Kaštel Štafilić (Trogir) - Resnik bungalovy **


  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, terasa, obchod s potravinami, grill bar, taverna.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, animace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, hřiště fotbalové.

V bungalovech a na pokojích nejsou TV. Každá jednotka má sprchu/WC.

Bungalov musí být obsazen minimálně 2 plně platícími osobami.

Až dvě děti do 6 let v bungalovu ZDARMA

Dítě bez nároku na lůžko není možné, ani infant

Domácí zvířata nejsou povolena - BEZ VÝJIMEK


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 do 3.6. a od 16.9.2023

Resnik bungalovy: Nachází se v západní části Kaštelanské riviéry, asi 8 km od Trogiru. Komplex je rozsáhlý, příjemný, celý obklopen zelení. Ubytování zde najdeme v atriovém, jednopatrovém pavilonu a v samostatně stojících zděných bungalovech.

Bungalovy jsou buď typu STUDIO (1/2+2 růžové-jedna místnost se 4 lůžky, 24 m2, bez kuchyňského koutu) nebo SUITE (1/4 žluté-dvě dvoulůžkové ložnice + denní místnost, v denní místnosti kuchyňský kout s lednicí a dvou plotýnkovým vařičem, nádobí doporučujeme vzít si vlastní – je tu minimální vybavenost, 28 m2. Všechny bungalovy mají vlastní sociální zařízení, terasu. Některé BGW SUITE jsou s klimatizací viz cenová tabulka.

Pokoje v pavilonu jsou dvoulůžkové (velikost 19 m2) jak s francouzským lůžkem a možností jedné přistýlky, tak klasických 2 lůžek,mají balkon, sociální zařízení, telefon.

Všechny společné prostory jsou klimatizované (recepce, restaurace). Dále hosté mají k dispozici restauraci á la carte (8:00-22:00), plážový bar (8:00-24:00), terasu, parkoviště. Parkovat lze i v blízkosti bungalovů (ale zde je jen omezený počet míst). Obchod s potravinami a základním zbožím se nachází v blízkosti. WI-FI připojení k internetu je zdarma pouze v okolí recepce a v televizní místnosti, heslo je vyvěšeno v recepci. 

Pláže jsou částečně betonové, částečně oblázkové a s hrubým pískem s pozvolným vstupem, vzdálené cca 50 m od střediska. V některých místech jsou kamínky a písek ve vodě jemnější. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. V sezóně také možnost masáží na pláži (placené).

Ke sportovnímu vyžití slouží 5 tenisových dvorců, multifunkční travnaté hřiště, stolní tenis. Na pláži se nachází škola potápění. 

Autobusová zastávka je vzdálená cca 200 m. Autobus jezdí směr Trogir nebo směr Split, a to zhruba každých 30 minut.

Ideální pro rodinnou dovolenou s dětmi. Pokoje i všechny vnitřní prostory jsou nekuřácké. 

Služby all inclusive začínají v den nástupu ve 14:00 hod. (klienti obdrží náramek) a končí v den odjezdu ve 14:00 hod., poté platí již jiná barva náramku (ubytování je ale třeba opustit již do 10 hodin). Nápoje v rámci služeb all inclusive jsou k dispozici pouze v restauraci (konzumovat je lze i na terase), do restaurace nelze chodit z pláže přes terasu, ale pouze hlavním vchodem přes recepci.

Destinace: Riviera Kaštela se rozkládá podél severního pobřeží stejnojmenného zálivu mezi starobylými městy Split a Trogir. Před vpádem Turků před 500 lety, se Chorvaté začali stěhovat na pobřeží, kde vybudovali opevněná sídla - tvrze, kolem nichž se pozvolna rozrůstala kamenná městečka s osobitým stavitelským uměním. Tvrze - kaštely se staly trvalou charakteristikou Kaštelů, propojených v dnešní město. Podél moře rostou kolem oblázkových pláží borovice, vavříny, palmy a tamaryšky. Upozorňujeme klienty na blízkost mezinárodního letiště Split. Toto je vzdáleno od města Trogir cca 2 km, od střediska Resnik 1 km.

Cena zahrnuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7x ubytování
  • 7x plná penze - švédský stůl (snídaně 7:00-9:30, oběd 12:00-14:00, večeře 18:30-20:30)
  • neomezeně točené domácí alkoholické a nealkoholické nápoje - od 10:00 do 22:00 hod. v centrální restauraci: pivo, stolní červené a bílé víno, nealkoholické nápoje (limonáda, džus, cola, voda perlivá a neperlivá) z automatu
  • odpolení zmrzlina pro děti od 16:00-17:00 vyjma soboty
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • výměna ložního prádla 1x týdně
  • závěrečný úklid

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce)
  • lehátka a slunečníky na pláži
  • nápoje a jídlo v grill baru a v baru na pláži
  • tenisové kurty
  • trezor na recepci za příplatek