možnost sportovišť na basketbal, házenou, fotbal i badminton, dětský klub pro děti 4-12 let, každý den od 10.00. do 17.00 hod. kromě soboty. Animační programy od cca 15.6. do 30.8.

V rámci resortu jsou další služby za příplatek: restaurace na pláži, kavárna, pronájem lehátek, slunečníků, trezor, pronájem tenisových kurtů,

Pláž je oblázková, v délce cca 1000 m.

Poloha: 100 - 600 m od moře

Pořadatelem zájezdu je MEDITERAN TRAVEL s.r.o.

Cena zahrnuje

  • 5 x ubytování za osobu, 5 x all inclusive, pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna, služby delegáta